כל כך רציתי...

תמי ס

New member
כל כך רציתי...

כל כך רציתי, כל כך קיויתי, שאף אחד לא יאלץ להצטרף, שאף אחד לא יחוש יותר את שחשתי, את הצער, הכאב, האבדן, כל כך רציתי, כל כך קיויתי, שהריונות יהיו רק מאושרים, רק בריאים ושמחים, אך כל פעם מחדש, אני שומעת על עוד מקרה ועוד... לעיתים נדמה שזה קורה, כל כך הרבה, כל כך הרבה ואני כל כך רציתי...

e k

New member
תמי

כמה את צודקת נראה לי שכתבת מהלב של כולנו

תמי יקרה שתמיד מצליחה כל כך לגעת

עצוב לקרוא את דברייך הכנים הבאים עמוק מה
. כולנו תקווה שנהיה המקרה האחרון, וזה לא כך. כל הזמן שומעים על מקרים נוספים, ומעגל הצער והכאב גדל. רוצה רק לחבק אותך ולאמצך ללבי ולומר לך שאני נורא מצטערת שאת כאן (במובן שקרו לך אסונות כאלה), אבל שמחה לחברותך בפורום, בגלל רגישותך הגבוהה ומילותייך הכל כך נוגעות.

לתמי היקרה...../images/Emo140.gif

כפי שמישהי אמרה לי פעם...למדתי להכיר על בשרי את הצד האפל של הסטטיסטיקה... מנתונים של הלשכה המרכזית לסטטיסטיקה בישראל, הפסקות הריון יזומות עקב בעיה רפואית שהתגלתה אצל העובר בשלב מאוחר הינן נדירות, ולכן אנו בחלק הלא נעים של הסטטיסטיקה. נכון שזה כואב תמי, ואנו מקווים שלא יווספו זוגות נוספים לסטטיסטיקה של אבדני הריון מכל סיבה שהיא, אולפ את כמוני יודעת שאין לנו שליטה על כך, כשם שאין לנו שליטה על הסטטיסטיקות האיומות של הפיגועים, תאונות הדרכים שאינן עקב טעות של גורם אנושי ועוד ועוד... כל שנותר לנו הוא רק לקוות ולהתפלל...להתפלל שבעתיד לא נהיה חלק מסטטיסטיקות לא מחמיאות. ללא כל קשר, מקווה שהתקופה הנוכחית פחות כואבת כשאנו כאן בשבילך (אפילו אם את רק קוראת...כי לא תמיד מוצאים את המילים...) ממני, תמיד איתנו

למעלה