כל כך שונאת אותי! (אולי טריגר)

כל כך שונאת אותי! (אולי טריגר)

אני לא יכולה יותר להיות עם עצמי, להיות כלואה כל כך בי...
אני משתגעת מהשהות הזו בין עצמי לבי.
לא יכולה יותר ככה!
ימים קשים מלווים בהתקפי חרדה בכל לילה (למעט לילה אחד. לפחות הצלחתי לשים לב ללילה ההוא, היחיד שבו לא התעוררתי בגלל חרדה, וגם כשהתעוררתי הצלחתי להרדם מתישהו, בהרבה פחות זמן מהרגיל).

הכל מפחיד אותי. הכל.
העברתי את הפלאפון ממצב רטט הרגיל למצב שקט לחלוטין.
מפחדת מהרטט. ידוע לי שאף אחד חוץ מהמרצה ההיא שמחפשת אותי ואין לי אומץ לחזור אליה ואמא שלי לא יתקשרו.
אבל אפילו התראות של אפליקציות מטופשות מלחיצות אותי, הכל כל כך רוטט ואני צריכה שקט בתוכי, יציבות.

אתמול שלחתי סמס לידיד שאני צריכה חיבוקי והתקשרתי אליו פעמיים בשעות מאוחרות יותר, ללא מענה.
נדמה לי שבניסיון הראשון שלי הוא אפילו ניתק לי.
בלילה שלחתי לו "רשע" עם סמיילי עצוב והוא ראה את זה והתעלם.
אני פשוט לא חשובה לאף אחד!
במציאות אין לי עם מי לדבר על מה שעובר עלי, גם כי אין לי חברים קרובים וגם כי היתר פשוט לא מבינים, רק אנשים שסובלים בדרכם.
הוא כן מבין אותי, אני מניחה שגם אני אותו. אבל ממנו לא היה מענה.
כמובן שלא הפסקתי להאשים את עצמי שבטח דיברתי אליו קצת מכוער כי כעסתי עליו על משהו, בלילה שלפני אז בטח בגללי הדחיה.

אני צריכה ללכת לקופ"ח לטפל באיזה עניין עבור אמא שלי ואין לי פשוט כוחות לעשות את זה. בקושי הצלחתי להקים את עצמי עכשיו למחשב כי בערך כל הבוקר אני במיטה. על קניות קטנות אין מה לדבר כי זו עוד אינטראקציה מיותרת מבחינתי עם אנשים ועוד כסף וכבר בזבזתי המון גם ככה.
אגב, גם לבדוק את התיבת דואר אני מפחדת כי אני מפחדת לקבל מכתב מהלימודים.
אני גם מפחדת להתקשר למרצה.
שלא נדבר על כך שמשהו כמו חודש לא נכנסתי לאתר של המכללה כי זה הכי מפחיד אותי.
גם לאתר של הבנק אני כבר לא נכנסת כי מפחיד אותי לראות כמה כסף נשאר לי כי בזבזתי המון.

אני לא יודעת מה לעשות עם עצמי כי אני מפחדת מהכל ומאכזבת בטח את כולם, לא שלהרבה יש ציפיות כלשהן ממני.
אני פשוט שונאת את עצמי ואת העובדה שאני כלואה בגוף שלי, בגוף הפחדן והענק שלי.
יודעת רק לאכול שטויות ודברים מגעילים, העיקר לא להתמודד עם כלום ולברוח מהכל.
ואם אני לא בורחת אז פשוט בורחים ממני כי אני נוראית.
לאף אחד לא באמת אכפת מה עובר עלי ואף אחד לא באמת מבין.
ואני... מחניקה דמעות ונעה בין מיטה למיטה למיטה למיטה... העיקר לברוח מהכל!

כמה עצוב להזדקק לחיבוק ולא לקבל אותו... אני לא מנסה להגן עליו, אבל את חושבת שייתכן שהוא לא ראה או שלא היה בסיטואציה שיכול היה להגיב? ואולי הוא באמת נפגע מהלילה שלפני... בלי להאשים אני אומרת את זה, רק מנסה למצוא אולי הסבר הגיוני.

בכל מקרה את תמיד מוזמנת לכתוב פה שאת צריכה חיבוק ואני בטוחה שכולם ישמחו לתת לך אותו.

אל תלקי את עצמך על כך שאת אוכלת אכילה רגשית. גם אני עושה את זה, וכמונו עוד מיליוני אנשים! אני לא זוכרת אם הצעתי לך לבוא ל-OA, אבל הם המקום היחיד שעזר לי לקבל את עצמי. בעבר גם ירדתי הרבה מאוד במשקל בזכות התכנית, ולצערי התרחקתי משם. הלוואי שיהיה לי אומץ לחזור.

וגם אני מפחדת להיכנס לאתר של הבנק בדיוק מאותה סיבה... אימא'לה
. לא יודעת מה יהיה, לא מצליחה עם עניין השותפה...

ואת לא נוראית. ולנו אכפת ממך! הצלחת בסוף ללכת לסידורים? גם אני חייבת לצאת היום לסדר משהו בעיר שלי ואין לי כוח לזוז בכלל עם הברונכיט הזו, אבל אין לי ברירה, אין לי מי שיעשה את זה במקומי. ואני כל כך כועסת על עצמי שלא הצלחתי לנסוע לאיילה, אני כל כך זקוקה לה...

טוב, תכתבי, תעדכני אותנו איך עובר לך היום. שולחת לך עוד מלאאאאאאאאאאאאאאאאא חיבוקים

הרגע קמתי שוב משינה

שבמהלכה סבתא נכנסה לצעוק עלי שאני חסרת מצפון שלא הלכתי לקופת חולים.
אני צריכה להוציא לאמא התחייבות לבדיקה בעוד שבועיים, הרופא אמר שאפשר גם יום לפני, אני פשוט מעדיפה למען השקט שלנו שאעשה זאת בהקדם, אבל אני מבינה שאם אלך למשל מחר ולא היום זה לא עניין הרה גורל, אבל מכיוון שהבטחתי אני כבר מותקפת, עוד לפני שבאמת נגרם נזק כלשהו.

אני מרגישה ממש חלשה מכך שאני במיטה.
אכלתי היום בינתיים רק סוכריות גומי (לא מעט) וגלידה.
אני לא יודעת מה באמת עובר עלי כי מצד אחד אין לי חשק לאכול בגלל הדכאון ומצד שני על מתוקים לא ויתרתי ושוב, זה ממקום רגשי.
אני מנסה לשכנע את עצמי לעשות פיפי כי עשיתי רק פעם אחת היום (מצטערת אם זה מגעיל מישהו הכתיבה על זה) ושוב גם בזה אני מזניחה את עצמי.

חלמתי חלום שאני כבר לא לגמרי זוכרת, רק את העיקר והוא עשה לי רע.
אין טעם שאספר עליו כי אתם לא באמת מכירים את הנפשות הפועלות וטיב היחסים שלי איתם אבל בסופו של דבר רע לי.
זה גרם לי להרגיש יותר כמה שכל העניין החברתי יותר מזויף וכואב בחיים שלי מאשר פורה וטוב.
ועכשיו אני גם חצי מסוחררת מעודף שינה למרות שלא ישנתי כזה הרבה, פשוט אני לא רגילה לישון הרבה במהלך היממה, רק את שעות הלילה הדלות.

אני מפחדת מהחזרה של אמא מהעבודה, כי היא בטח תכעס עלי גם כן.
אני מפחדת מהמשך השבוע, אני לא מצליחה להשתלט על הדכאון והחרדות שצצות.
ואין לי יותר משמרות השבוע חוץ משבת וישיבה בעבודה בחמישי בשעה מאוחרת שלא משלמים עליה.
בא לי להתנדף! אי אפשר ככה!

מה קורה עם הטיפול התרופתי?

חזרת למשהו?

ולגבי הטופס 17 זה ממש תלוי אם זה משהו שהקופה מאשרת או לא, כי לפחות אצלנו (כללית) התחילו לעשות בעיות עם אישורים לתל השומר, וכל טופס 17 שצריכים הם מוציאים לך את הנשמה ומעבירים את זה לוועדה שברוב המקרים לא מאשרת... לכן כדאי לגמור עם זה מוקדם ככל האפשר.

אני מאוד מאוד ממליצה שתחזרי לטיפול (וסליחה אם אני לא מעודכנת). תרגישי טוב

הפסקתי עם טיפול לפני זמן מה...

עברו לפחות חודשיים, אולי כבר שלושה.
לא רוצה יותר כלום. המצב שלי עם כדורים היה בערך כמו עכשיו בלי כדורים, לכן הפסקתי.
מודה שמדי פעם מגניבה כדור לוירוון, כלומר 2 כי לאחד אין השפעה עלי. טוב נו, גם לא ל-2 אבל בקרוב אסיים אותם במילא...

לגבי הטופס, אנחנו צריכות להגיע לרופא של אמא אבל לבדיקה בבי"ח. הבי"ח הוא של כללית.
אמא רצתה בכלל בי"ח אחר אבל הרופא משפחה עצמו אמר שאולי לא יאשרו בגלל שההפניה המקורית היא של לבי"ח של כללית ולשם לא תהיה בעיה לאשר.
תכלס, גם נמאס לי להסחב איתה לרופאים כל הזמן. מעצבן אותי שהיא לא יכולה ללכת לבד, בעיקר כי מה היא חושבת לעצמה? הרי מבחינתה אני אמורה לחזור אוטוטו ללימודים ואז מי ילך איתה?

אגב היא התקשרה להגיד שאצא לפגוש אותה כי היא עם קניות כלשהן ושאת זה אעשה לעומת ההתחייבות. בטון כועס כמובן...
אין לי כוח אליה!
אני לא זזה לעשות פיפי אז אני יכולה להתלבש ולצאת?
הגוף שלי מת בכלל...
אני נראית זוועה, עם איפור מרוח מאתמול ושיער פרוע ועוד לא צחצחתי שיניים היום. אין לי כוח לסדר את כל זה, אני מותשת.
גם מעצבן אותי שהיא מטילה עלי להוציא לה התחייבות, היא יכלה עכשיו כשהמרפאה עוד פתוחה ללכת להוציא לעצמה, היא לא באמת צריכה אותי אבל כנראה הרבה יותר קל להתקרבן ולהטיל את זה עלי, בזמן שהיא אטומה לגמרי למצבי הנפשי הרעוע.

אני זוכרת שהפסקת על דעת עצמך

מאוד מאוד חבל לי שאת לא רוצה לתת צ'אנס לטיפול תרופתי אחר. במשך שנים חיפשתי עד שמצאתי מה שהכי מתאים. שנים. אבל לא ויתרתי ולא התייאשתי, ואני חושבת שאסור גם לך. ומה עם טיפול שיחתי?

כואב לי לראות שאנשים סובלים, בפרט אם אני יודעת שיש מה שיכול לעזור (גם אם זה לוקח שנים למצוא אותו).

עדכון

ידיד שלי, ההוא מההודעות למעלה פנה אלי בפייסבוק.
הכריח אותי לצאת מהבית ולהפגש איתו.
היה קשה לפספס את המצב רוח הנוראי שלי ואת מה שעובר עלי, אבל זה שהסכמתי לצאת זה עדיין יותר טוב מכלום.
אכלנו וקניתי שמלה (גם הוא קנה משהו).
הסברתי לו שנפגעתי והסברתי גם למה, היה לי חשוב להוציא את זה.
הוא הביא לי 3 כדורי קלונקס וקצת הרגיש לי לא נעים לקחת לו אבל הוא אמר שזה בסדר והוא יסתדר.

יש איזה משהו רפואי שממש מציק לי ואמא שלי הצליחה להלחיץ אותי יותר בגלל זה.
כמובן שכבר הרצתי תסריט שלילי ומפותח בראש.
אפילו קבעתי תור לרופא משפחה למחר.
כל דבר אחר גרם לי לדחות בכל תוקף ביקור אצל רופא המשפחה, למרות כל מיני דברים שמציקים לי לאחרונה.

אני מקווה שעוד מעט אצליח להרדם ולישון בעזרת קלונקס.
בכל אופן, ביקשתי מידיד שלי שיהיה זמין בלילה.
מקווה...

מורכב וקשה לי לענות לך, עצוב ומזדהה. מקווה

שתסתפקי כעת בחיבוק וירוטאלי...

למעלה