כל כך...

כל כך...

כל כך רציתי לחתוך לחתוך את הכל אבל לא היה לי אומץ רק לשרוט ולהכאיב ככה עושה מפלצת כמוני רוצה ולא יכולה בוכה ולא מחייכת מרגישה ולא מסוגלת חיה מבחוץ ומתה מבפנים....

Michallllllllll

New member
את לא מפלצת מאמי שלי!! קשה לנו..

בואי ננסה לא לחשוב עלינו דברים רעים.. זה קשה כשקשה אני מודעת.. אבל לפחות יש לנו מי שמזדהה אחת עם השניה.. ופליז לא דם.. אני מתאפקת וגם את יכולה! את רואה שזה לא באמת הסיח לך את הדעת מהכאב בפנים.. זה סתם כאב חיצוני שמעסיק אותנו רק לכמה רגעים.. תשמרי על עצמך! פליז!! אוח.. הלואי והיה לי עכשיו מחשב.. נמאס לי מהפלאפון!!.. הולכת למצוא מחשב! לא אכפת לי איך...

כל כך קשה...

נכון שזה לא מסיח את הכאב מבפנים אבל גם הכמה רגעים האלו של ההתעסקות בכאב הפיזי מאפשרים לי להמשיך...... אני שומרת על עצמי באמת, או לפחות משתדלת או עד שימאס לי....

תודה מתוקונת , שולחת בחזרה כפול...

הלוואי שהכדור יעזור ותרגישי יותר טוב...

Michallllllllll

New member
הוא עזר לי להרגע מהפניקה.. ואז

לחשוב ביותר בהירות על המצב ולהחליט על הצעדים הראשוניים שלי..

מאמי את לא צריכה לפגוע בעצמך!

ההתעסקות בכאב הפיזי לא תשחרר אותך מהכאב הנפשי! הרי אח"כ את תרגישי את הכאב הפיזי ביחד עם הכאב הנפשי וזה רק יפיל אותך לתהומות יותר גדולות! נכון, החיים הם קשים, אבל תמיד תוכלי לעזור לעצמך אם תאמיני שהכל יהיה טוב בסופו של דבר חייב להיות טוב! נכון שלפעמים נראה לנו שהכי קשה לנו ונכון שלא תמיד רואים את האור, אבל תמיד תזכרי שיכול להיות יותר גרוע... תודי לקב"ה על זה שניתנה לך האפשרות לראות עוד יום! לראות את היופי שבבריאה! החיים הם דבר מקסים! לא משנה כמה קשה לנו- בסופו של דבר חייב להיות טוב! שלך- שני...

אלוקים? טוב? למה?

אלוקים.... מה לא עשיתי כדי להכעיס אותו.... חזרתי בשאלה... פרקתי עול... עשיתי רק מה שאסור... לא היה לי איכפת ממנו... רק כעסתי עליו... הרגשתי שגם הוא התייאש ממני... ובגללו זה אני כל כך חלשה ועצובה... פעם חשבתי שאלוקים אוהב את כולם.... היום אני מבינה שיש כמה מפלצות קטנות כמוני שהוא פשוט מעדיף לא להתעסק איתם.......................................

ממש לא...

אל תייחסי לאלוקים תכונות קטנוניות של בני אדם(משהו שחבר שלי לימד אותי ואימצתי בחום). במקום שבעלי תשובה עומדים צדיקים גמורים אינם עומדים!!! תאמיני לי שהיו מפלצות אמיתיות, ולא ילדות טובות כמוך, שה' קיבל. בואי תשאירי לו את החשבנות ותעשי את כמיטב יכולתך להיות בת אדם טובה-לפי ראות עינייך. מחזיקה לך אצבעות.

ornit4

New member
כל כך מתחברת,

אבל בנושא קצת אחר. מדהים מדהים מדהים. עוצמתי נורא. כל הכבוד. ועכשיו, אולי, ספרי, מה כואב לך כל כך?

כואב לי ש...

כואב לי אני מרגישה לבד... כואב לי שאני מרגישה שאף אחד לא אוהב.... שאני מפלצת קטנה... שכואב אבל בעצם אני נטולת כאב...

ornit4

New member
אולי כואב לך,

אבל אם כואב לך אז איך את נטולת כאב? ולמה בכלל, כואב לך? כי את לבד?

אני...

אני מתוסבכת שנהנית לגרום לעצמה הרבה הרבה כאב פיזי... לפעמים הכאב מגיע לרמות מטורפות שפשוט מפסיקים להרגיש אותו, ברגעים האלו אני הופכת להיות מפלצת קטנה ונטולת כאב...

למעלה