כל כמה זמן אתם מפרסמים

• פותח הנושא ny22
  • פורסם בתאריך

ny22

New member
מנהל
כל כמה זמן אתם מפרסמים

רשומה בבלוג? (בערך) ואם ישנן תקופות שהתדירות משתנה, אז למה?

A Radcliffe

New member
התדירות משתנה...../images/Emo129.gif

היתה לי לפני כמה זמן תקופה שכתבתי כל יום. אחרי תגובה מסוימת חשבתי פשוט להפסיק לכתוב שם, כי זה עשה לי רע, אבל אחרי שסגרתי את הבלוג היו לי יותר מדי דברים לכתוב עליהם אז אני כותבת שוב. אבל מאז שסגרתי, אני כותבת הרבה פחות. זה בגלל שאני מפחדת שיקרו דברים כמו שקרה כבר.... אז עכשיו אני לא כותבת כמעט כלום. אבל יש על מה.... לפעמים.... וואי איך חרגתי מהנושא....
וויזלי:)

ע ל ו מ ה

New member
לפני שנתיים פרסמתי על זה רשומה

(בבלוג שכבר מחקתי) הנה הגרף המופלא של קצב הפרסום שלי: ניתן לראות את התלהבות ההתחלה - בשבועיים הראשונים פרסמתי ממש כל יום. לפחות רשומה אחת אבל בד"כ שתיים, שלוש, ואפילו ארבע. למעשה, בימים אלה כתבתי הרבה יותר רשומות, רק עצרתי את עצמי מלהטביע את הקוראים. הכוכבית הירוקה שמסמנת רווח של כמה ימים מציינת את הנופש באילת בו לא הייתי ליד מחשב - כלומר, אז עוד הייתי באטרף הפרסום, ואם לא פרסמתי זה היה מחוסר אמצעים... כשחזרתי עברתי טלטלה, כשהבן זונה שקיבל ממני לינק לבלוג ליום הולדתו ממש באותו רווח ירוק רצה שאשנה את אופי הבלוג. בשבועות האלה הבלוג מתמתן. רשומה ליום, פחות או יותר, ולפעמים גם כמה ימים בלי. מי שיציץ בשמות הרשומות באינדקס, או יקרא את תוכנן, יגלה שאופי הבלוג אכן השתנה. למרות שסירבתי ללכת אחורה ולמחוק כמו שהתבקשתי, הרי שלבקשה עצמה, ובעצם לנוכחות שלו כקורא, היתה השפעה על מה שהתחשק לי לכתוב. אח"כ מתחילים רווחים קצת יותר גדולים. קצת נגמר לי מה לכתוב, קצת נשאבתי מדי. בתחילת פברואר הפסקתי לכתוב (כוכבית אדומה), וכעבור שבוע של שאלות מה קורה איתי, פרסמתי את רשומת שירת הברבור המסומנת באדום על הגרף. רשומה זו, כזכור, עוררה טלטלה עזה בקהילתנו הזעירה... אחרי שירה זו עבר הבלוג שלי תפנית נוספת. תחילה הפסקתי לכתוב בכלל (כפי שהכרזתי), ואח"כ אימצתי רעיון של מעין, שהסתדר יופי עם התהליכים שלי, והתחלתי לפרסם בעיקר רשומות על ילדי. מכאן והלאה ניתן לראות שהבלוג מתון ו... הגיוני בקיצבו. במקביל הפסקתי גם לתעד את תגובותי אצל אחרים והפכתי את תהליך ההתבלגות לקצת יותר משוחרר מבחינתי.

בין 2 ל- 8 פעמים בשבוע...

הממוצע עומד על רשומה ליום או רשומה ליומיים... לפעמים אין מוזה - אני כותבת שירה ולכן ההשראה משחקת תפקיד יותר מאשר בבלוג שהוא יומן...

Tali1912

New member
אני...?

רק שהמוזה עובדת טוב. קרה שתפסה אותי המוזה, בשעת לילה מאוחרת ולא בא לי בדיוק לפתוח את הבלוג ולהתחיל להריץ רשומה, בבוקר כבר הלכה המוזה.
לגבי אותה רשומה ואותו הבלוג שבו רציתי לכתוב.

אין זמן מוגדר וקבוע

לאחרונה זה קורה לעיתים דיי רחוקות, עד כחודש לפוסט. בעיקר העניין הרעיונות וגם כי המון דברים אחרים מעסיקים אותי על הדרך ואין הרבה זמן לשבת ולכתוב - וכשאני הולך לכתוב פוסט, זה מספר שעות לפחות. בבלוגים אחרים אני מעדכן מספר פעמים בשבוע, אך גם לא מוגדר ולא קבוע מראש. משתנה בעיקר בין רעיונות שיש לי והזמנים העומדים לפני.

reedgreenwhait

New member
אני מפרסמת

לפחות חמישה פוסטים בשבוע. הבלוג שלי הוא יומני האישי וחשוב לי לתעד בו מה קורה לי בכל יום. עיקר ה"אקשן" קורה בדרך כלל בביצפר. אני לומדת חמישה ימים בשבוע. לכן אני מפרסמת לפחות חמישה פוסטים בשבוע... אם תדירות פרסום הפוסטים שלי תשתנה יהיה זה עקב מחסור בזמן- לוקח לי המון זמן לכתוב פוסט ואחרי פרסומו אני נוהגת לשנות ולתקן בו דברים- או עקב אי רצון לכתוב או כי לא יהיה לי מה לכתוב...

noyy

New member
../images/Emo28.gifאני לא צריכה את כל המוזה הזאת

ככה שאצלי זה יותר "חופשי", בגלל זה היו תקופות בפתיחת הבלוג שעידכנתי כל יום. כרגע, ההתלהבות קצת פחתה וכבר חצי שנה בערך שאני מעדכנת כל יומיים-שלושה, מקסימום 4, ולא כל יום. לדעתי, זה "קצב" מצויין לעדכונים בבלוג.

TheWhiteTigris

New member
מתי שמתחשק לי.

לא מזמן היה מצב בו בחודש שלם פרסמתי רק רשומה אחת. ויש חודשים בהם כל כמה ימים אני מפרסם. אני משתדל אבל לא לרדת מ"גבול" של שלושה ימים כי לרוב האנשים אין זמן לבדוק נונסטופ מה קורה עם הפוסטים שלי.

פגעסוס

Well-known member
מתי שיוצא לי

בהתחלה פרסמתי בסביבות אחת לשבוע-שבועיים. אח"כ הפסקתי. אז התחלתי את העבודה הנוכחית שלי, ואחרי שקראתי כמויות אדירות של רשומות כל יום במשך כמה ימים, חזר לי החשק. היום אני מפרסם כל פעם שיש לי רעיון על מה לכתוב. יש לי כמה בלוגים, חלקם ידועים וחלקם פחות. אם הייתימתייחס לכולם ביחד, הייתי אומר שבממוצע אני מפרסם רשומה אחת ליומיים.

Tali1912

New member
אה.. ../images/Emo12.gif

את פגעסוס אני רואה כאן. פששששששששששששש....

NorthernStar

New member
תלוי מה יש לי לומר ותלוי בתגובות

אני מקבלת לפעמים תגובות (בעיקר מכל מיני סוטים
) שרוצים שארחיב לגבי סיפור מסוים. אם בא לי, אני משקיעה, נכנסת ומוסיפה...

למעלה