כל כמה זמן אתן ממליצות

blonda3

New member
כל כמה זמן אתן ממליצות../images/Emo63.gif

לעשות פתיחה לנושא מסויים? יודעת שהמליצו לי בעבר לא לפתוח יותר מפעם אחת בחודש פה נדמה לי שראיתי שאתן מבקשות לקחת פסקי זמן גדולים יותר לאותה השאלה או לאותו הנושא? אשמח לשמוע את עמדתכן בנושא. תודה.

blackcat2

New member
מה שחשוב לזכור זה../images/Emo80.gif

שלעיתים פתיחות רבות מידי על אותו נושא יכולות להתיר את היחיד מבולבל ומתוסכל. לעיתים ההמלצה היא לא לפתוח עד שלא חלפה תקופת התחימה של שאלת הפריסה. ז"א אם בחנת בפריסה התקדמות בתחום X בחודש הקרוב כדאי להמתין לתום החודש ולפרוס שוב בעת הצורך. אני באופן אישי פחות מחמירה. לעיתים השאלה הנשאלת אינה נוגעת רק ביחיד אלא כוללת גורמים מעורבים נוספים כך שגם אם בחיי היחיד לא חל שינוי בתקופה שנתחמה, מאד יכול להיות שבאחרים כן ובאופן טבעי סיכוייו ישתנו בהתאם. זו דעתי.

צ ל י ל 8

New member
מסכימה עם חתולה שחורה ../images/Emo54.gif

אם יש פרק זמן מוגדר בשאלה, יש לחכות את פרק אותו הזמן עד לפתיחה חדשה. אלא אם כן, יש דברים שהשתנו במשך הזמן (שהרי אנו לא חיים לבד בעולם ויש כ"כ הרבה שינויים ע"י אנשים אחרים שלא בשליטתנו), ואז ניתן לעשות פריסה מחודשת. תסכימי איתי שאם מישהי שואלת על פוטנציאל רומנטי ב-3 החודשים הבאים, אין טעם אם היא תעשה את אותה פריסה לאחר שבועיים, אם שום דבר לא השתנה בחיה, אלא לשם סקרנות בלבד.

למעלה