כל כמה ימים אתן מחליפות צבע לק?
I if i fell New member 26/12/10 #6 כמעט ולא אלא אם אני עם לק כחול, ואז אני לרוב לא אלבש בגדים כחולים, אבל אין לי הרבה כאלה...
I iefrat New member 26/12/10 #9 2-3 בשבוע מתאימה את משפחת הצבעים או ניגודים קורה שלא אוהב לק או יתקלקל אז אחליף יום אחר יום. אני מתאימה לקים. אבל לא בהגזמה (לא אדום עם חולצה אדומה, אבל כן ורוד/סגול לבגדשים ממשפחת הסגולים ורודים. או אם אני לובשת הכל שחור, הכל לבן, גינס אפשר להשתולל בירוק, טורקיז וכדומה.
2-3 בשבוע מתאימה את משפחת הצבעים או ניגודים קורה שלא אוהב לק או יתקלקל אז אחליף יום אחר יום. אני מתאימה לקים. אבל לא בהגזמה (לא אדום עם חולצה אדומה, אבל כן ורוד/סגול לבגדשים ממשפחת הסגולים ורודים. או אם אני לובשת הכל שחור, הכל לבן, גינס אפשר להשתולל בירוק, טורקיז וכדומה.
ר רוטב ויניגרט New member 26/12/10 #11 לאחרונה איני שמה לק,כי הציפורנים שלי חלשות. אני לוקחת כדורי אבץ ונמנעת לשים כרגע לק. לפני כן,החלפתי צבעי לק כל שלושה ימים בערך.
לאחרונה איני שמה לק,כי הציפורנים שלי חלשות. אני לוקחת כדורי אבץ ונמנעת לשים כרגע לק. לפני כן,החלפתי צבעי לק כל שלושה ימים בערך.
I iefrat New member 26/12/10 #12 וזה עוזר רק בגלל הציפרניים או שזה עוזר גם לשיער וכאלה? יש אפשרות לקחת יותר מידי אבץ או שאין סכנה כזאת? אהבתי את הכינוי שלך זה הרוטב האהוב עלי...
וזה עוזר רק בגלל הציפרניים או שזה עוזר גם לשיער וכאלה? יש אפשרות לקחת יותר מידי אבץ או שאין סכנה כזאת? אהבתי את הכינוי שלך זה הרוטב האהוב עלי...
ר רוטב ויניגרט New member 26/12/10 #13 כרגע אין לי בעיית נשירה,אך בעבר אכן אבץ עזר לי משמעותית בבעיית הנשירה. תודה שאהבת את הכינוי שלי.גם אני אוהבת את הרוטב הזה וגם רוטב שום.
כרגע אין לי בעיית נשירה,אך בעבר אכן אבץ עזר לי משמעותית בבעיית הנשירה. תודה שאהבת את הכינוי שלי.גם אני אוהבת את הרוטב הזה וגם רוטב שום.