כל מה שאמרתי לכם ביום הראשון של המלחמה כשצה"ל נכנס לעזה התקיים

אמרתי לכם אתם לא תנצחו את המלחמה ולא תביסו את החמאס ולא תמוטטו אותו לא צבאית ולא שלטונית ורק ישאר לכם לספור את הלוחמים ההרוגים שלכם ולשאול את עצמיכם בשביל מה הם נהרגו? אמרתי לכם אל תכניסו חייל אחד לרצועה. טנק אחד לרצועה כי אתם חרא של עם .עם תבוסתן. עם מטומטם.
אמרתי וצדקתי. יש כאן מישהו שיכול לבוא ולערער על מה שכתבתי עכשיו? על מה שכתבתי לכם בעבר ומתקיים היום אחד לאחד?
1 מצרים מתכוננת למלחמה איתכם. משהו שלא מספרים לכם.
2. אם חשבתם שביידן זיין אתכם חכו ותראו מה יעשה לכם טראמפ.
אני רוצה שכל יהודי ישאל את עצמו בשביל מה נהרגו כל כך הרבה לוחמים? איזה הישג ניתן לומר המוות שלהם הביא לכם?
האם מטרות המלחמה כפי שהדרג המדיני שלכם והדרג הצבאי קרי המטה הכללי שלכם הצהירו בתחילת התמרון הצבאי שהמטרה של הכנסת הצבא לרצועה היא מיטוט החמאס צבאית ומיטוט החמאס שלטונית האם המטרות האלה הושגו בכוח לוחמי צה"ל האמיצים הגיבורים שמסרו את נפשם למען המטרה.
איך אתם יכולים לישון בלילה רק מהמחשבה ששום מטרה מהמטרות האלה לא הושגה וחזרתם ל 6.10 כשמיליון מחבלים חוזרים לצפון הרצועה?
איך אתם יכולים לישון בלילה?

אמרתי לכם אתם לא תנצחו את המלחמה ולא תביסו את החמאס ולא תמוטטו אותו לא צבאית ולא שלטונית ורק ישאר לכם לספור את הלוחמים ההרוגים שלכם ולשאול את עצמיכם בשביל מה הם נהרגו? אמרתי לכם אל תכניסו חייל אחד לרצועה. טנק אחד לרצועה כי אתם חרא של עם .עם תבוסתן. עם מטומטם.
אמרתי וצדקתי. יש כאן מישהו שיכול לבוא ולערער על מה שכתבתי עכשיו? על מה שכתבתי לכם בעבר ומתקיים היום אחד לאחד?
אני רוצה שכל יהודי ישאל את עצמו בשביל מה נהרגו כל כך הרבה לוחמים? איזה הישג ניתן לומר המוות שלהם הביא לכם?
האם מטרות המלחמה כפי שהדרג המדיני שלכם והדרג הצבאי קרי המטה הכללי שלכם הצהירו בתחילת התמרון הצבאי שהמטרה של הכנסת הצבא לרצועה היא מיטוט החמאס צבאית ומיטוט החמאס שלטונית האם המטרות האלה הושגו בכוח לוחמי צה"ל האמיצים הגיבורים שמסרו את נפשם למען המטרה.
איך אתם יכולים לישון בלילה רק מהמחשבה ששום מטרה מהמטרות האלה לא הושגה וחזרתם ל 6.10 כשמיליון מחבלים חוזרים לצפון הרצועה?
לפעמים בלילות כשאני שוכב בלילה במיטה הבטוחה שלי אני שומע באוזניים שלי את זעקות הלוחמים פגועי הנפש שחזרו מהקרב ביום הכיפורים זועקים בכאב נפשי איום ולא יודעים מנוחה לנפשם.
למה לא מספרים לכם כמה לוחמים פגועי נפש חזרו הבייתה עם הידיים והרגליים שלהם במקום ללא פציעות פיזיות אבל עם פציעות נפשיות קשות כמה מהם התאבדו?
אני כחובש במלחמת יום הכיפורים לא יכול להסביר לכם את זוועות המלחמה לא יכול להסביר לכם את הריח במעוזים בתעלה ריח המוות השתן הייתי מביט בפניו של לוחם ויודע שהוא חי ושלם אבל פניו מסגירות הכל. הוא פגוע נפש. התקשורת מעלימה מכם את הזוועה היא מטאטאת אותם מתחת לשטיח הם שקופים. את התשקורת מעניינים החטופים שהם חלק מהזוועה אין חולק על כך אבל היא מעלימה את השאר את הטרגדיות האנושיות של מאות אלפי אנשים יהודים במדינת ישמעאל .
ואני שואל העם הזה אוהב לחם ושעשועים. העבר לא מעניין אותו ואין לו עתיד.
לראות את המחבלים על הטויוטות בעזה את ההצגות להם את הנשקים שלהם זאת תמונת ההפסד הכי כואבת שיהודי ציוני שאכפת לו רואה. אבל רוב הציבור היהודי לא אכפת לו. הלחם והשעשועים של הדוד סם מעניינים אותו ברמת היום יום עד לטבח הבא.

מ ש ה 53

Well-known member
מנהל
כבר ברגע הראשון בו שמעתי את הראש האשם מכריז על "יעדי המלחמה", הבנתי שיעדים שכאלה אינם ברי השגה. הוא מעולם לא דיבר על האפשרי ותמיד כיוון לבלתי אפשרי. כי כזה הוא. ואחרי הכל? הוא עד העז לקרוא לדבר הזה "מלחמת תקומה".

כבר ברגע הראשון בו שמעתי את הראש האשם מכריז על "יעדי המלחמה", הבנתי שיעדים שכאלה אינם ברי השגה. הוא מעולם לא דיבר על האפשרי ותמיד כיוון לבלתי אפשרי. כי כזה הוא. ואחרי הכל? הוא עד העז לקרוא לדבר הזה "מלחמת תקומה".
מטרות המלחמה כן היו ברות השגה. הדרך להשיג אותם את המטרות הייתה שגויה בגלל הקונספט. בגלל שאתה לא לוקח מטה כללי ורמטכ"ל שחיים ב6.10 ונותן להם לנהל את המלחמה מי שכשל ומודה שכשל צריך ללכת הבייתה לא שנה אחרי הטבח אלא יום אחרי הטבח.
שנית. מי מכניס סיוע לאויב שאתה רוצה להשמיד אותו?
שלוש. תפיסת שטח והפיכתו לריבונות ישראלית וישובו ביהודים זה הניצחון. אין יותר סג'אעיה בית חאנון ג'בליה יש מעוז כרמים נצרים ושמות של ישובים של יהודים זה ניצחון.

למעלה