כל מה שאפשר להגיד על היום הזה במוזיאון הנגב-

• פותח הנושא or568
  • פורסם בתאריך

or568

New member
כל מה שאפשר להגיד על היום הזה במוזיאון הנגב-

שלומי שבן נתן הופעה מדהימה היום בבאר שבע!!! ולא מעט משעשעת! חיכיתי לשיר "אל תגידי אריק" הוא עשה אותו בסוף המפגש בצורה כל כך משעשעת ומיוחדת! היה מדהים! היו המון אנשים!!! מי אמר שבבאר שבע אין מה לעשות?

ivis

New member
נשמע מגניב ../images/Emo13.gif אילו שירים נוספים הוא ביצע?

sivanm82

New member
היה מדהים... מלך..../images/Emo47.gif ../images/Emo47.gif ../images/Emo99.gif

כרגיל כרגיל... מלךך
משעשע מגדר הרגיל, אין על ההופעות בב"ש.. אי אפשר להתווכח..
הוא ביצע את 'ספר השירים שלי' (סוף סוף
) ואת 'המנון לאהבה'
,לבקשת בחור אחד- בהקשר הזה: מישהו שאל למה הוא לא שר יותר את השיר הזה והוא ענה שפעם הוא היה שר אותו הרבה מאוד בהופעות, ותמיד חיכה לשיר אותו , וגם שעבורו זה שיר שמסמל כמיהה מסויימת להתאהב , ועכשיו שהוא כבר מצא את האהבה הוא לא מרגיש כל כך צורך לשיר אותו. ככה הבנתי ממנו :) (תקנו אותי.. אם מישהו שמע אחרת..) היו המון אנשים , אבל המון(!) והייתה אווירה מעולה.. ממש ממש נהנתי, הפעם בכיתי מרוב צחוק... זה עבר כל גבול חחח אין דברים כמוהו.
בין השירים שאני זוכרת: דומם עם זוג נאהבים,ככה סתם,רוזה מרציפן, החיים טובים, מגדל הפיזמון,בחצרות בחושך,שגר פגר,מותק, עברנו לצפון, עמוק, אריק,שרמוטה,המנון לאהבה.. לא זוכרת עוד

or568

New member
באמת אין על ההופעות בבאר שבע

נעים בחוץ וגם זה נראה כל כך ביתי וחם- אווירה שאין אותה באף עיר בארץ! הוא היה כל כך מצחיק! אני כמעט נפלתי! הוא שר את השיר אריק ובאופן מצחיק מאוד ומיוחד! הוא בהחלט מדהים! כל הכבוד לו! הוא כישרון מיוחד בארצנו. הוא ניסה להביא לכאן גם פרוייקט שהוא עשה בפסטיבל הג'אז בתל אביב! עם שירים שלא הוא כתב.

B a m b o o k

New member
וואו../images/Emo99.gif

היה כ"כ טוב! אפילו התעלה על שנה שעברה! בעיקר כי גם ישבתי ממש אבל ממש קרוב וגם היו חברים והיה מצחיק (זה שצעק כל מיני שטויות לשלומי ושלומי אמר לו שהוא צריך לבוא להופיע איתו-משלנו
) פר' קלגרון חפר קצת.. אבל זה התפקיד שלו. אבל סה"כ היה מעניין
כיף שהוא ביצע שירים מ"ספר השירים שלי", שינוי מרענן והיה כיף לשמוע דברים חדשים. פלייליסט אני לא זוכרת יותר מסיוון (ואני מצטערת על הקטע שבאת להגיד שלום ואחרי שניה כבר הראש שלא לא היה איתך... כל מיני סיבות לא נעימות שהגיעו אלי דרך הודעה באותו רגע שגרמו לי לרחף קצת
) ואממ מה עוד? שיבוא כמה שיותר
מ-ל-ך-! ויש כמה תמונות. מצטערת מראש על האיכות וזה

animal bar

New member
איזה חמוד הוא. ../images/Emo99.gif../images/Emo211.gif

דומה פה קצת לאדם סנדלר, חח.

or568

New member
חחח אני לא אשכח את הקטע עם הדבר הזה!!!

הוא החזיק את זה ואמר שזה נראה פשוט אבל זה אחד מהדברים הכי משוכללים! שיש בו הכל במוסיקה המערבית חחח ואז הוא לוחץ על כפתור והייתה את המנגינה הזאת של הילדים הקטנים שמפעילים ויש קצב חח הוא קורע!

למעלה