כל מה שביקשתי

ד נ י ת3

New member
כל מה שביקשתי

לעצמי הוא טיפת שקט נפשי. ועושה רושם שכלכך קשה לי למצוא את אותו שקט. שבוע טוב לכולם.

נימשון

New member
ספרי לי על זה....

אם לא עשית את זה עד היום -

אז אני ממליץ בחום רב : קורס צלילה. אין דבר שאפשר להשוות אליו - מספק לך את כל השקט הנפשי והפרופורציות שאי פעם תזדקקי. מתאים לכל הבעיות שאפשר להעלות על הדעת.

ד נ י ת3

New member
עשיתי.. עשיתי קורס צלילה...

אפילו יש לי 2 כוכבים. כבר ש-נ-י-ם לא צללתי. שקט נפשי זה משהו שבא מפנים. אין לי אותו. לא יודעת איך להשיג אותו.

bulb

New member
האם דנת בנושא עם איש מקצוע?

צלילה זה סוג אחד של אסקפיזם. יש המעדיפים לעבוד בגינה ,לקרוא ספר או כל פעולה אחרת המנתקת מהסביבה. חלק מהפעולות דורשות לוגיסטיקה מסובכת וציוד שלא זמין ,לכן בידקי היטב ובחרי פעילות קלה שלא תאפשר לך לתרץ מדוע לא לעשותה.

ד נ י ת3

New member
אני אוהבת

נורא לרכב על האופניים שלי, להתאמן בחדר כושר - אלה הדרכים שלי להתנתק מהכל. אבל... כשחוזרים למציאות... החוסר שקט חוזר.

נימשון

New member
אז אולי צריך משהו עמוק יותר...

לכבות את השיפרה זה נהדר אבל זה לא יטפל במקור הבעיה.

נימשון

New member
למה אוף../images/Emo35.gif

אני נמצאת באותו מקום פחות או יותר, ברור שלכל אחת סיבות שונות אבל ההרגשה דיי דומה. דווקא מהרגע בו החלטתי לטפל משמעותית ולא להמשיך לנסות לבד או תרופות פלא כגון בישול, קיראה ועוד סוגים של בריחה רגעית דווקא אז התחלתי להיות שקטנה ונינוחה יותר.

ד נ י ת3

New member
את מכירה את זה שאת מבולבלת

ולא יודעת מה לעשות, והכל נראה גדול והסטרי (ואת בעצמך מבוהלת ומבולבלת?) או בקיצור - את דרמה קווין? לכן אוף.

נימשון

New member
מכירה, יותר מידי טוב אני מכירה..

סוג של איבוד השליטה על החיים עצוב כמה שאני מכירה.... קחי בחשבון שכל התשובות נמצאות אצלך ורק את תחליטי מתי את גם עושה ולא רק מדברת.

magenta73

New member
שבוע טוב בובה

נראה לי שהשבוע נמצא זמן לדחוק איזה כוס ויסקי על הבאר, לא?...

למעלה