כל מה שחדש וכבר בדרך...

flowerboy69

New member
כל מה שחדש וכבר בדרך...

הנה רשימת מה שיצא או יוצא- live aid -4 דיוידים של קונצרט משנת 85 עם דיויד גילמור strings-דיסק הצדעה בכלי מיטר strings-הדיוידי של דיסק ההצדעה החדש the live ussie-להקת ההצדעה הגדולה בעולם לפינק פלויד מאוסטרליה הוציאה סוף סוף דיוידי כפול עם הופעה שלה.את הדיוידי קונים ישר מהאתר במחיר 37$ כולל משלוח.סביר שזה פריט חובה שכן זו להקה מדהימה עם מופע ליזר ממש כמו המקור! the wall-גירסה חדשה לסרט על דיוידי עם תוספות ופוסטר שמעתי שזה משהו טוב ושווה יותר מהדיוידי המקורי זה יהיה פה בעוד כמה ימים כמו כן ניתן להזמין באינטרנט את הסינגל החדש של ווטרס עם 2 השירים החדשים.כדאי בהחלט... דניאל

flowerboy69

New member
ווטרס ביפן,והחלילן בשערי ההצדעה...

היום קיבלתי כמה דברים שכדאי לקרוא(ולשמוע) עליהם... בשעה טובה הגיע לוח השנה החדש של 30 שנה לwish you were here מבחוץ זה נראה מבטיח אבל חבל לי לפתוח אותו זה נראה שוה יותר כפריט אספנים כשהוא סגור... בשנת 2002 ווטרס התחיל את סיבוב ההופעות שלו במדינות רחוקות כמו צילה ארגנטינה ועוד. הוא הופיע גם ביפן בכמה הופעות.היום קיבלתי 2 דיסקים שמתעדים את 2 ההופעות האחרונות שלו שם.אחד דיסק כפול ואחד שלושה דיסקים.שמעתי קטעים מתוך ההופעה עם ה 3 דיסקים ואני חייב לאמר שזה פשוט דיסק ענק ענק ונראה לי שהוא לא הוקלט על ידי קהל אלא שודר בדיו ביפן.גרסאות נפלאות לכל השירים ואיכות מדהימה דיסק חובה ממש! את השני אני ישמע בהמשך... קיבלתי דיסק מסיבוב ההופעות של הפלויד בשנת 87 מאולם גון קנדי.הדיסק במחינה חיצונית ממש מדהים זה קופסא רחבה עם סגנון של הדרק סייד ובתוכה יש עוד כופסא שבה נמצאים שני הדיסקים.איכות מעולה וההופעה מתחילה עם השיר אקוס בביצוע מרהיב שלא היה מבייש את הגרסאות הישנות יותר. הדיסק הזה נחשב לאחד מהכי טובים שיצאו לפי אתרי האינטרנט... הגיע גם הלייב איד שסיפרתי עליו-4 דיוידי עם 10 שעות הופעה עם כל בעלי השם במוזיקה והופעת אורח של גילמור.עדיין לא ראיתי את זה אז אין תגובה לגבי עם זה ראוי רכישה או שלא. אבל עכשיו לעיקר-"רבעית הרוק קלאסי" בהצדעה לפינק פלויד-דיסק הצדעה חדש.4 בחורות נאות שעושות גירסאות קלאסיות של חליל פסנתר ומיטרים לשירים של פינק. על פניו אתם עשויים לחשוב-משעמם-וזה גם תהיה הדעה בדקה שתיים הראשונות של ההקשבה לדיסק אבל לאחר מכן תגלו שזה אחד הדיסקים הנפלאים שנעשו!!!דיסק פשוט מדהים וממש ממש מרגש שעובר בין כל התקופות והשנים מארנולד ליין עד לקלוסטר וואן מתוך division bell כל כך יפה הרמוני ומושלם שזה לא יאמן כי ישמע...אני שומע את זה גם עכשיו תוך כדי הכתיבה... גם אם אתם לא אוהבים מוזיקה קלאסית זה והרבה פינק(וגם תמונה של היפות שמנגנות) באמת חובה לכו לקנות מאמזון ולא יקר!!! ההצדעה יצאה גם בדיוידי שיהיה פה בסוף השבוע ועליו אספר בהמשך... ממני דניאל

FloyDviR

New member
דניאל...

קודם כל מזל טוב על כל הרכישות האחרונות... באמת הלוואי על כולנו
דבר שני, אם אפשר כשאתה מספר על בוטלג מסויים שקיבלת אז אשמח אם תציין גם את השם שלו כי הרבה פעמים אני נתקל נגיד בבוטלג משנה מסוימת שגם לי יש הופעה מאותה שנה ודומה מאוד לפרטים שאתה מספר... אבל אני מת לדעת אם אתה מתכון לאותו דבר שיש לי.... בקיצר השם יעזור לי מאוד
תהנה.

flowerboy69

New member
אני לרוב כותב את השם

מה שכן יש הרבה הופעות שזה אותה הופעה רק עם שם אחר צריך לשם לב כתוב לי הודעה אישית וספר אם הם מקוריים או צרובים ומה יש לך...זה מעניין... דניאל נ.ב שוב קנו את דיסק ההצדעה החדש חובההההההההההה

למעלה