כל מה שיש בקסם

kyliefan18

New member
כל מה שיש בקסם../images/Emo104.gif

האם אני היחיד שחושב כאן שזה כל הקסם הוא השיר העברי הכי הכי יפה שיש בכל הזמנים??? גם ימים טובים שיר מצוין ובכלל,נמרוד לב,אין כמוהו במראה חיצוני!!!

E l i a n

New member
הייי לך ../images/Emo140.gif

השיר "זה כל הקסם".. המילים מדהימות,וכן גם הלחן..אבל הוא אינו השיר הכי טוב בכל הזמנים..לדעתי..אפילו לנימרוד עצמו יש שירים יותר טובים.. אם היית קונהאת האלבומים שלו,היית נוכח בכך בעצמך. נימרוד באמת נראה מדהים, אבל לדעתי,השירים שלו כל כך מדהימים,שגם אם הייתי שומעת בלבד,ובמראה הוא לא היה נראה כל כך טוב, הייתי שומעת אותם. נשמע נדוש,אבל כך אני מרגישה. אני מכבדת את נימרוד כאומן ויוצר,ורק אחר כך כחתיך בלתי רגיל. מקווה שתהנה בפורום שלנו, ורק בשביל הפורום..איך קוראים לך? גם בכרטיס האישי לא כתבת,והרי מתישהו נצטרך לפנות אליך,לא?
שתהיה לך שבת רגועה וטובה! ממני. אליאן דבש (מנהלת הפורום)

kyliefan18

New member
MY NAME IS...

קוראים לי רן ואני מכיר את נמרוד, ז"א את השיר זה כל הקסם, כבר מ-1999. ועד אני אני מתרגש ממנו

E l i a n

New member
היי רן, נעים מאוד.

מקווה שבעזרת הפורום שלנו אתה תכיר יותר מרק את "זה כל הקסם".. ואגב,השיר יצא בסוף 98. אם יש לך שאלות לגבי נימרוד,שאל כאן.זה המקום. ממני. אליאן.

SHELLBABE

New member
האמת שכתבתי לך כבר תגובה אבל../images/Emo70.gif

היא הלכה לאיבוד היכן שהוא ובנתיים נכנסתי לשיחה עם יפתח. כן זה כל הקסם הוא אחד השירים הישראלים הטובים בכל הזמנים. חבל שאליאן מזלזלת בשיר הזה נראה לי שהיא נפלה למלכודת של כל אלה שמקנאים בנמרוד על הצלחתו המסחררת של השיר. למרות כל מה שאומרים שהשמיעו אותו יותר מדי שהמאיסו אותו וכו´ השיר הוא יצירת מופת שמבחן הזמן יראה שגם בעוד 10 שנים הוא ישמע עכשווי

יפתח8

New member
יקירתי../images/Emo141.gif

אל תילחצי, השיר הוא מצויין, הוא פיצץ את הרדיו בזמנו וישאר לתמיד הישראלי הגדול אבל יש לו לנימרוד עוד שירים מצויינים (אלו שאני מכיר) בהופעה הייתי פשוט בהלם מהמבחר המוסיקלי הגדול. עזבי מלכודות עזבי קנאים עזבי מאוסים מי שיודע מה טוב, יודע מה טוב!!!!!

SHELLBABE

New member
כן אבל ההמון לא יודע מה טוב

אם לא מראים לו שיש טוב יותר ממה שהוא מכיר והינה עובדה הרדיו לא משמיע את סטארלייט פלייז אז ההמון ימשיך לנהור אחרי צפרדעים ולחשוב שהם מלכים. בעוד המלך האמיתי בגלות רדיופונית כי מה שהם רוצים זה את זה כל הקסם שוב הם לא מבינים שנמרוד מתפתח לעוד כוונים וכך גם אנחנו המעריצים שלמדנו ממנו גם על הדורז´ דפש מוד ועוד

E l i a n

New member
היי נעה וכולם.. ../images/Emo98.gif

אני לא חושבת שהבנת אותי כמו שצריך. אני לא מזלזלת בשיר.ממש לא. אני יודעת שהוא טוב,ושמחה שהוא הצלחה מסחררת. אבל,יש לי איתו בעיה. אם אני שואלת אנשים אם הם מכירים את נימרוד,הם אומרים שכן,כי הם מכירים את "זה כל הקסם". אם כל הכבוד לשיר הזה,הוא לא מי שהייתי נותנת לו את הכבוד להיות השיר ה-מייצג של נימרוד. יש לנימרוד עוד הרבה סיגנונות,ואני חוששת שמי שמכיר רק את זה כל הקסם,שוכח שנימרוד הוא לא זמר-של-שיר-אחד.(מה שקרה,אני חושבת..נגיד,לשי עמר-"באושר ובעוני" למי שזוכר..) האלבום השני של נימרוד,"מציאות הפוכה", לא כל כך הצליח במכירות,משום שלא היה בו את הלהיט "זה כל הקסם" (מן הסתם..). אני לגמרי לא מקנאה בנימרוד. ותוכלי לדעת זאת,ע"י כך שאני אומרת לך כאן ועכשיו- כל דבר שנימרוד יוציא,למכירה או שלא למכירה,אני אשתדל בכל מאודי לרכוש. גם אם הביקורות יקטלו. כמו שעשו ב-וואלה לאלבום "מציאות נפרדת". קראת את הביקורת ההיא של איתי נאור? זו הייתה הביקורת הכי נוראית שראיתי אי פעם לאלבום כלשהוא. אני מצרפת קישור. ורק עוד נקודה שחשוב לי להבהיר,ולהבהיר לכולם,אני הייתי שומעת את נימרוד,גם אם הוא לא היה נראה טוב. גם ללא הפאות,הידיים הארוכות,והמראה המקסים. נשמע מאוד לא אמין?אולי.אבל אני באמת חושבת ככה. אם היה על התקליט תמונה של מישהו שדומה ל..זבולון מושיאשווילי (בלי להעליב אותו,כמובן), אבל אותם שירים,אותו קול.. עדיין הייתי קונה. ו..זהו. היה חשוב לי להבהיר את הנקודות הללו. ממני. אליאן דבש. (שלא סתם היא מנהלת הפורום..חשבת על זה?)

למעלה