היי נעה וכולם.. ../images/Emo98.gif
אני לא חושבת שהבנת אותי כמו שצריך. אני לא מזלזלת בשיר.ממש לא. אני יודעת שהוא טוב,ושמחה שהוא הצלחה מסחררת. אבל,יש לי איתו בעיה. אם אני שואלת אנשים אם הם מכירים את נימרוד,הם אומרים שכן,כי הם מכירים את "זה כל הקסם". אם כל הכבוד לשיר הזה,הוא לא מי שהייתי נותנת לו את הכבוד להיות השיר ה-מייצג של נימרוד. יש לנימרוד עוד הרבה סיגנונות,ואני חוששת שמי שמכיר רק את זה כל הקסם,שוכח שנימרוד הוא לא זמר-של-שיר-אחד.(מה שקרה,אני חושבת..נגיד,לשי עמר-"באושר ובעוני" למי שזוכר..) האלבום השני של נימרוד,"מציאות הפוכה", לא כל כך הצליח במכירות,משום שלא היה בו את הלהיט "זה כל הקסם" (מן הסתם..). אני לגמרי לא מקנאה בנימרוד. ותוכלי לדעת זאת,ע"י כך שאני אומרת לך כאן ועכשיו- כל דבר שנימרוד יוציא,למכירה או שלא למכירה,אני אשתדל בכל מאודי לרכוש. גם אם הביקורות יקטלו. כמו שעשו ב-וואלה לאלבום "מציאות נפרדת". קראת את הביקורת ההיא של איתי נאור? זו הייתה הביקורת הכי נוראית שראיתי אי פעם לאלבום כלשהוא. אני מצרפת קישור. ורק עוד נקודה שחשוב לי להבהיר,ולהבהיר לכולם,אני הייתי שומעת את נימרוד,גם אם הוא לא היה נראה טוב. גם ללא הפאות,הידיים הארוכות,והמראה המקסים. נשמע מאוד לא אמין?אולי.אבל אני באמת חושבת ככה. אם היה על התקליט תמונה של מישהו שדומה ל..זבולון מושיאשווילי (בלי להעליב אותו,כמובן), אבל אותם שירים,אותו קול.. עדיין הייתי קונה. ו..זהו. היה חשוב לי להבהיר את הנקודות הללו. ממני. אליאן דבש. (שלא סתם היא מנהלת הפורום..חשבת על זה?)