שמעתי רכילות ש... לרן דנקר יש חברה חדשה!! למישהו יש את הקטע? שישלח מהר מהר!!!מי זאת?!!?!?
ע עדידה500 New member 15/10/07 #1 שמעתי רכילות ש... לרן דנקר יש חברה חדשה!! למישהו יש את הקטע? שישלח מהר מהר!!!מי זאת?!!?!?
M Meytar 888 New member 15/10/07 #2 זאת בסה''כ דוגמנית שמדגמנת לצידו בקמפיין החדש וגם אם יש בניהם קשר רומנטי זהו לא עניינינו. לנצל''ש להבא
זאת בסה''כ דוגמנית שמדגמנת לצידו בקמפיין החדש וגם אם יש בניהם קשר רומנטי זהו לא עניינינו. לנצל''ש להבא
T talkor222 New member 16/10/07 #4 אני לא בטוחה שהיא רק ה"דוגמנית" יש קטע מאחורי הקלעים וזה נראה קצת יותר מזה.. איך קוראים לה בכלל?
M Meytar 888 New member 16/10/07 #5 שוב אני אחזור, גם אם יש בניהם קשר רומטני כולשהו,זהו לא עיניינו. אלו החיים הפרטים האישיים של רן ואין לנו ת'זכות לדבר על זה או לנסות להיכנס לכל פרט ופרט.
שוב אני אחזור, גם אם יש בניהם קשר רומטני כולשהו,זהו לא עיניינו. אלו החיים הפרטים האישיים של רן ואין לנו ת'זכות לדבר על זה או לנסות להיכנס לכל פרט ופרט.
H hili2006 New member 16/10/07 #6 צודקת... רק.. אם קוראים לה דנה פרידר אז כתוב עליה משו קטן באותה ידיעה של רן שהזכרתי בשרשור הקודם..
ע ענברוש1255 New member 16/10/07 #7 זאת לא דנה פרידר..../images/Emo9.gif דנה פרידר מחליפה את אגם רודברג, ומדגמנת כרגע לחברה "סקצ'רס".. וכמו שמיתר אמרה גם אם יש לרן קשר עם מישהי, זה חייו הפרטים ולא נדבר עליהם...
זאת לא דנה פרידר..../images/Emo9.gif דנה פרידר מחליפה את אגם רודברג, ומדגמנת כרגע לחברה "סקצ'רס".. וכמו שמיתר אמרה גם אם יש לרן קשר עם מישהי, זה חייו הפרטים ולא נדבר עליהם...
H hili2006 New member 17/10/07 #8 הממ כן.. גמני אמרתי שהיא צודקת.. סורי שאני לא מתמצאת כ"כ בעולם הסלבז.. חח