(כל מה שרציתי זה לישון).

רעוּת

New member
(כל מה שרציתי זה לישון).

אני רוצה שהחודשיים הבאים לא יהיו. שאני לא אצטרך לעבור את כל זה. (שוב). היית מצפה שאני כבר אדע איך. אבל אני לא- כל פעם אני רק מנסה לשרוד את זה, כאילו שלא תהיה גם שנה הבאה. (וכל אלה שיבואו אחריה. אני אף פעם לא מצליחה לדמיין את העתיד שלי). אתה יודע כמה דברים עברתי השנה..? (ואתה לא היית שם). ודווקא עכשיו, כשיש זמן לנשום, אני לא יודעת מה לעשות איתו. כאילו שכבר לא נשאר אוויר. (ועוד מעט שוב). לפעמים אני רוצה לספר עליך, סתם, שידעו. וזה עומד לי על קצה הלשון, ואז אני עוצרת את עצמי, כי אני יודעת שאח"כ אני אתחרט על זה, כמו תמיד, בסוף אני אתחרט על זה, כשאני אראה את המבט הזה בעיניים שלהם וארגיש צורך להתנצל ולהגיד "לא נורא, זה בסדר", או משהו כזה. למרות שזאת לא אשמתי, ושזה כן נורא, ובכלל לא בסדר. (וגם אם לא, אח"כ אני עדיין אתחרט, הם יידעו עליך ואני כבר לא אוכל להרגיש נורמלית יותר. כמו בפרסומות האלה של ללכת עם ולהרגיש בלי, אתה יודע). הגעתי לקטע ב"עשו" שהיא ישנה במיטה שלו כל הזמן מאז שהוא מת, וחשבתי שאצלנו אין דברים כאלה, לא היו גם, אף אחד לא התמוטט או הפסיק לתפקד, שומדבר טרגי כזה. אחרי כמה חודשים ארזו את החדר שלך, היא עברה לגור שם ואני קיבלתי חדר לבד (מי אמר שאין יתרונות, אה?), את הפעמים הבודדות שראיתי את אמא בוכה בחדר שלך כבר הדחקתי, ואני בכלל לא העזתי להיכנס לשם, כבר לא היה לי בשביל מה. לא כזה טרגי, אתה רואה. די פשוט בסך הכל. כלכך פשוט שבא לי לצרוח לפעמים. (עוד כמה עמודים אני אגיע לקטע של "אתה יודע כמה ימי זכרון יש למשפחה כזאת בשנה?"....וזה דווקא כן כמו אצלנו, מילה במילה, ותמיד חשבתי שמי שלא עבר את זה לא יוכל להבין. ובעצם אני עדיין חושבת ככה. וגם אם יוכלו להבין את הקונספט של "אח מת", הם לא יוכלו להבין באמת מה זה עושה -לי-. אני בקושי מבינה. ועוד כמה שבועות יתחיל אוקטובר, ואז, מה?)

lital172

New member
ואז תבכי ...ותנשמי לאט לאט.

תמיד אני קוראת אותך שאת רוצה לספר עליו אבל שלא יהיה את הקטע של אחרי שהעיניים העצובות המבט שמרחם. זה בסדר לדבר עליו..ואחר כך יהיה קשה להסתובב כי זה תמיד יהיה הוא ברקע.. למרות שהוא תמיד שם. אל תקחי ממך את הצורך לספר עליו על מה שהוא בשבילך. כדי להתחזק צריך לדבר על זה. אל תהיי לבד בכל המחשבות והכאב. יודעת כמה החגים קשים לך. "ועכשיו כבר ערב חג בא.. אמרו מה שתרצה.. רציתי רק לראות אותך." מחבקת אותך מכאן. יהיה קשה...אבל תעברו את זה ביחד. אי אפשר לדעת מה זה עד שלא מאבדים. הלוואי ומתישהו נפסיק לאבד. תחבקי אותך... תעצמי עיניים ותרגישי שהוא איתך.. שם מחבק... אי אפשר להפריד אהבה בין אחים... תשמרי על עצמך חזק.. תשאבי כוחות מאנשים שאוהבים אותך. יהיה בסדר. את יודעת ?הוא המלאך שלך...שומר עליך מאי שם...

רעוּת

New member
../images/Emo51.gif

אבל זה לא בדיוק ככה, זה לא שאני מרגישה צורך לספר עליו ועל מי שהוא היה כדי לדבר על זה וכו', זה סתם זה שאני לא מספרת על זה לאנשים בדר", כי זה סתם יעיק, וברוב המקומות שאני מגיעה אליהם הייתי מעדיפה שלא יידעו וזהו.

תמרוש5

New member
הלוואי שהייתי באמת יכולה להגיד משהו שיועיל,

אני מניחה שכמו כל דבר החודש הקשה הזה יגיע,ואין לך ברירה אלא לקחת נשימה עמוקה ולנסות לעבור אותו. אני מבינה את הקטע של לא לספר עליו כי המבט המרחם הזה של אנשים פשוט גורם לך לא לרצות לדבר על זה אף פעם. את תעברי את החודש הזה,ואת כל התאריכים האלה שחוזרים על עצמם ומכאיבים מחדש כל פעם כי אין ברירה אחרת. לקחת נשימה גדולה ואולי כמה כוחות מחודשים בדרך ופשוט לעשות את זה.. מקווה שיהיה טוב
(אפילו יותר ממקווה!)

רעוּת

New member
זה בסדר,

יהיה בסדר....אני אתמקד בדברים הכואבים באמת, כמו זה שאני מתחילה ללמוד באותו שבוע
תודה

דוידה5

New member
טוב שאת כותבת

תשחררי כמה שיותר הכאב רוצה לצאת החוצה- תני לו!

רעוּת

New member
{שלח לי שקט}

ספר של דליה רביקוביץ' זרוק על השולחן בסלון, ואני חושבת על זה שיש אנשים שמשאירים אחריהם, ואתה לא השארת שום דבר. רק כאב, קצת זכרונות, ואותי. כמו איזו אנדרטה לזכרך. לעשות דברים בלי להבין מה התכלית שלהם בכלל, מכוח האינרציה, מתוך הרגל או סתם מתוך אשמה.

למעלה