כל מה שרציתם לדעת זוגיות חד מינית

כל מה שרציתם לדעת זוגיות חד מינית

ארגון משפחה חדשה, הארגון לקידום זכויות המשפחה, פועל לקידום זכויות כל צורות ההתקשרות הזוגית בישראל. הארגון מעמיד לרשותכם צוות מקצועי של עורכי דין, אשר יוכל להשיב לכם בענייני ההתקשרות הזוגית, בארץ ובעולם קשר עם בן/בת זוג זרים (לא ישראליים), והאפשרות לקיים מערכת יחסים זוגית מעין זו בישראל. פרטים נוספים ניתן למצוא גם במדריך לזכויות המשפחה בישראל תמורת 30 ש"ח תרומה קודש להמשך פעילות הארגון. הכתובת שד´ חן 4 תל אביב טלפון 03-5282798 פקס 03-6204539 האתר www.newfamily.org.il דואר אלקטרוני [email protected] תוכלו לפנות ולקבל פרטים בכל העניינים המשפטיים והחוקיים הקשורים בזוגיות של בני

אז ככה-

בעבר הארגון הזה דווקא לא כל כך רצה להכליל זוגות חד-מיניים בלובי שלו למען נישואים אזרחיים, מחשש שזה קיצוני מדי ובחיים לא יעבור. רק שתדעו. אה וחוץ מזה אני אחת שאתמול נכנסה לכאן וצחקה. מכיוון שיש שלכם כבר: הומו מצחיק הומו נשי סטריטית לוחמת זכויות הומופוב ופאג הגית (אני חושבת שהצלחתי למנות את כל חברי הפורום, ובטח להעליד את רובכם) אז אני מעונינת להציג את מועמדותי לתפקיד הלסבית הסטראוטיית והלא מצחיקה

טל קר

New member
ברוכה הבאה, כן תרבו (לסביות

סטריאוטיפיות או לא, מצחיקות או לא).

augustus

New member
הי ביצה קשה

הארגון "משפחה חדשה" מעולם לא הפריד את הזוגות מאותו המין, את מתבלבלת עם קואליצית הארגונים לקידום הנישואין האזרחיים, שהיא עד היום לא שינתה את הגישה : לטענתם, צירוף הקהילה למאבק יפגע בלגיטימיות מוסד הנישואין האזרחיים שהם נלחמים להקמתו. גם אני לסבית, אני כותבת באופן קבוע ב"פמיניזם" של טל וחנה, אני לא פעילה בפורום "לסביות" השכן כי נראה לי שרוב הכותבות בו יכלו להיות בנותיי, מאותה סיבה אני לא נמצאת הרבה גם פה, אבל נחמד לראותך כאן בכל מקרה.

למעלה