כל מה שרציתם לדעת על גבעתי ולא היה לכם את מיש לשאול. עכשיו אני כאן. ואני הייתי שם! בברכה
ח חופשי New member 9/6/01 #1 כל מה שרציתם לדעת על גבעתי ולא היה לכם את מיש לשאול. עכשיו אני כאן. ואני הייתי שם! בברכה
ג ג.ג. New member 9/6/01 #2 לחופשי אני וכמה חברים מתכננים לעשות אתר ורציתי לדעת אם תוכל לספר לנו איך זה להיות בגבעתי, איזה אימונים אתם עושים, איזה חבר`ה יש שם, איך מתנהגים אליכם המפקדים ובכלל כל מה שקורה בגבעתי נשמח מאוד לשמוע תודה רבה גדי
לחופשי אני וכמה חברים מתכננים לעשות אתר ורציתי לדעת אם תוכל לספר לנו איך זה להיות בגבעתי, איזה אימונים אתם עושים, איזה חבר`ה יש שם, איך מתנהגים אליכם המפקדים ובכלל כל מה שקורה בגבעתי נשמח מאוד לשמוע תודה רבה גדי
ח חופשי New member 9/6/01 #3 וואלה אחי יש לי ים דברים לספר אם תוכל לשלוח לי איימייל עם פרטים, אני יכול לעזור לכם בעוד דברים, אני רק שנה בצבא, אבל עברתי וראיתי הרבה, עכשיו אני גובניק!
וואלה אחי יש לי ים דברים לספר אם תוכל לשלוח לי איימייל עם פרטים, אני יכול לעזור לכם בעוד דברים, אני רק שנה בצבא, אבל עברתי וראיתי הרבה, עכשיו אני גובניק!
ג ג.ג. New member 10/6/01 #4 לחופשי תודה אחי תספר ממש כל מה שאתה יודע על גבעתי על כל האימונים וממש כל פרט אם תוכל תודה לך אחי הנה האי מייל שלי הוא: [email protected] תודה אחי גדי
לחופשי תודה אחי תספר ממש כל מה שאתה יודע על גבעתי על כל האימונים וממש כל פרט אם תוכל תודה לך אחי הנה האי מייל שלי הוא: [email protected] תודה אחי גדי
ג ג.ג. New member 10/6/01 #5 לחופשי-תיקון טעות התבלבלתי עם האי מייל שלי הנה האי מייל הנכון: [email protected]
א אלעדדדדד New member 10/6/01 #6 שלח גם לי את הפרטים שאתה שולח ל ג.ג האימייל שלי הוא [email protected] איך שזה נראה עכשיו, ישלחו אותי לגבעתי. הגיוס שלי בנובמבר.
שלח גם לי את הפרטים שאתה שולח ל ג.ג האימייל שלי הוא [email protected] איך שזה נראה עכשיו, ישלחו אותי לגבעתי. הגיוס שלי בנובמבר.