כל מה שרציתם לדעת על ה6210 אבל...

כל מה שרציתם לדעת על ה6210 אבל...

התביישתם לשאול...
אז ככה: מדובר במכשיר מהדור האחרון שחברת נוקיה מייצרת. החברה אולי תייצר מכשירים קטנים יותר או יפים יותר-אבל לא משוכללים יותר. כל המכשירים החדשים שהחברה תייצר יהיו מכשירים שתומכים כבר מראש לדור השלישי(בשפה המקצועית יותר-G3) של הטלפונים הסלולארים. המכשיר הוא בעל זכרון של כ5MB וניתן לאכסן בו עד 1000 מספרי טלפון(!). למכשיר ישנם עוד יתרונות רבים מאוד שכולכם כבר בטח מכירים ומיותר לציין אותן...
הרבה אנשים שואלים "למה הוא קצת "כבד" בתגובות שלו,למה הקליטה כל הזמן "נופלת" ועוד כהנה וכהנה בעיות מרגיזות... יש לכך כמה סיבות: למכשיר יש פונקציות רבות שחלקן גוזלות המון מ"המשאבים"של הטלפון(וזה בא לידיי ביטוי ב"כבדות" שלו למשל) וחלקן גורמות מעין "באגים" קטנים(כמו הקטע של נעילת מקשים בדיבורית). עקב כך,חברת נוקיה מוציאה מידיי כמה חודשים(ובמכשיר הזה-כל חודשיים-שלושה) עדכוני תוכנה ש"מתקנות" את אותם באגים וגורמת לטלפון עצמו ל"עבוד" בצורה חלקה יותר וטובה יותר.(בדיוק כמו עדכונים שחברת "מייקרוסופט" מוציאה מידיי פעם כדי לטפל בבאגים בתוכנת ההפעלה שלה "חלונות"). בסך הכל,מדובר במכשיר משוכלל מאוד ומתקדם ביותר שכל מילה נוספת-מיותרת. נקודה. הוא פשוט "עושה" את העבודה כמו שצריך!
ולכל אותם אנשים שכבר רכשו את המכשיר-קניתם לעצמכם "מתנה"!

המכשיר האחרון שנוקיה הציגה הוא לא

קטן, יפה וחמוד. ה5510, גדול, לא יפה במיוחד (אומנם ישנם אנשים שחושבים שהוא כן) והוא ה-ר-ב-ה יותא משוכלל מה6210. 5mb ל6210 לעומת 64mb ל5510, וזה רק הבדל אחד.

5510 -לא הייתי קורא לזה פלאפון....

מדובר במכשיר MP3 נייד(עוד כמה דברים טובים) שנוקיה ייצרה אותו ב"מסווה" של טלפון לכל דבר... מדובר בגימיק שיווקי ולא יותר... כמות הזכרון שאתה מדבר עליה נועדה לשמירת קבצי קול בלבד...לא יותר מזה תאמין לי
מי שמחפש טלפון-יקנה את ה6210 מי שמחפש להשתעשע-יקנה 5510

ורוב האנשים פה

זה לא אנשי עסקים שצריכים את ה6210 אלא גימיק כמו ה5510. זה כמו למשל אנשים שואלים אותי למה אני מחליף כל כך הרבה פעמים את הפאלפון, ולמה אני בכלל מוציא על זה כסף. אני פשוט מתעניין ואוהב את הנושא. אנשים אחרים רואים בפלאפון רק אמצעי תקשורת.

Nightr

New member
6210 מכשיר קלאסי

מה-5510 מתלהבים בהתחלה אבל נשארים עם מכשיר מגושם. ל 6210 פשוט יש את זה.

המרחפת

New member
דגם 6210 הוא אכן דגם מוצלח לדעתי

אמא שלי התחילה לדאוג לי, כך שהפכתי לבעלים של אחד... למרות חוסר רצוני, לא היה מנוס מהבנה שהוא גם מאד יעזור לי במניעת קצרים עם חברים שלי, שאי אפשר לדבר איתם בטלפון, והצורה היחידה ליצור עימם קשר מחוץ לבית, הייתה הודעות sms בעברית. כאשר אבא שלי התקשר למרכז השירות של אורנג´ לשאול למה אין לפלאפון שלי קליטה, התשובה הייתה שישנן בעיות עם האנטנה באזור בו אני גרה, ושזו אינה בעיה של המכשיר עצמו. נראה לי די מוזר, כי התופעה של חוסר קליטה לא הופיעה במכשירים של חברים שגם נמצאים באורנג´. אחד החסרונות שכן מפריעים לי הם חוסר האפשרות לגלול את רשימת השמות. כאשר אני רוצה לשלוח הודעה, או להתקשר למישהו ברשימה שלי, אני צריכה לעבור עם מקש החץ שם שם עד שאני מגיעה אליו. אופציה חילופית היא זיכרון-> חיפוש, שזה לא תמיד מוצלח. הגלילה המקוצרת מתאפשרת רק בשמות באנגלית... מלבד זאת, המכשיר אכן מומלץ. הוא יפהפה (כואב לי הלב לשים אותו בכיסוי המגן... הוא מאבד את כל החן, אבל עד שאני אפסיק להיות מגושמת ולהפיל אותו מהידיים, הוא ישאר שם...), הוא קל, והוא יעיל. יותר מהירות בגלישה תהיה נחמדה, אבל בהתחשב בכך שאני משתמשת באפשרות לעיתים רחוקות, זה נסבל....

המרחפת

New member
ואם כבר מדברים על בעיות....

כשאני רוצה לגלוש, בזמן האחרון הפלאפון טוען שאני צריכה לבדוק את הגדרות השירות. אני יודעת היכן הן נמצאות, אבל מה אני מחפשת שם בעצם?

Gizon

New member
לפי מה שזכור לי מה-7160

המכשיר כותב "בדוק הגדרות שירות" שהוא לא מצליח להתחבר מנסים שוב...

למעלה