כל מה שרציתם לדעת על שמלת הבשר בקישור אפשר לקרוא ראיון עם יוצר השמלה, שאגב הייתה עשויה מבשר אמיתי.
Y YugiBoy New member 16/9/10 #1 כל מה שרציתם לדעת על שמלת הבשר בקישור אפשר לקרוא ראיון עם יוצר השמלה, שאגב הייתה עשויה מבשר אמיתי.
C chyio New member 16/9/10 #3 תודה ../images/Emo13.gif משום מה המחשבה שהבשר הזה כבר היה מיועד לאכילה מרגיעה אותי.
S Super Alina New member 16/9/10 #4 מפתיעה כל פעם מחדש ../images/Emo229.gif ואני כבר חשבתי שהיא הגיעה לגבול היצירתיות שלה,זה אולי קצת אוונגרדי אבל זאת ליידי גאגא וככה אנחנו אוהבים אותה
מפתיעה כל פעם מחדש ../images/Emo229.gif ואני כבר חשבתי שהיא הגיעה לגבול היצירתיות שלה,זה אולי קצת אוונגרדי אבל זאת ליידי גאגא וככה אנחנו אוהבים אותה
C Coralulu182 New member 16/9/10 #6 "אני מחכה לך בשמונה בתחנה ואם את מאחרת אני אהפוך אותך לשמלת בשר!" האיום החדש בהשראת ליידי גאגא.
C chyio New member 16/9/10 #8 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDD המנחה של הטקס העיפה שם יונה ואמרה שגאגא הפכה אותה לכובע
L limors2 Active member 16/9/10 #10 זה הרבה יותר ממה שרציתי לדעת../images/Emo12.gif אבל אני שמחה שעכשיו הספקולציות הסתיימו, ואני יודעת בביטחון שזה בשר אמיתי תודה!
זה הרבה יותר ממה שרציתי לדעת../images/Emo12.gif אבל אני שמחה שעכשיו הספקולציות הסתיימו, ואני יודעת בביטחון שזה בשר אמיתי תודה!