"כל מה שרצית" ב-NRG!!!

• פותח הנושא RTur
  • פורסם בתאריך

RTur

New member
"כל מה שרצית" ב-NRG!!!

פורסם כבר הסינגולר החדש והסינגל החדש של הדורבנים נמצא שם! איזה שיר מעולה! http://www.nrg.co.il/online/5/ART1/457/787.html עכשיו אפשר לשמוע אותו כמה שרוצים חח

אחד היפים שנכתבו בעברית!

ממש התרגשתי. שיר כ"כ יפה. וכל העליות בשיר מצמררות... ארתור תודה על הקישור!

RTur

New member
את יודעת אולי את המילים?

יש שם משו שלא כל כך ברור לי כשהוא שר.. "וכל מה שרצית זה אהבה, אף פעם לא היית קרובה, *משו משו משו* בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח"

המילים [משמיעה].

כבה ירח שעה קשה שהוא בורח היא מרגישה כמה רע לה פתאום נטושה מנסה להתגעגע בצד הדרך יש לה פינה אבל אין ערך אין מנגינה מתנגנת במקום הקנאה לא נולדנו שווים אף פעם וכל מה שרצית זה אהבה אף פעם לא היית קרובה ספגת יצרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח היא מתעוררת לא רוצה לעמוד צריך ללכת ולעבוד בטלה מזמינה מחשבות שמהן היא רוצה לברוח אחד אחד ממנה יוצאים היא משדרת בערוצים של שנאה ושל כעס עזים ומתי כבר יבוא האחד שיקום לא יפחד ישנה את הכול מה שרצית זה אהבה אף פעם לא היית קרובה ספגת יצרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח [סולו גיטרהההההההההה!] מתוך השקט היא מבינה הוא לא יגיע גם לא עוד שנה אבירים מהסוג שחלמה לא יגיעו לכאן אף פעם וכל מה שרצית זה אהבה אף פעם לא היית קרובה ספגת יצרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח כל מה שרצית זה אהבה אף פעם לא היית קרובה ספגת יצרים בתקווה שתוכלי יום אחד לברוח

DanaDuck

New member
שמתם לב

יש להם במלל הרבה מונחים שקשורים לזמן "בסוף השבוע" "עוד לילה עבר" ואותות שמיים כמו "ירח מר" ו-"השמש כבר שוקעת". סתם משהו ששמתי אליו לב.

עדנונית

New member
גם על קנאה

בעוד לילה הם אומרים "כמה שורפת היא הקנאה" וגם בשיר הזה יש את המילה קנאה מה שכן אם הוא יצליח הוא יכול להיות שיר המלחמה

צ א ל ה

New member
מאיפה השיר מוכר לי ???

איזה שיר הם שרו במפגש מעריצים? לא את עוד לילה? כי זה גם מוכר לי לאללללללה

לא זה דווקא היה השיר הזה.

בהופעה האחרונה בבארבי הם שרו את עוד לילה כהשמעת בכורה.

קראתי עכשיו את הביקורת

למה כל שיר של הדורבנים אפילו שהוא ממש לא כזה זוכה לביקורת:"מתחשק ללבוש מכנסי פדלפון ולקרוע את רחבת הריקודים"? הם כ"כ התבגרו מהאלבום הקודם. לא מגיעה להם כזאת ביקורת. זו דעתי.

RTur

New member
הביקורת די לא קשורה..

הם משום מה ציינו שיש כלי מיתר בשיר.. אבל.. אין שום כלי מיתר בשיר הזה חחח

למעלה