כל מה שרצית לדעת על הגרלת הלוטו

roy269

New member
כל מה שרצית לדעת על הגרלת הלוטו

לשנת 2003 ולא העזת או לא ידעת לשאול מתוך האתר הרשמי של משרד החוץ האמריקאי כדאי לקרוא בעיון אין כל טפסים רשמיים - את הפרטים המבוקשים ניתן לרשום על דף רגיל אין כל תשלום נלווה לרישום בהצלחה

roy269

New member
The dates for the next

The dates for the next diversity visa lottery (DV-2004) have not yet been determined. You may wish to check this site again after August 2002 for updates on the DV-2004 visa lottery.

justme2002

New member
מספר שאלות ועוד

למישהו הפתרונים מה הקטע לחזור לאתר באוגוסט? כאילו אילו שינויים הם יכולים להכניס? אני שוקל לשלוח לבד כנראה, מישהו יודע מתי תקופת השליחה? יודעים משהו מצחיק? הדבר הכי מסובך בעיני (וזה מראה לכם מה אני חושב על ישראל) זה הקטע שאם והיה ואזכה אז... הדואר הדפוק של המדינה הזאת יפקשש במשימתו. ולידיתעכם - היו דברים מעולם. אחח איזו מדינה!

היי ג´אסט....

אחרי שנתיים של קסיסת ציפורניים אני השנה ממלא (אקספרס) דרך חברה. מה התברר? שנה שעברה גיליתי שהייתה לי טעות במעטפה (חלק לא פחות פשוט) ואף על פי שידעתי, לא יכלתי לעשות כלום
כי אם הייתי שולח עוד בקשה הייתי נפסל אוטומטית (אסור להגיש 2 בקשות). אז אחרי הרבה לבטים, החלטתי ללכת על בטוח ולמלא דרך חברה. כמה זה כבר יוצא? חצי שקל ליום?

roy269

New member
לחזור באוגוסט לאתר

בדיוק בשביל זה לדעת את מועד המשלוח המדויק שים לב מעטפות שיגיעו לפני המועד או אחרי המועד לא יכנסו להגרלה יש מספיק זמן מאוגוסט להכנת כל הניירת הדרושה עד למועד בו המעטפה אמורה להגיע (אוקטובר) מעבר לזה לא נראה שיהיו שינויים בדרישות עצמן כמו ההגדרה המדויקת של גודל התמונה והרקע הרצוי בשנה שעברה זכו 145 ישראלים בהגרלה בהצלחה

למעלה