כל מה שרצית לדעת על טלפון ב-

כל מה שרצית לדעת על טלפון ב-../images/Emo43.gif

האם באמת זול יותר להתקשר מטלפון נייח? נציגי חברת תמר בע"מ, המתמחה ביעוץ בתחומי התקשורת השונים יתארחו החל משעה 16:00 בפורום צרכנות. הנציגים ישיבו לשאלות הגולשים בנוגע להתקשרויות בתחום הטלפוניה (הנייחת והניידת) וההוצאות הנלוות אליה. היכנסו: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=66&MessageId=145957461
כיצד ניגשים לתכנון גינה חדשה או שיפוץ קיימת? בין השעות 19:00-21:00 יתארח דניאל מרכוס - מתכנן ומעצב נוף מחברת "כינור דוד" בפורום גינון ויסביר את כל מה שצריך לדעת לפני שניגשים למלאכה. העלו את שאלותיכם אליו בפורום: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=465&MessageId=145942648
טיפים להתנעה עצמית זה כאן! העלו בפורום עבודה ועסקים מהבית טיפ שלכם להתנעה עצמית בעבודה ואולי תזכו בספר "איך להצליח בחיים" מאת בני ישראלי ובהוצאת "סער": http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=762&MessageId=145993510

Angel Of Moon

New member
נצל"ש הלם ../images/Emo13.gif חחח

קניתי לפני כמה ימים כמה דברים של אורלי שאין בסניף בעירי היקרה, ביניהם זה הקופסה הזאת שדוחפים את האצבע וזה מסיר את הלק. תשמעו.. הייתי בהלם. זה פשוט הוריד לי את הלק מעולה. והספוגית הזאת היתה כל כך נעימה למיזמוז... התאהבתי! רק חבל שבאמת אין את זה בעיר שלי

נופ ר

New member
זה מספיק להרבה מאוד זמן

ככה שאל תתבאסי
ואם זה נגיד מתחיל להתייבש את יכולה לסחוט את זה (בלי להרטיב במים, מניסיון חחח) ולמלא אציטון חדש

RUTHIE1

New member
מה שתמיד מעניין אותי זה מה קורה עם לקים כהים

זה לא מורח אותם על כל האצבע?? ואם אח"כ שמים אחד בהיר, ומורידים עם הקופסא, זה לא מורח שוב את הגוון הכהה על האצבעות?

לא, זה פשוט מנקה את הלק בקלות

בלי ללכלכך את האצבע. הספוג מקבל את הצבע של הלק פשוט. כשהספוג ממש ממש מתלכלכך מכל השימוש, אפשר להוציא אותו מהקופסה, לסחוט את האציטון, ולשפוך אציטון חדש.

אני קניתי 2 קופסאות -לבהירים וכהים

הכהים מלכלכים קצת [אחרי תקופה ארוכה] את האצבעות אבל זה לא משהו ששטיפת ידיים בסבון אח"כ לא יכולה להסיר. זו קופסא מושלמת אני משתמשת בה כבר שנים.

איפה מצאת?

חיפשתי בכמה מקומות ולא מצאתי את הקופסה המהוללת. באיזו עיר מצאת אותה?

Witchcrafts

New member
יש לקופסה הזו שם?

פעם ראשונה ששמעתי על זה, הייתי שמחה להריץ חיפוש ולקרוא תגובות נוספות. מעניין אם זה יעיל גם ללקים גליטריים / שימריים. לפי התגובות כאן, מדובר במוצר טוב. אז למה לא כולן משתמשות בו במקום להתייסר עם מסירי הלק הרגילים ומה הסיבה שלא כולן מודעות לקיומו? תמוה בעיניי. מה המחיר, אגב?

היא קופסא מעולה

היא נקראת slip it off . דווקא אחת הבלוגריות שלנו ערכה פוסט בנושא . נסי קצת לקרוא שם . danra's vault ואם תרצי לשאול עוד אני אשמח לעזור לך.

muesli

New member
אני זוכרת שראיתי שני סוגים

כחול וירוק, איזה מהם עדיף?

muesli

New member
אני אסתכל שוב בהזדמנות

זה עם אציטון? לציפורניים רגישות? איך הוא מוגדר?

Angel Of Moon

New member
זה מוגדר כ GENTEL REMOVER

לציפורניים טבעיות ולא טבעיות. וכתוב שזה בלי אציטון.

muesli

New member
בלי אציטון ועדין עושה עבודה טובה?

לאחרונה התייאשתי מאלה נטולי האציטון, כי הם פשוט לא מורידים את הלק, סתם שופכים חצי בקבוק כל פעם ועובדים קשה לקרצף את הציפורן....

Witchcrafts

New member
דווקא מסיר הלק הוורוד של Life מעולה.

יש כאלה שמתלוננות על הריח שלו, אבל לי אין איתו בעיה.

muesli

New member
וואלה?

אני עם הכחול שלהם, והוא מצויין לגמרי, מוריד בקלות, ולא מייבש או הורס את הציפורניים...

danra

New member
../images/Emo26.gif נכון

האריזה סגולה והכיתוב בירוק או בכחול. הירוק הוא ללא אציטון והכחול עם, בהתאמה למסירי הלק שלהם. דווקא אהבתי את הירוק יותר, עושה את העבודה טוב ובגלל זה כתבתי עליו בפוסט.

למעלה