כל מזל והנשיקה שלו...

עליזה 63

New member
כל מזל והנשיקה שלו...

כל מזל והנשיקה שלו... שתפו אותנו.. מה המזל שלכם... טלה- הנשיקות שלכן חטופות ומהירות(לאן אתם רצים?) זה כאילו כל של אהבה שוטף אותכם ,ואז שוב הכל נרגע..יש בזה המון כיף,אבל לפעמיים זה משאיר טעם של עוד,ואתם כבר בחזרה בקונכייה שלכם.. שור- הנשיקות שלכם מחושבות(מספיק לחשוב כל כך הרבה!) אבל תמיד מכל הלב.הנשיקה שלכם יכולה להמשך לנצח...אח,כמה רומנטי וממכר.אבל -הי,לפעמים צריכים להשאיר מקום לדברים אחרים. תאומים- הנשיקות שלכם תמיד משולבות בצחוקים,חיוכים,ופרשנות מצחיקה מהשטח..קטעים איתכם אבל נשיקה זה לא "ארץ נהדרת" נכון שכיף להיות משוחררים,והצחוקים עוזרים לדברים לזרום אבל אל תגזימו,בסוף תתנשקו עם עוזי כהן,אימא´לללללללללהההההההה סרטן- הנשיקות שלכם חמות,רכות וארוכות.מצידכם.. שלא יגמררו אף פעם,כמו סרט רומנטי,לנשיקה שלכם יש התחלה,אמצע וסוף, רק צריך לקוות שבני הזוג יחיזוק מעמד בסרט שלכם ,כי אצלכם אין הפסקה. אריה- הנשיקות שלכם חסרות מעצורים ,כולל נשיכות ושריטות.ממש מופע אימים כמו חיה פראית אתם מסתערים על הטרף,ולא משחררים בקלות, כשאתם מתנשקים אתם ממש מופעים,ומצפים למילות הערכה (ולמחיאות כפיים) כשהנשיקה נגמרת.. בתולה- הנשיקות שלכם עדינות.קצת יותר מידי,לפעמים בן הזוג בקושי מרגיש שהתנשקתם. את העדינות המפורסמת שלכם תשאירו לדברים אחרים (מסיבת תה אצל דודה למשל)בתחום הרומנטי,זה הזמן לתפוס אומץ ולהתחיל להתנשק באמת. מאזניים- אתם יותר מידי מרוכזים בנשימה ופחות מידי בנשיקה, אבל כדאי להפסיק לדאוג כי הנשימה, מסתגרת מעצמה אם פשוט צוללים בטירוף לתוך הנשיקה.כדאי פשוט להפסיק לחשוב כל כך הרבה,ולהתחיל להתנשק.והרבה. עקרב- הנשיקה שלכם היא רק תחנה בדרך לדברים מרגשים יותר.אתם מתנשקים וכבר חושבים הלאה...מה בוער לכם? הנשיקה היא עולם ומלואו וכדאי לתת לה את הכבוד המגיע לה. כי מי שטוב בנשיקות השמיים הם הגבול בכל התחום הרומנטי. קשת- הנשיקות שלכם מפתיעות,ספונטניות ומשאירות את בן הזוג עם טעם של עוד....זה פשוט משהו שאתם טובים בו ,באופן טבעי.תמיד הייתם משוחררים ויצרתיים ובתחום הרומנטי הפכתם את זה ממש לאומנות! גדי- הנשיקות שלכם עוזרות לכם לקחת פסק זמן מהיומיום למקום מרגש ורגוע יותר,איזה דרך מצויינת להתאוורר,כל כך נעים זורם ומרגיע,אבל הלו אנחנו לא בשיעור יוגה,אנחנו בשיעור אהבה...אז סבבה עם השאנטי,אבל שלא יהיה משעמם מידי... דלי- הנשיקות שלכם רטובות ודביקות ,מכל הלב.אין ספק שבתחום הרומנטי אתם הולכים עד הסוף. בלי לדפוק חשבון ,וזה מצויין,כי באהבה פשוט צריך לזרום עם מה שהגוף מרגיש..לפעמים מרוב שאצלכם הכל גלוי בלי בושה,יש לכם נטייה להתנשק עם עיינים פקוחות. דגים- הנשיקות שלכם ממושכות,מלאות אהבה ומקשטות את הלילה כמו כוכבים בוהקים.תמיד אתם כאלה:יש עליכם אבק מסתורי של קסם. ואת הקסם הזה אתם מחלקים באהבה ובנשיקות.וואו,זה נשמע מדהים. מי רוצה נשיקה ממני??? סתם סתם זו לא אני....

paloma blanca

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אני מזל אריה .... וגם בעלי.... למיטב ידעתי אף אחד מאיתנו לא יוצא עם שריטות

Fairy24

New member
../images/Emo3.gif

אני קשתית וכן, יש ספונטניות ויצירתיות, אבל לא כל הזמן, מה שכן, היצירתיות שלי מתבטאת בדברים יותר מיניים... והבן זוג מזל בתולה וזה לא כזה נכון... דווקא יש פה טעות להשוות את המיניות שלהם לאופי המוחצן, בכללי מזל בתולה עדינים ושקטים יחסית... אבל במיטה זה שונה לגמרי (עדינים במגע, לא במיניות הממש חזקה)... ממליצה לכן על הספר "אסטרולוגיה אירוטית" יש שם כמה דברים טובים

../images/Emo80.gif../images/Emo25.gif

אני מזל שור:
הנשיקות שלכם מחושבות(מספיק לחשוב כל כך הרבה!) אבל תמיד מכל הלב.הנשיקה שלכם יכולה להמשך לנצח...אח,כמה רומנטי וממכר.אבל -הי,לפעמים צריכים להשאיר מקום לדברים אחרים
אני באמת חושבת הרבה
חחחח וזה נכון

נעממי5

New member
בעלי ואני שוורים, וגם חוגגים עם עליזה בפורים;

קיסמי אהבה מה שלומך הבוקר? בעלי ואני שוורים שלא מפסיקים להתנשק (באמת נו....) בכל דקה מזדמנת. לשאלתך: הפרוייקט לדרי רחוב נמצא ברמלה, זהו פרוייקט יחודי וראשון בארץ, אלו אנשים שחיו ברחובות שנים רבות כשהם מכורים לטיפה המרה או לסמים ! המסיבה תתקיים ביום ד' הקרוב עם המון תרומות של פעילות מ"תפוז למען הקהילה" וישר כוחם על כך... מוצאי שבת בעה' עושים על האש אצל עליזה ביפו, זו שכתבה על הנשיקות והביאה אותי הלום....תודה עליזה! הולכת למשמרת של 48 ש' ואחר כך מסיבה...ז"א: לא אהיה כאן עד ל....... "פורים שמח לכל ביתת ישראל"
ושיעבור בשלום כמובן

nataly36

New member
אני לא יודעת בדיוק מה המזל שלי

כי נולדתי באדר - שזה דגים. ובלועזי זה בסוף מרץ - שזה טלה. אז אני יכולה להתאים לעצמי את שני הסוגים של הנשיקות?!
אין לי מושג מה בעלי..... סוף מאי זה איזה מזל? בקיצור - החלטתי שאני , וגם בעלי - נולדתי במזל טוב !!! למה זה מתאים?

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gifואני...מזל עקרב../images/Emo9.gif

..אמממ.... אפשר לומר שזה נכון...

למעלה