דן מרגלית
עם נבל תתנבל (בריבוע)
בכיר ובחיר עיתונאי ישראל ד"ר רונן ברגמן,
איש מערכת "ידיעות אחרונות", וה-New York times ו-Ynet
חשף כי מתנהלת חקירה על פגיעה ביעדי המלחמה
שמקורה בלשכתו של בנימין נתניהו.
הנוכלות הגדולה מתבררת בימים אלה ומצטרפת לחשד מדוע הסכים
ביבי לממן את חמאס במזומן ומדוע הסתיר משר הביטחון
משה (בוגי) יעלון את הפרשה הנעלמה של הצוללות
המצריות עד שנלכד בראיון עם קרן מרציאנו בערוץ-12.
ותודה לברגמן.
נא לא ליפול מהכיסא, לפני הכל אני עומד לשבח את בנימין נתניהו על מעשה מאוס שלו ,
ואלה פני הדברים:
אלמוני ששמו נאסר לפי שעה לפרסום קיבל על עצמו כגנב בלילה משימה מאת בנימין נתניהו, או שלוחיו שהם כמותו, להפיץ מסמך ביטחוני מזוייף במלואו או בחלקו בשני עיתונים בחו"ל, תוך עקיפת חוקי הצנזורה, וכל זאת במעשה עורמה של ביבי לסיכול עסקת החטופים.
האיש נתפס ונעצר ועכשיו מיילל שביבי הפנה לו עורף שעה שבעצם האלמוני פעל בשרותו בלי סיווג ביטחוני.
ביבי ידע על כך.
(ראו פוסט קודם על הספר "עורך הצללים".)
ובכן, לפני הכל אני מברך את ביבי שנהג באיש הזה בנבזות כי הוא ראוי לבזיון ולעונש ולבושת ולצער על נכונותו להשתתף במהלך בזוי כזה רק כדי להיות בחברת ראש הממשלה. סוף-סוף בנוכלותו עשה ביבי משהו זדוני ראוי, מין אוקסימורון.
עתה לביבי:
השקרן הנאלח הזה יכול היה לקום ולומר שמתנגד לעסקת חטופים. אבל הוא לא עשה כן.
העמיד פנים שמנהל משא ומתן בתום לב לעסקת חטופים ובפועל טרפד אותה בשליחות בעלי בריתו המאוסים איתמר בן גביר ובצלאל סמוטריץ', וכמה קרנפים רעי לב בליכוד.
כלומר הוא פעל במחתרת, במיסתורין, בעורמה, באחיזת עיניים לשבש את אחת המטרות המרכזיות המוצהרות כיעד של המלחמה.
אם בפוסט הקודם-קודם הצגתי את שרה וביבי - בעקבות "המקור" עם הדס קליין - כאנשים מגעילים , הרי עתה אני מוסיף כי ראש הממשלה נבל, ואין לפי שעה עקבות ששרה הייתה מעורבת, אז היא מזוכה אלא אם יוכח אחרת. ("המקור" לרביב דרוקר, אביעד גליקמן ואביגיל קוש יימשך הלילה אחרי החדשות בערוץ-13.)
ביבי הוא נבל שלא נברא כמותו בתולדות ההנהגה הציונית.
נבצר מבינתי כיצד לא הוציאו אותו עדיין בעל כורחו לנבצרות.
אני מדייק את עמדתי: הליכוד יכול להמשיך לשלוט. יש לו מועמדים. יבחר לו אחד מהם וינסה לקיים את ממשלתו עד למועד הבחירות המתוכנן. יתירה מזו, אם יעשה כן אמליץ לאופוזיציה להעניק לראש הממשלה החדש 100 ימי חסד, גראטיס.
אך למי שעשה כמעשהו של ביבי ניתן להציג שאלה מימי המלך אחאב במאה ה-9 לפני הספירה:
״האתה זה עוכר ישראל?".
כן.
עם נבל תתנבל (בריבוע)
בכיר ובחיר עיתונאי ישראל ד"ר רונן ברגמן,
איש מערכת "ידיעות אחרונות", וה-New York times ו-Ynet
חשף כי מתנהלת חקירה על פגיעה ביעדי המלחמה
שמקורה בלשכתו של בנימין נתניהו.
הנוכלות הגדולה מתבררת בימים אלה ומצטרפת לחשד מדוע הסכים
ביבי לממן את חמאס במזומן ומדוע הסתיר משר הביטחון
משה (בוגי) יעלון את הפרשה הנעלמה של הצוללות
המצריות עד שנלכד בראיון עם קרן מרציאנו בערוץ-12.
ותודה לברגמן.
נא לא ליפול מהכיסא, לפני הכל אני עומד לשבח את בנימין נתניהו על מעשה מאוס שלו ,
ואלה פני הדברים:
אלמוני ששמו נאסר לפי שעה לפרסום קיבל על עצמו כגנב בלילה משימה מאת בנימין נתניהו, או שלוחיו שהם כמותו, להפיץ מסמך ביטחוני מזוייף במלואו או בחלקו בשני עיתונים בחו"ל, תוך עקיפת חוקי הצנזורה, וכל זאת במעשה עורמה של ביבי לסיכול עסקת החטופים.
האיש נתפס ונעצר ועכשיו מיילל שביבי הפנה לו עורף שעה שבעצם האלמוני פעל בשרותו בלי סיווג ביטחוני.
ביבי ידע על כך.
(ראו פוסט קודם על הספר "עורך הצללים".)
ובכן, לפני הכל אני מברך את ביבי שנהג באיש הזה בנבזות כי הוא ראוי לבזיון ולעונש ולבושת ולצער על נכונותו להשתתף במהלך בזוי כזה רק כדי להיות בחברת ראש הממשלה. סוף-סוף בנוכלותו עשה ביבי משהו זדוני ראוי, מין אוקסימורון.
עתה לביבי:
השקרן הנאלח הזה יכול היה לקום ולומר שמתנגד לעסקת חטופים. אבל הוא לא עשה כן.
העמיד פנים שמנהל משא ומתן בתום לב לעסקת חטופים ובפועל טרפד אותה בשליחות בעלי בריתו המאוסים איתמר בן גביר ובצלאל סמוטריץ', וכמה קרנפים רעי לב בליכוד.
כלומר הוא פעל במחתרת, במיסתורין, בעורמה, באחיזת עיניים לשבש את אחת המטרות המרכזיות המוצהרות כיעד של המלחמה.
אם בפוסט הקודם-קודם הצגתי את שרה וביבי - בעקבות "המקור" עם הדס קליין - כאנשים מגעילים , הרי עתה אני מוסיף כי ראש הממשלה נבל, ואין לפי שעה עקבות ששרה הייתה מעורבת, אז היא מזוכה אלא אם יוכח אחרת. ("המקור" לרביב דרוקר, אביעד גליקמן ואביגיל קוש יימשך הלילה אחרי החדשות בערוץ-13.)
ביבי הוא נבל שלא נברא כמותו בתולדות ההנהגה הציונית.
נבצר מבינתי כיצד לא הוציאו אותו עדיין בעל כורחו לנבצרות.
אני מדייק את עמדתי: הליכוד יכול להמשיך לשלוט. יש לו מועמדים. יבחר לו אחד מהם וינסה לקיים את ממשלתו עד למועד הבחירות המתוכנן. יתירה מזו, אם יעשה כן אמליץ לאופוזיציה להעניק לראש הממשלה החדש 100 ימי חסד, גראטיס.
אך למי שעשה כמעשהו של ביבי ניתן להציג שאלה מימי המלך אחאב במאה ה-9 לפני הספירה:
״האתה זה עוכר ישראל?".
כן.