כל מילה בסלע

ilovenewyork

New member
בכל אופן ארצה להוסיף

אני קורא מפה לכל האוהדים להפסיק לתקוף את צביקה שרף ברמה האישית ורק ברמה המקצועית נטו לא מספיק שהתקשורת נעצה בו את שינייה האדומים אנחנו לא צריכים להיות כמוה כמה שנרצה לשכוח צביקה לפני וגם אחרי אובדן האליפות הוא מכביסט ואין הרבה כאלה היום ברמה של מאמנים

orenmary

New member
צביקה הוא לא מכביסט הוא אינטרסנט!!

הוא תמיד שידר לויאליות לכאורה למכבי בגלל שזה המועדון הגדול בארץ ותמיד רצה להשאיר בו דלת פתוחה(וגם המטרה הייתה לשמור על קשרים טובים עם שמעון מזרחי שהוא האיש הכל יכול בכדורסל הישראלי). אי אפשר להפסיק לתקוף את צביקה ברמה האישית כי עירב ולקח החלטות על סמך דברים אישיים-לקחת שחקן שהיה שנה שעברה הדבר הכי מרענן של הקבוצה ולא לתת לו לשחק שנייה בגלל שהוא "העז" לחזור לחתונת אחיו באמצע אליפות אירופה וכל זאת למרות שזה פוגע בקבוצה זה לא לשלב דברים אישיים?לא לנסות אפילו להחזיר את טל בורשטיין לכושר משחק(השד יודע למה) זה לא אישי?להגיע למצב שניקולה וייציץ שהוא אחד האנשים המקסימים שקיימים בספורט מצליח לשנוא אותך ולתעב אותך ולהיות שנוא על 80 אחוז מסגל השחקנים זה ממש לא בגלל מניעים מקצועיים אלא בגלל שצביקה אישיות מגעילה,לריב עם חצי עולם ואישתו ואחרי כל ניצחון חשוב לרוץ מישהו ולקלל אותו זה אישי... שיהיה ברור אני מכביסט אמיתי אבל לא היה כל כך איכפת לי שמכבי יפסידו את האליפות השנה(למרות שמאד רציתי שזה יהיה אפי ולא חולון) בכדי שהמערכת תזדעזע ודברים ישתנו,ככה שאני ממש לא מדבר מתוך תסכול על אובדן האליפות.גם אף פעם ממש לא שנאתי את צביקה(אישית.מקצועית תמיד טענתי שהוא לא מאמן אלא יותר סוג של מוטיבטור-שייע פיינגבויים של הכדורגל) אבל מאז שהוא נכנס לקנדנציה הזו במכבי נוכחתי לדעת עד כמה הוא מגעיל ואנטיפת!! ועוד משהו-התקשורת ממש לא מצצה לו את הדם,ראה ערך אברם גרנט.

יו45

New member
איש גס הולם אותו

אפשר למנות מפה ועד חולון את כמות האנשים שהוא דרס בדרך לפיסגה . גם לי יש איתו בעיה הרבה יותר קשה מהענין המקצועי שהוא מספיק . 1. הסכסוך עם חצי קבוצה 2. חוסר הכבוד שלו לשחקנים הוותיקים , הוא כנראה מרגיש שהם מאיימים עליו . 3 . הדרך שבה הוא חיכה בפינה לקטש החליאה אותי. הכתבה של שלח היא עוד כתבה שמטילה בוץ בכל הסביבה , גם אם היא לא ממש קשורה .

Thierry Henry

New member
בימים אחרים לא הייתי פותח את הכתבה בכלל.

שלח ודומיו בתקשורת רק מחכים, עורבים בפינה לכשלונות של מכבי כדי לצאת ולהטיל דופי בכל דבר ודבר, גם אם לא צריך. העיקר כותרת. ולשם שינוי, פתחתי. ואני מסכים עם כל מילה.

AntiUltras

New member
יש אוהדי מכבי שמחרימים את שלח

אבל ממש לא מסכים איתם שהוא כזה רשע ובניגוד לאחרים הוא בהחלט ענייני

למעלה