כל מילה מלמליאן

vicz

New member
סגווי - מסוכן או לא?

אני מארגנת יום כיף במקום העבודה. הצעתי כמה אפשרויות והזוכה היא: סיור סגווי בירושלים. דיברתי עם מישהי על זה והיא אמרה סגווי זה לא פשוט כמו שזה נראה, ואנשים נופלים, וחלקם גם מתקשים ללמוד להשתמש. הרצתי חיפוש באינטרנט והוא הניב סרטונים של נפילות מפחידות. במקום בו מארגנים את הסגווי לא ממש הרגיעו אותי. אמרו שצריך שווי משקל ואומץ. אנחנו קבוצה הטרוגנית מאוד, מבחינת גיל, משקל, כושר וכו'. אשמח לשמוע התרשמות ממישהו שהשתתף בפעילות. במיוחד מאלה שאינם בני 25, במשקל 60, עוסקים בספורט בצורה יומיומית. המון תודה, vicz

יש לך בטוח צד ג'....../images/Emo196.gif

יש סיורי סגווי בכל הערים הגדולות בעולם, וזו בהחלט דרך נפלאה לדעתי ויוצאת דופן להכרות של העיר. גם אם כפי שציינת הקבוצה הטרוגנית ועוסקת בספורט, הרי שללא תרגול מוקדם גם "מיטב בחורינו" עשויים חלילה לפול מהכלי להפצע וכו'. תבררי עם החברה אם הם נותנים איזה שעור מקדים לשמוש בכלי, ומה מכילה פוליסת הבטוח, אל תקחי סכון מיותר. כוונתך טובה אולם הגורל מעמיד אותנו לעיתים במבחנים לא נעימים, אם ירדת לסוף דעתי. טיול נעים

hadani

New member
אילת, מלכת המדבר

במשך שנים רבות העיר אילת הינה יעד מועדף בעבור נופשים ותיירים רבים אשר פוקדים אותה במהלך השנה שוב ושוב. אילת מכונה כעיר השמש הנצחית, בירת הנופש של ישראל ומוקד תיירותי גדול, המושך אליה תיירים רבים מהארץ ומהעולם. העיר אילת מלאת קסם, רוח צעירה ותוססת, מקומות בילוי ואטרקציות שונות מגוונות. בעיר אילת מגוון רחב של אטרקציות מסוגים שונים לכל הגילאים, כגון: פעילות ימית, הפלגות ושייט, המצפה התת ימי, נהיגת שטח במדבר, ריף הדולפינים, עיר המלאכים, שמורת טבע חוף האלמוגים, פארק שעשועים, טיול מדברי, סנפלינג ועוד ועוד ועוד. כמו כן, באילת מקומות בילוי ובתי מלון איכותיים שמתאימים לכל סוג של חופשה ולכל כיס, שיעניקו לכם חופשה חלומית שלא תרצו שתגמר. בחודשי הקיץ בתי המלון בעיר עומדים על תפוסה מלאה, לכן על מנת למצוא מלון טוב במחיר הוגן, לא תמיד כדאי לחכות לרגע האחרון. עבור חופשה באילת ניתן למצוא מלונות בדילים שווים ביותר. דילים לאילת ניתן למצוא עבור מלונות באילת מהרמה הגבוהה ביותר של מלונות חמישה כוכבים מפנקים, שיציעו לכם כל דבר אפשרי שרק תחלמו עליו ועד מלונות המיועדים לחופשות בהוצאה כספית ממוצעת עד זולות במיוחד. מלונות מומלצים: מלון לאונרדו (גולדן) אילת, מלון דן אילת, מלון הילטון מלכת שבא אילת, מלון קראון פלאזה אילת, מלון אסטרל ויליג' אילת. אילת רבת פעילויות ואפשרויות עבור כל אחד, בכל גיל ובכל זמן. מעבר לכך, ישנו מסחר גדול של חנויות, מסעדות מכל הסוגים והטעמים, ברים, מועדונים, טיילת לאורך קו החוף ובה דוכנים שונים עם מבחר רחב של פריטים וקניון עשיר בחנויות עם מחירים ללא מע"מ. האווירה באילת סוחפת, משחררת ומעניקה תחושת שלווה וחופש. היא מתאימה לכל נופש בעבור כל סוג של חופשה, מרביצה של בטן גב בבריכה של בית המלון ועד לספורט ימי וחיי לילה. אין סוף לאפשרויות ולאטרקציות אשר מציעה לכם העיר, וכנראה שזאת הסיבה שחוזרים אליה הנופשים בה שוב ושוב, פעם אחר פעם. חופשה מהנה.

נובמת....../images/Emo153.gif

באין מזמור שיר גם $#@ נחשב כזמיר....... כה כתב בשעתו המשורר הלאומי באין חופי אנטליה ומלונות מרמריס במבצע (לישראלי הגרגרן , החמולתן, הכפכפן והשאגן ) הכל כלול, הרי שאילת חזרה להיות כנראה בנתיים האלטרנטיבה הציונית. גם אם יתנו לי להתגורר בחינם בסוויטה בהרודס , אני לאילת לא אסע., מעדיפה עם כל אהבתי תוצרת כחול לבן לטוס לאחד מאיי יוון , שם לא הורסים את הטיילת של העיר עם באסטות של שוק , מטוסי סילון מעל הראש , המחירים שפויים בתמורה לאגרה שמקבלים, ואורטל ומורטל לא הורסות עם החופשה עם צעקות החל מהפרוזדור המוליך לחדרים וכלה בחדר האוכל ובבריכה. פעם היינו בסוף שבוע באחד המלונות, ו"זכינו" למשחק כדורגל בפרוזדור בתמיכת ההורים מהשבט הנ"ל שטענו ש"לילדים צפוף בחדר"!

אילת,אילת,אילת...

יאמר לזכותה,שהיא נפלאה לצעירים ולחמולות בחופשות השונות ובעיקר בקיץ הלוהט, אך נהדרת יותר ,לנו הבוגרים , בחורף,כשקרני השמש מלטפות בנועם. חודש פברואר הוא החודש שלנו ל"שלווה ונופש",ובלי כדרורים למיניהם... כן,באילת, "נטולת" החורף,ועם זאת,הפרחים העונתיים פורחים, בה, לתפארה.

maybesure

New member
כמה ששוקולד אגוזים צודקת!

אני אפילו בחינם לא אגיע לעיר הזו שכל כולה ממוסחרת לתיירים. הטבע מאבד את חינו כשכולאים 8 דולפינים וקוראים לזה "ריף הדולפינים" וכל זה לחווית שחיה עם דולפינים. או סירות הזכוכית העכורות שאי אפשר לראות מבעדן כמעט כלום. ועיר המלכים? בושה, אין מילה אחרת לתאר. עבודה בעינים על רוכשי הכרטיסים ובזבוז זמן לילדים ולהוריהם. לעומת פארקי אטרקציות באירופה שבהחלט מספקים תמורה הולמת לזוזים. אפילו לא בחורף, ובוודאי שלא בקיץ. יש לנו צפון נפלא, ויש גם את אופציית חו"ל.

../images/Emo73.gif לאילת לאילת שער העולם דרומה

בוקר טוב אני יורדת לאילת עם בני בן ה-12 לאילת האם יש לכם המלצות לבלוי בערב (ביום ים ועוד ים) פרט לטיול בטיילת? אשמח להמלצה למסעדה חלבית נעימה או בית קפה נעים? תודה שקראתם

maybesure

New member
בילוי "נעים" בערב

אם בנך אוהב קצת אקסטרים תמורת פרידה מכ 60 ש"ח הוא יוכל להתיישב בכדור הבנג'י שבטיילת, ולעוף אל השמים (כמעט) לגובה כמה עשרות מטרים, וחזרה בשלום. מומלץ לשריין מבוגר שיסכים לשבת לצידו. יש 2 מקומות ישיבה בכדור. לא מומלץ לבעלי קיבה חלשה

למעלה