כל מיני דברים

BlueBeIl

New member
כל מיני דברים../images/Emo41.gif../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

קודם כל - מישהו ראה במקרה "לא נפסיק לשיר - כוכב נולד"? אחד שם שם באודישנים את באסקט קייס
. הביצוע שלו היה אפילו יותר גרוע משל אבריל לווין! זוועות. האמת היא שבהתחלה אבירל קפצה לי לראש ורק אז קלטתי מה זה
אבל צביקה הדר ואסף הזה מזה התלהבו ועשו קצב וזה
וההוא גם ניסה לעשות פרצופים מתאימים
עוד משהו - גיליתי שבערוץ בחירת מוזיקה של YES יש משהו של גרין דיי! הקליפ של Waiting. קליפ מוזר. ראיתי אותו פעמיים היום
לפי דעתי צריך לצרוח על YES שיוסיפו עוד קליפים! ולהזמין אותו מלא ככה שהוא יהיה בטופ 10
ודבר אחרון - למי יש מושג איפה אפשר להשיג פוסטרים או חולצות של גרין דיי? אני לא מוצאת בשום מקום!

!!!!!!!

ממש לא רציתי לראות את זה, חבל שלא ראיתי, רציתי לשמוע את הקטע של בסקט קייס!! מה יס? למי אכפת מיס? שיביאו לדיגיטליייייי פוסטרים או חולצות של גרין דיי בחנות ששמה "תומר" בת"א בדזינגוף סנטר אוו באזור יש כמה חנויות כאלה...... (=

BlueBeIl

New member
תודה../images/Emo13.gif אני אחפש../images/Emo142.gif

יס זה בעעע אבל יש שם את Waiting
שהוא אפילו השיר האהוב עלי
אבל בילי ג'ו נראה שם ממש משונה.... כשהוא בלי מקרופון נראה כאילו יש לו קמטים.
לא קיבלו את מי ששר את באסקט קייס. רק על זה שהוא בחר בשיר הזה היו צריכים להעביר אותו
ויש לי שאלה.... הפוסטר הזה
הוא של משהו מיוחד? איזה הופעה או דיסק? או סתם?

לפי דעתי זה סתם

אבל האמת שנאי ממש לא בטוחה בכל אופן זה מצחיק.. גם אני מצאתי את זה איפשהו

cfan

New member
חח...

ראיתץי במקרה את הטמבל הזה ששר...הוא נראה מעורר רחמים... וזה שאין קליפים של גרין דיי בערוץ הזה זה באמת לא בסדר.. אבל זה לא נורא כי צריך להתקשר מלא פעמים, חח...בכל מקרה ... המצאתי שיטה כדי לעשות את זה הרבה פעמים.. טוב...לא משנה..

Yodi Paparnuk

New member
תגובות: ../images/Emo19.gif

אז ככה: ראיתי את זה במקרה לגמרי והוא שר כ"כ זוועה... אבל נחמד לדעת שמישהו מכיר את גרין דיי שהוא לא אנחנו... אוף מתי כספי הוא כזה סנוב!!!! ד"א גם waiting זה השיר האהוב עליי!!!! ד"א 2 איפה אפשר להשיג חולצות - לירושלמים בינינו?

BlueBeIl

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo142.gif

היום אפילו ערס אחד שר את זה בשכבה שלי ואז החבר-ערס שלו אמר לו "שיואו איזה שיר ישן" ואז הוא הצטרף, ואז הם הלכו וחזרו אחרי חמש דקות ועדיין שרו את זה
חחח חוץ מWaiting אני גם מתה על She, Welcome To Paradise, Nice Guys Finish Last ו In the End. והורדתי היום את Jaded - שיר הזוי לחלוטין
זה רק אני או שבילי ג'ו נשמע כיאלו הוא עובר התקף?

Bitca

New member
חחח חידשו את באסקט קייס? בלא נפסיק

לשיר?! או מיי גוד! לא ראיתי
גם אבריל חידשה את השיר הזה? בואנה אני ממש לא מועדכנת. :-*

cfan

New member
לא חידשו..

הם עשו איזה תחרות שהם מקבלים לתחרות כשרונות צעירים.. אז זה היה אודישן מסריח...והיה איזה דביל ששר את זה ... זה נראה דפוק...

למעלה