כל מיני דברים...

lovely max

New member
כל מיני דברים...

1) מה שהאוס עשה לעצמו בפרק עם המיגרנה האיומה בעולם, לא בא רק כהסחת דעת. לפי איך שאני רואה את זה, האוס חייב לשלוט בהכל, הוא צריך להבין הכל עד הסוף. אם הכאב שלו בלתי מובן לו, והוא לא יכול להפסיק אותו, הוא מנסה לגרום לעצמו כאב אחר שיהיה מובן לו ויהיה לו סוג של שליטה עליו. במיוחד כשהוא מכחיש לעצמו ולווילסון שזה נובע בגלל הפרידה מסטייסי. 2) הו זה כל כך ברור שבעונה הבאה יחזרו לעניין היחסים של האוס וקמרון. הייתי מתערבת איתכם על משהו. (האוס כבר מליונר). 3) כמה רעיונות מה בדיוק העביר סוף הפרק האחרון, כשהאוס מנגן על הפסנתר ומסתכל על הכדורים ובסוף לוקח אחד. (כן זה לא היה מובן לי בהתחלה). אולי הוא שאל את עצמו כמה מהכאב שלו באמת פסיכולוגי. קאדי בהחלט גרמה לו לחשוב. "אני באמת זקוק לכל הויקודין הזה?" "הממ...פאק איט." ואולי זאת סצנה של השלמה. בעיקר עם כך שסטייסי נעלמה. מספיק עם הטירוף, חוזרים לשגרה. (-לא ראיתי עדיין את הפרקים הבאים. יכול להיות שהאוס יגיע לשיא חדש, מי יודע). 4) מה עושים עד מוצ"ש?

הו, מעניין מאד ../images/Emo9.gif

אהבתי במיוחד את 3

randomguy

New member
lovely max תעני לי בכן או לא:

האם יש לך מידע כלשהו על הפרקים שעדיין לא שודרו בארץ? תעני כן או לא? האם ראית כבר את כל הפרקים של העונה השנייה? כן או לא? אם יש לך מידע, ובעיקר אם כבר ראית את כל עונה 2, אז ההודעה שלך היא ספוילר מאוד גדול והיית חייבת לסמן אותה בסימן ספוילר!!!!!!!!!!!!!!!! בגלל שהיא פוסלת הנחה אפשרית שהאוס וקמרון יחדשו יחסים כבר העונה! למה את בכלל מדברת על העונה הבאה, כשהעונה הזאת לא נגמרה אם לא ראית עדיין עד סוף עונה 2? אני מניח שהכוונות שלך טובות ושאת רוצה לתרום לפורום, אבל את כנראה לא חושבת מספיק לפני שאת כותבת!

randomguy

New member
כתבת בהודעה שלך שלא ראית עדיין את

הפרקים הבאים, אבל השאלה האם יש לך מידע על מה שהולך לקרות בפרקים הבאים?

פינל

New member
למה א"א לשים ספקולציות?

אז אסור לכתוב מה חושבים? מותר רק מידע בטוח, וגם זה עם סימון ספוילר ליד? לדעתי זה נחמד שכותבים רעיונות בקשר להמשך או בכלל. הבעיה האמתית תיהיה אם lovely max תצא צודקת..

randomguy

New member
היה נדמה לי שהיא כתבה ספוילר מאוד

מאוד רציני. אבל טעיתי. למי שיש מידע מה יקרה בהמשך עדיף שלא יכתוב ספקוצליות, או שיכתוב אותן אם סימן ספוילר בנושא. בכלל עדיף לדבר על הפרקים הקודמים שכולם ראו במקום שלדבר על דימיונות בהקיץ.

lovely max

New member
כוונות טובות?

מה זה? לא, אין לי מושג מה יקרה בהמשך העונה או בעונה הבאה, למען האמת אני אפילו לא בקצב של ערוץ 3. אבל בעזרת קצת מתמטיקה או לוגיקה אפשר להגיע רחוק: מצד אחד ידוע לנו שיש עוד כמה עונות לפנינו, ולכן לא סביר שיפתחו את כל העניינים מהר מדי, מצד שני ידוע לנו שמערכת היחסים בין קמרון והאוס רחוקה מלהיות סגורה. לכן אני לא רואה אפשרות שיחזרו אליה כבר העונה, ובהחלט רואה אפשרות שיעשו את זה בעונה הבאה. it's a hunch. יכול להיות שאתבדה, אבל בכל מקרה מותק, די להיות היסטרי.

randomguy

New member
אם באמת אין לך שום מידע ואת לא

קראת שום ספוילרים על המשך העונה, אז עדיין הניסוח של סעיף 2 נראה לי מוזר מאוד אבל לגטימי. הגבתי בצורה שהגבתי כי רוב ההודעות האחרונות שלך בפורום היו לא חוקיות או לא מקובלות או לא מנומסות. במקרה הזה לשם שינוי, את יוצאת בסדר. אני מבקש שתתנצלי שקראת לי "מותק" ו"היסטרי" אם את מעוניינת שגם אני אתייחס אליך בצורה מכובדת וקורקטית.

פינל

New member
נשמע טוב

אבל משהו לא מסתדר לי ב 2), אחרי כל מה שהם עברו (האוס וקמרון): הדייט, מה שהאוס אמר לה, זה שהיא הייתה עם צ'ייס- אחרי כל זה עוד יש סיכוי שיתחיל משהו חדש? 4) רואים את הקלטות של הפרקים הקודמים.

למעלה