כל מיני

סימה g

New member
כל מיני

שלום, אני עוקבת אחרי הפורום וממש נהנית, קודם כל לכולם במצב של היום הדרך הטובה להגיע לאנשים היא לשווק את עצמך ולא רק על ידי פרסום אלא ע"י המצאות בכל מקום שבו יש אנשים. אני למשל כשפתחתי את הצהרון, ישבתי בגני שעשועים ופטפתטי עם כל ההורים, אני חושבת שכדאי גם קצת לתת מעצמנו מעבר למה שמצפים ולא תמיד בתשלום אצלי זה התבטא באחורי הורים לדוגמא, תמיד הם היו מגיעים ומתנצלים ותמיד מתקבלים בחיוך ובמשפט כמו אצלנו לא מדפיסים כרטיס גם אם זה לפעמים מרגיז, ואם זה אחור של 10 דקות רבע שעה אז לא גביתי תשלום וכד'. לחוש השישי הייתי מיעצת לפנות למקומון ולבקש לכתוב טור בחינם כל שבוע על נושא רוחני אחר מנסיון תמיד יזכרו את שמך. כאחת שלמדה לאחרונה לקרוא בטארות בין יתר העסוקים, אני יכולה לאמר שנושא הרוחניות תופס תאוצה אולם גם הבקוש גדל. שווה לנסות את זה עם הילדים, מנסיון הם מאוד לא רגועים ורוחניות מרגיעה אותם. אצלי בצהרון אני מושיבה אותם במעגל ועושה איתם מעין מדיטציה קניתי גם מסג גלגלת ואני מעבירה להם את זה בגב הם מאוד נהנים. לגב' שרצתה בי"ס לבישול אפשר לצייר עם שוקולד מריר כמו עפרון זה ציור מתוק והילדים "מתים" על זה. יש גם את האבקות המוכנות של ריצ' מאוד מומלצות חוסכות הרבה לכלוך וכל ילד תורם את חלקו. יש גם חלוקה לנושאים באוכל לדוגמא יום ספגטי אז מדברים באותו יום על איטליה פותחים את האטלס רואים איפה נמצאת הארץ מאפיינים וכד'. אשמח לתת רעיונות נוספים. טיפ חשוב נוסף לשתף את הילדים בעבודות הנקיון של המטבח הם מאושרים מזה אצלי את הארונות של המטבח בפסח ניקו שבעת הגמדים כמובן אלו הילדים המקסימים של הצהרון שלי. וכמובן לשתף את ההורים בכל החוויות להעביר דף מודפס על מה דיברנו וכד' לכל אמא לספר דבר מיוחד שהבן שלה תרם והכי חשוב לדבר עם הילדים כאילו שהם מבוגרים אין לך מושג כמה טיפים לחיים מקבלים מהם . לגבי נושאי מסוי לעסק יש לי די ידע ואם אוכל לעזור בשמחה. וזכרו אין דבר העומד בפני הרצון ושיהיה לנו יום נפלא.

סימה g ../images/Emo39.gif

תודה רבה על העצות ...ושמחה לשמוע שאת נהנית מהפורום

למעלה