כל מי שאוהב דברים חדשים - לפה!

סלול

New member
כל מי שאוהב דברים חדשים - לפה!

בשורות ענקיות לסלוקמים! ניסוי חדש של 4444!!! היום הוא נקרא 222244!!! עכשיו, לכל אלה מכם שלא בדיוק מבינים על מה אני מדבר, אני אסביר... אי שם בעבר הרחוק, לפני שדור פתח לנו את הפורום הנהדר הזה היינו מחולקים ורחבי תבל. בפורום של IOL, שהיה אז הכי נחשב היה אחד שקראו לו חפחפרת (שדרך הגב זה הייתי אני) והוא נתן להם כל מיני קודים שהוא מצא ל4444. מהו 4444 אתם שואלים? זה שירותי מידע של סלקום, רק שהם לא רואים את של אורנג´ ממטר! הם עולים עליהם בכמה רמות וממש מגיעות לרמה של אינטרנט בSMS!!! יש בזה הכל, ואולי אני עושה טעות שאני כותב על זה כאן כי כך הם יסגרו את זה אבל חפיף, נהנתי שבוע עכשיו תורכם! בשביל לעשות לכם חשק אני אספר קצת מהדברים שיש שם - שליחת אי מייל, חדשות של כל העולם, מזג אוויר, לטוט טוטו , בדיחות מכל מיני סוגים, עובדות מוזרות, עצות, מוזיקה הכוללת חדשות להיטים דיסקים לקנייה, מידע ורכילויות על מפורסמים, אופרות סבון הכוללות תקצירים רכיליות, מסיבות, מילון,בדיקתץ תקציב הסלקום בSMS, מזלות, התאמת מזלות, עצות לאהבה, שידוכים וחיפוש בן\בת זוג, כשפים, מדריכים של קלוריות, אפייה וכל מיני דברים,חדשות כדורגל ישראלי ועולמי, כדורסל ישראלי ועולמי, חדשות בכלליות ותוצאות,עסקים הכלל עידכונים של העיתון BIZ, מדד של כל מניה שנסחרת בבורסה ועידכונים חשובים, שימו לב - צילצולים! אפשר גם לעשות חיפוש לפי קטגוריה וגם לפי שם!! ועוד דבר יפה זה שאפשר להרכיב לך תפריט ראשי משלך של הדברים שאתה אוהב! והצ´ופר שבסוף - הכל יהיה גם בעברית!!!!!!!!! אז נכון שלא הכל עובד עדיין, אבל הם מעדכנים בכל שעות היום כל הזמן נונסטופ! אז תבדקו ותהנו! מקווה שלא כתבתי הודעה ארוכה מידי! תהנו! שלחו MENU ל222244!

MaD-d0g

New member
Cellcom

זה כמו ה Wap שלהם, רק עם SMS, אבל זה עולה יותר... על כל MO מחייבים הודעה אבל אני לא בטוח אם מחייבים על MT, לדעתי הם לא.... מאז הפאשלה משנה שעברה, סלקום וWasis התחילו לגבות כסף על השירות.....

למעלה