כל מי שהולכת להופעה שתיכנס דחוף

supersnoopy

New member
כל מי שהולכת להופעה שתיכנס דחוף

spain tokio hotel show יי אני לא מאמינה התקשרתי לשאול אם אפשר להביא מצלמות ווידיאו או דיגיטליות ואמרו שאסור להביא לא מצלמותת..:(...לא רוצהההה

PerfectSP

New member
תמיד אומרים שאסור, ../images/Emo190.gif

גם לאוונסנס אמרו שאסור,אבל הביאו

PerfectSP

New member
אני משערת שזה יהיה כמו אוונסנס, ../images/Emo190.gif

בכל זאת,ישראל,הכל אותו דבר, אז אני חושבת שאפשר להביא,אבל אם יראו את ייקחו לך... כי באוונסנס הרבה הביאו...

PerfectSP

New member
חחחחח, ../images/Emo190.gif

על מה שהשרשור נפתח... אבל תכלס אנחנו לא יכולים לענות לך בוודאות כפרע

animfanatic

New member
מה זאת אומרת אי אפשר

רשום שאי אפשר מצלמות וידאו אבל על מצלמות רגילות לא אמרו כלום.... לא רוצה אני מביאה מצלמה לא איכפת ליייייייייי.....אם זה ככה אז הם יגידו גם שפלאפונים אסור להכניס כי בפלאפונים יש מצלמות שמצלמות סרטונים...איזו חוצפה. אני בכל מקרה מביאה מצלמה ואם יהיה צורך אני אכניס להם מכות אם יגידו לי לא (חחח...אחותי תעזור לי היא באה איתי להופעה, שכנעתי אותה)

harel600

New member
איזה שטויות !@#

אני הייתי בהופעה של אוונסנס עם חבר שלי והוא הביא מצלמה ושיר אחרון שלהם שהיה אז החרימו לו את המצלמה ולא החזירו לו אותה וזה היה מה זה סיפור אני מציא לךך לא להביא אבל יש מצב שלא יתפסו אותך XD אבל אם באה לך לקחת את הסיכון אז סבבה כאילו הם לא יבדקוו עם יש לך מצלמה או משהוא.. =]

animfanatic

New member
ממש חוצפה, בהופעות אחרות שלהם

במדינות אחרות אנשים נכנסים עם מצלמות ורק בארץ זה לא אפשרי...ממש חוצפה. התקשרתי אליהם עכשיו ואמרו לי שאי אפשר להביא מצלמות כי יחרימו אותם...

PerfectSP

New member
כי בישראל הם לא מסכימים אפעם!../images/Emo46.gif ../images/Emo190.gif

כלבלבים...

animfanatic

New member
אני עדיין בהלם. מישהי אבל כן

מתכננת להביא מצלמה? אחיות שלי היו בהופעה של אינקיובס ולא אמרו להם כלום על המצלמה. אוףףףףףףףף....אני עצבנית
*נושמת עמוק* *מנסה להירגע* *זה לא בדיוק עובד*

למעלה