כל מי שחולה על אנימה

kerenbn3

New member
כל מי שחולה על אנימה

שיכנס לקישור יש פורום שווה שצריך מנהלים יש מידע אבל חסר גולשים

livnatkris

New member
נצל"ש הפרק של היום ../images/Emo29.gif

אין מה לדבר נשארו רק שני פוקימונים (אני אפילו רוצה לדעת מי נצח) יופי חבר'ה להזכירכם עוד 3 פרקים עד לעונת האדוובנס. (למה אני מאושרת מיסטי עוזבת -__-")

מיסטי

באמת מיסתי מזה מעצבנת אני לא סובל אותה היא כל הזמן עם כל הפוקמוני מים שלה זה מעצבן!!!!!

livnatkris

New member
אני אוהבת את מיסטי!! ../images/Emo29.gif

אל תרדו עליה!!!! הבת השנייה הכי אהובה עלי בפוקימון אחרי מרינה צאן

5 0 6

New member
ושוב ראינו את טיפשותו של אש...

-בקרב נגד קקליאון הוא אמר שהוא לא פגש אותו, אבל הוא כן: היה פעם פרק על שני קקליאונים, ירוק וסגול. מישהו זוכר משהו כזה? זה היה הפרק עם ספינת האוויר, לא? -ואש לא יכל להגיד לפיקאצ'ו לכסות את הזירה בברקים כמו שעשה בקרב נגד סברינה וקדברה? נו, באמת! אם כל הזירה הייתה מתמלאת ברקים קקליאון בטוח היה נפגע! וכשפיקאצ'ו תפס את הלשון שלו אש הטיפש צעק "יופי! תחזיק חזק!" מה אתה צורח, מטומטם?! עוד שנייה הוא משתחרר! תגיד לו לחשמל אותו כבר! -ושוב אש פלט כל מיני מתקפות כמו מתקפת רעם או מתקפת חשמל. בחיי שזה מעצבן. וגם תירגמו flamethrower כ"הטלת אש" ולא "להביור". ואיך נקראת מתקפת ההתנגדות של האונדום באנגלית? זו מתקפת אופל? -שינו את השם "על-חושי" ל"רוחני"! איייייייייייייייייכס! היפנו הוא פוקימון רוחני?! מה הוא, היפי?!>________________________<!! -בקרב נגד האונדום אש היה צריך להשתמש בצ'ריזרד! למה לעזאזל הוא בחר בבייליף?! הוא היה צריך לשמור את בייליף כפוקימון אחרון, או לפחות להחזיר אותו אחרי הקרב עם האונדום ולשמור אותו למקרה שצ'ריזרד יפסיד. -כשנוקטאול נלחם בסטיליקס וסטיליקס השתמש במתקפת חול, למה נוקטאול לא פיזר את החול עם הכנפיים שלו?! הוא היה יכול להשתמש במערבולת כדי לפגוע בסטיליקס ולהחזיר את החול בחזרה אליו!>_<! -ושוב אש חיכה יותר מדי, בקרב של בייליף נגד האונדום ובקרב של בייליף נגד בלייזיקן! כשבייליף תפס את הפה של האונדום, האונדום כמעט השתחרר ואש הזה רק צועק לבייליף להחזיק חזק במקום לעשות זרע עלוקה או משהו כזה. וכשבלייזיקן תפס את הגפנים של בייליף אש היה צריך לעשות משהו! הוא יכל לנסות להניף אותו באוויר עם הגפנים, להשתמש בעלי תער, זרע עלוקה, נבג כותנה או יותר טוב: הריח הנעים של בייליף! זה יכל לגרום לבלייזיקן להרפות את האחיזה בגפנים ואז הצלפה ואבקת שינה היו גומרות אותו! איזה אידיוט האש הזה!

livnatkris

New member
אני מסכימה איתך עם שני דברים ../images/Emo29.gif

1. הקטע עם קאקליון היה נכון הוא כבר ראה אותו 2. זה היה באמת ביזבוז של נוקטאול והוא יכל היה להשתמש במערבולת רוח דברים שאני לא מסכימה: 1. עדייף היה לבזבז את בייליץ כי הוא סוג עשב ולא היה כדי להשאיר דווקא אותו כמוצא אחרון.

amitasafzabida

New member
לא נראה לי שלבייליף יש מתקפת זרע.

אש פשוט היה המום מאוד מבאשמו (בזיילקין) ולא עשה כלום.

amitasafzabida

New member
פרק חלש ותרגום מעצבן.

תירגום המתקפות בפרק הזה היה גרוע!. כמעט וחשבתי שיש לפוקמוני אש מתקפת לא זוכר מה ולהיפנו מתקפת רוחניות. מה אש משתמש בטוטודייל ובייליף?! שישתמש בבלבאזור וסקוירטל, הם הרבה יותר חזקים (רק אני שמתי לב שהפוקמונים מהדור השני (סינדקויל, בייליף וטוטודייל) מאותם סוגים של פוקמונים מהדור הראשון (סקוירטל, בלבאזור וצריזארד) חלשים יותר ופחות מתאמצים?!) למה אש השתמש דווקא בפיקאצ'ו נגד קקליון?! הוא רוצה בכוונה להחליש אתו על הקרב הראשון?! ואם כבר, אז למה הוא לא חישמל את כל הזירה?! (אפילו שהיא עשב וזה היה מרסן..). מאיפה באה מתקפת הנגד של האונדום?!. אש גם סתם ביזבז פוקמון. נקטאול היה יכול הרבה יותר!. מערבולת רוח ואחרי זה מתקפה על חושית ודחיפה... שורה תחתונה: פרק שהיה יכול להראות אחרת (ולטובת אש).

למעלה