כל מי שיודע משהו על SK

ashomer

New member
כל מי שיודע משהו על SK

שלום! כל מי שיש לו SK או יודע עליו משהו תודיעו לי בבקשה! מי שיש לו תוכנות להתחברות אליו (חוץ מזו של היבואן) או שצלצולים (ma1) או אנימציות am1. מי כל מי שיש לו איזושהי פיסת מידע או אתר אינטרנט על המכשיר בבקשה תשלחו לי. חרשתי את הרשת ומצאתי אתרים מועטים מאד ולא יעילים במיוחד

Hyperman

New member
בקרוב בSK

מערכת צילצולים ואיקונים תגיע לפלאפון בנתיים תהני מהמכשיר שלך O-;

ashomer

New member
על מה זה מבוסס!

תודה.. מאיפה לך המידע הזה? היתה הודעה רשמית של החברה או שזה עדיין במסגרת שמועות?

אדניי

New member
אתה יכול לתת לי לינק לתוכנה

ולהגיד לי מאיפה קנית את הכבל וכמה הוא עלה?

אדניי

New member
אופס, לא הבנתי אותך בהודעה הקודמת

תשובה: אתה יכול להוריד כל קבוץ MIDI באשר הוא ולהפוך אותו או חלקים ממנו לצלצול, אז צלצולים ממש לא חסר, לחבר שלי יש אפילו פסנתר חשמלי, אז כל מה שהוא מנגן, כל שיר שאני רוצה אני יכול לשים כצלצול... כלי לא? בקשר לאנימציות לעומת זאת, מלבד המבחר המצומצם שיש בתוכנה של היצרן אני לא יודע. שאלה: חוץ מאופיס דיפו, יש עוד מקום לקנות את הכבל חיבור למחשב, בהנחה שאפשר לקנות באופיס דיפו...?

ashomer

New member
תשובה!

אני אישית לא קניתי את הכבל אני משתמש בחיבור אינפרא-אדום. אם אתה רוצה לקנות אחד כדאי לך לפנות לסולגוד - היבואן. לגבי האנימציות אתה יכול להוריד כל קובץ GIF בעזרת תוכנה לעריכת GIF לפרק אותו לפריימים ושמור כל אחד מהם בפורמטJPG ואז פתח אותם כפריימים בתוכנת סינכרון. את תוכנת הסינכרון אתה יכול להוריד ב www.solgoodcom.com

אדניי

New member
אינפרא אדום?

ממחשב נייד? כי חשבתי - לאח שלי יש פאלם 3C , אולי אני יכול גם ממנו? או שזה רק ממחשב נייד או SK אחר?

ashomer

New member
אם יש תכנה

אם יש תכנה לפאלם אז אפשר. לי יש כבל למחשב רגיל. הבאתי אותו מארצות הברית אבל זה נמכר גם הארץ ועדיף לקנות אותו ולא כבל כי זה מתאים גם למכשירים (ולא רק סלולריים) אחרים

למעלה