כל מי שיודע על מסיבות בפורים

כל מי שיודע על מסיבות בפורים ../images/Emo151.gif

במזרחית כמובן
מוזמן לרשום
אני יודע שיש הרבה באזור ראשון-חולון. אני יודע שיש באיזה אולם שקוראים לו משהו עם "... גרדן" יש שם איזה 15 זמרים: תמיר גל שרון זריהן ניבין שר אל המלאכים מושיק עפיה ועוד ועוד. אז כל מי שיודע על מסיבות מוזמן לרשום.

vipor

New member
אני יודע על שתי מסיבות

1. בראשון לציון באולמי הוליווד גרדן 26.2 שרון זריהן שימי מזרחי יוסי עדן תמיר גל תמיר סולטנה תומר חן ליאת בנאי אבי ביטר מושיק עפיה דורון מירן ניבין המאלכים שמעון אל ושי לוי מחיר כרטיס מוקדם: 50 כרטיס במקום: 60 2. אולמי רון לא זוכר איפה זה וגם אין לי כל כך פרטים על זה אבל אני יודע שזה ב 25.2 עם אבי ביטר לינט ועוד ארבע זמרים יהיו שם

אור בת 18

New member
יש גם בחולון...

באיזור התעשיה איפה יהודה אווזי מאחורה... הקאסטל או הכסטל איך שכותבים את זה הקסטל/כסטל 11 תמיר גל ניבין חנן ילד הפלא (חחחחחח) מושיק עפייה קובי פרץ ולא זוכרת מי עוד אבל זה מחר

vipor

New member
וואי אור אחותי, יש לך עוד פרטים על

המסיבה הזאת? אם כן תרשמי אותם.

אור בת 18

New member
וואלה ידיד שלי ...

נתן לי ת´דף אבל זרקתי אותו למה אני מתנזרת ממיזרחית חחח אני רק זוכרת שזה מחר בקאסטל 11 ככה ב-22:00

vipor

New member
אור נשמה

אם את יכולה להביא לי יותר פרטים אני אודה לך מאוד.

אור בת 18

New member
יווווווווו מה אתה לא מבין?!?!!?!?

אין אני רק יודעת שזה בקאסטל 11 בשעה 22:00 ככה היום ויהיו שמה תמיר גל ניבין איזה חנן ילד פלא אחד מושיק עפייה ולא זוכרת יותר! זה מה אני יודעת!!!!!!!! חחח אל תשים לב לעצבים אני חולה מתה חח.. חג שמח :)

מחר יום שני...

מחר יום שני יש באופקים הופעה של תמיר גל , שר-אל ושל כניראה עוד 4 זמרים שאני לא זוכר את שמם, באולמי מיטל החל מ22:00כרטיס עולה 60 שקל.

למעלה