כל מי שיוכל... המשך

כל מי שיוכל... המשך

מי שיוכל לשלוח לי את כל מילי השירים של הנוע"ל אני אשמח מאוד אפילו לא את כל השירים מה שיש... תודה אחים שלי!

שרוך אדום

אנחנו צמחנו בארץ הזאת ברגע של אושר, ברגע אמת למדנו ליצור, להקשיב, לדבר למדנו למדנו לתת. מדור הטוריה עד דור המחשב היינו תמיד הפנינה כיום עקבותינו באלף ישוב בכל רחבי המדינה. פזמון: שרוך אדום, חולצה כחולה והיא עולה והיא גדולה-לה-לה בזרם שאינו נגמר איתה צעדנו ונצעד אל המחר חלוץ המחר הוא חלוץ לא רגיל קצת זרוק עם המון נשמה בשיער קצת פרוע, באוזן עגיל גם כיום הוא עושה הגשמה והנוער עובד וזורם בתנועה מישירה מבטה לחלום כי הנוער הזה בדורינו יגשים וינצח בקרב השלום פזמון... עוד יש מקום לחלומות גדולים לרעיון של התחדשות ויש עוד כח לאותן מילים כמו צדק ומחויבות פזמון...

שישים שנה

עברו שישים שנה, חלפו כבחלום ואלה שהתחילו כבר אינם היום אבל אנחנו פה, נהייה להם כעד אנחנו ההמשך לנוער העובד פזמון: הנוער העובד, עוד באמת עובד עדיין לא הניח מידו את הכלים אחרי שישים שנה, כמו בראשונה אנחנו מחדש כל בוקר מתחילים עדיין במוסך, עדיין בסדנא נוער ממש כמו לפני שישים שנה ועוד הראש זקוף "קדימה הפועל!" עוד יש מי שעובד בארץ ישראל... פזמון... יש מי שבידיו ת´עניינים מזיז ויש מי שידיו מלוכלכות בגריז ומי שמטפל בלייזר ומחשב נותן לארץ את הראש ואת הלב פזמון...

שבעים שנה

חולצה כחולה ושרוך אדום עוברים שבעים שנה היום אדמת סלעים הפריחה גן היינו שם, היום אנחנו כאן היינו שם, בארץ בראשית את ואני ואחינו השכן אבל תמיד גם כשהיום החשיך הדלקנו אור גדול בין קן לקן פזמון: הדליקו אור של אהבה גם לעתיד גם לעבר לפיד עליז, לפיד יוקד לנוער העובד והלומד חולצה כחולה ושרוך אדום של נוער שידע לחלום אשר בחלומו בנה מפה של יופי חי במדינה מפה של יופי גם בלבבות מפת שלום על פני אדמת קרבות וכך שבעים שנה מיום ליום אנו חולצה כחולה ושרוך אדום פזמון... האש חיה, האש דולקת בכל רחוב, בכל פרבר בכל שיבולת שצוחקת אל הזריחות של המחר וכל הטוב והיקר הנוער שר... פזמון...

One In A Milion

New member
חג המעלות

טוב......אני מאוד מאוד אשתדל לשחזר את כל החלקיקים של השיר שמופזרים לי בראש :) הנה זה בא: חניכים, היום אתם עולים שלב היום אתם בוגרים יותר,מבינים יותר,יודעים שהדברים לא באים כל כך בקלות מעבר לחלום יש הגשמה,והסמלים שתקבלו היום מהתנועה יהיו נר לרגליכם בכל אשר תלכו חג המעלות,חג המעלות את הלילה הזה תזכרו יותר מכל הלילות אתה מתרגש ולוחש וחושש מסתכל מקרוב על האש עכשיו חניך תהיה מוכן להיות לכתובת האש העשן חג המעלות.. אתה כבר שייך לעולם לא תשכח איך הכל בהיר כל כך אל תשכח אתה חלק מתוך משפחה,משפחה גדולה וברוכה עוד תוכל לשנות אתה המהפכה אווווווו חג המעלות.. טוב זה מה שאני זוכרת..מאה אחוז יש טעויות...:)))

וואי ממש ממש תודה! המשך... ../images/Emo24.gif

ואוו אין לי מושג איך להודות לכם, ממש ממש ממש ממש תודה פשוט הייתי חייב את זה דחוף, שוב תודה!!!!!!! חולה עליכם!
שוב תודה!

One In A Milion

New member
האינטרנציונל

אגב,השיר חג המעלות-רשום בסדר...בדקתי קום עם עובד הרם דגלך מן השדה מן הסדנה כל הרעב שלום ולחם הוא אח איתך לאמונה עולם ישן עד היסוד נחרימה מגב כפוף נפרוק העול את עולמנו אז נקימה לא כלום אתמול מחר הכל אחווה היא דגלנו וחירות לכל עם עם האינטרנציונל יעור ישגב אדם!!! נעמה,כרמ"צניקית קפואהההההההההההההההההההההההההההההה אהמ,סליחה ונראה לי שזה מה שיש לי להוסיף לרשימת שירים

זה הגרסה החדשה והרקובה !!!!!!

זו הגרסה החדשה של חיים חפר, אל תשירו אותה בבקשה. תשירו את של שלונסקי, זה הרבה הרבה יותר קולע ויפה.

lior05

New member
הגרסה של שלונסקי

האינטרנציונל (עברית - הגירסה הקלאסית) קום התנערה עם חלכא, עם עבדים מזי רעב! אש הנקמות הלב ליחכה לקראת אויב היכון לקרב! עולם ישן עדי יסוד נחריבה, מגב כפוף נפרוק העול, את עולמנו אז נקימה, אתמול - לא כלום, מחר - הכל! פזמון: זה יהיה קרב אחרון במלחמת עולם, אם האינטרנציונל יעור, יישגב האדם!

למעלה