כל מי שלא משתתף במילחמה פראייר

fistuktheking

New member
כל מי שלא משתתף במילחמה פראייר

זה היום הכי שווה בתולדות גינדיס ומי שלא מיצטרף לפסטיבל (לא משנה לאיזה צד) פשוט מפספס דבר כזה לא יחזור אני אישית הודתי כבר 3 מדינות וזה כיף גדול להיות מישתתף ולא צופה מהצד. כל שאר הימים זה סתם יום זה חגיגת העצמאות של גינדיס מומלץ לכולם,יהיה לכם מספיק שקט אח"כ לפתח מחדש את המדינות שלכם

cohenman

New member
מחזק :)

אפילו שגם אני חוטף ולא קצת להוריד 20 אלף מפעלים על הבוקר יכול לעשות לך חיוך על הפנים !! :)

XXXaviramXXX

New member
בדיוק ככה

מה יותר כיף מזה המלחמה היא שכונה אמיתי רק אנשים פראיירים לא ינצלו אותה יאלה תחסלו כמה למחומש יש להם הרבה אדמה טרייה

AssAssiNaTor

New member
../images/Emo45.gif

עד כמה שזה נכון!

saaror

New member
הייתי מצטרף בכיף

אבל אני כרגע בברית שלא נלחמת ואני לא מסכן ת'ברית

saaror

New member
אני יודע

אבל לא נורא יש לברית שלי תכניות שיסבו הרבה הנאה בעתיד(ממש קרוב) ככה שאני אעשה איתם ת'כיף עדיין באסה שהם לא מצטרפים

G i L g I L o N

New member
אפצ'י

הטילים נשאו ראשי נפץ רגילים - כל טיל נושא 7 ראשי נפץ תוצאות המתקפה הבליסטית רמת הדיוק פגיעה של הטילים בליסטים שלך עומדת על 90 אחוזים מתוך 28,345 טילים בליסטים ששוגרו, רק 178,573 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 30,990 טילים בליסטים הצלחת להרוס 1,394 מפעלים. 0 מפעל עצים 0 מפעל נחושת 0 מפעל ברזל 0 מפעל פוספטים 0 מכרה פחם 0 מפעל גז 0 מכרה כסף 0 מפעל דלק 0 מכרה זהב 0 מכרה אורניום 0 מכרה אבנים יקרות 50 מכרה יהלומים 0 מחנה אימון לחיילים 0 מפעל ארטילריה 0 מפעל לטנקים 0 מפעל לטילים להגנה אווירית 0 מפעל מסוקים 1138 מפעל לטילים נגד טילים 0 מפעל מטוסים 0 מפעל ספינות 0 מפעל צוללות 0 מחנה לאימון מרגלים 0 מפעל לטילים בליסטים 206 מפעל לוויינים

G i L g I L o N

New member
א א א א א א

אפצ'י!!!!!!!!!! הטילים נשאו ראשי נפץ רגילים - כל טיל נושא 7 ראשי נפץ שוגרו 5,000,000 טילים בליסטים על המדינה DaGang (32590 תוצאות המתקפה הבליסטית רמת הדיוק פגיעה של הטילים בליסטים שלך עומדת על 100 אחוזים מתוך 5,000,000 טילים בליסטים ששוגרו, רק 35,000,000 הצליחו להנעל על המטרות שלהם! מערך הטילים נגד טילים של האויב הצליח ליירט 15,652,755 טילים בליסטים הצלחת להרוס 4,599

razaR2

New member
כן.. בואו תשתתפו באיפוס המשחק!

לא ננוח עד שלפחות חצי מהמאייה תתחלף ובתקווה שגם האלפייה..

למעלה