כל מי שמאס במשחק עקב העדכונים האחרונים...

MiTZi Shpitzi

New member
כל מי שמאס במשחק עקב העדכונים האחרונים...

התעניינתי קצת בפורום משפט האינטרנט וההיי-טק לגבי הסוגיה של חוקיות האיסור על מחיקת עוגיות אתר המשחק. תשובה לזה אמנם לא קיבלתי, אבל משהו אחר שם בהחלט יכול לעניין חלק מכם. אחרי העדכון של העוגיות חשבתי פשוט לקחת את עצמי, למחוק את המדינה ולא לתת לכף רגלי לדרוך שוב באתר. הבעיה היא ששילמתי 100 ש"ח לתומך שנתי שאינני מתכוון לזרוק אותם לפח. בקיצור ולעניין, כל מי שרוצה "לקום וללכת" ויש בבעלותו תומך אותו שילם מכספו, רשאי לדרוש מערן את כספו חזרה וזה מחוייב עפ"י חוק לפצות את אותו השחקן. העובדה שכתוב בתנאי השימוש של האתר שלא ינתן שום פיצוי כספי ושחברת גינדיס לא תהא אחראית לשום עוגמת נפש, נזק וכיו"ב, לא משנה כלום מכיוון שחוק החוזים האחידים חל על חוזה זה, והנ"ל אוסר במפורש לכלול בהסכם תנאי מקפח ! לסיכם, מי שבאמת קצה נפשו ורוצה את כספו חזרה, זו הדרך. קישור לדיון בפורום משפט האינטרנט וההיי-טק. המשך יום נפלא, מיצי.

Sabat0

New member
חחחחחחחחחח רוני את כזאת האבלה ../images/Emo6.gif

אשכרה צחקתי בקול רם עכשיו מזה...

רוני1237

New member
למה ככה סבתו ? למההההההההההההה ב

בסוף אני יבכהההההההה .. =[

MiTZi Shpitzi

New member
התקציר...

לא רוצה לשחק עוד בגלל החוקים החדשים ? יש לך תומך ששילמת עליו מכספך ? תדרשי מערן שיחזיר לך את הכסף ותמחקי את המדינה. לא יחזיר, את יכולה לתבוע וכנראה שתזכי בתביעה. (הסכומים לא גדולים לכדי התעשרות ולכן רצוי לתבוע בקבוצה). עצם זה שכתוב בתנאי האתר שהוא לא יפצה ולא יחזיר כסף על עוגמת נפש וכו' בגלל שינוי חוקים לא תקף בגלל חוק שאוסר להכניס סעיפים מפלים בחוזה. פשוט ביותר.

רוני1237

New member
אאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההה

עדדין לא הבנתי .. לא סתם סתם ... מי משחק במשחק המעפן הזה ? בסבא שלי המשחק של לירז יותר כיף ..

MiTZi Shpitzi

New member
שלחתי וזה מה שקיבלתי:

הודעתך נקלטה והיא תפורסם לאחר שתאושר על ידי המערכת. בעת אישור הפרסום תשלח הודעה לתיבת המסרים שלך. לעמוד הפורום WTF ?????????? ממתי לשלוח הודעה צריך אישור מערכת ?????????????

טלי 1231

New member
מיצי, עדיף שתשלח מרגלים מאשר לייעץ במשפטים

גם אם נניח שחוק החוזים האחידים חל על רכישת התומך - יהיה לך קשה מאוד לנצל אותו בענייננו. ממה שאני מבינה, אתה נהנה מהתומך באופן מיידי לאחר הרכישה, לכן, העלאת טענה של תניה מקפחת בחוזה אחיד בשלב כה מאוחר לוקה בעצמה בחוסר תום לב, בניגוד לסעיף 31 ו-61ב בחוק החוזים, כך שקרוב לוודאי התביעה תכשל. יתרה מכך, אין לך עילה לתביעת פיצויים בגין "עוגמת נפש": זהו ראש נזק בעייתי מאוד והוא מוגבל למקרים חריגים יחסית, חוסר ההנאה מהמשחק אינו בגדר עוגמת נפש לעניות דעתי ולא מתקיימים גם רכיבים אחרים הדרושים להוכחתו. במובן המעשי - התביעה תעלה לך הרבה יותר ממה שתוכל להרוויח, לכן, גם אם אתה מעוניין להגיש תביעה, רצוי לעשות זאת בדרך של תביעה ייצוגית - שהיא בעייתית מאוד מאוד בפני עצמה ואני לא הולכת להכנס לזה עכשיו. ערן - בלי קשר לביסוס או חוסר הביסוס של הטענות "המשפטיות" שעולות כאן לאחרונה נגדך - אני מקווה שאתה מאוגד כחברה ונעזר בייעוץ משפטי לייתר בטחון. הנ"ל אינו מהווה ייעוץ משפטי או תחליף לייעוץ משפטי מוסמך.

MiTZi Shpitzi

New member
א. אין לי כל כוונה לייעץ...

סה"כ העברתי את תקציר הדיון בפורום משפט. ב. סיפרתי על עניינו של חוק החוזים בכדי להראות שמה שערן כתב בתנאי האתר בקשר לדרישת פיצויים לא תקף מכיוון שזה סעיף מפלה (אסור/לא תקף עפ"י חוק החוזים). הבעיתיות היא שערן שינה את חוקי המשחק, דבר שגרם לי (ולהרבה אחרים) חוסר עניין להמשיך ולשחק בו. אין פה קשר ישיר לכך שנהנתי מהתומך במיידי או לא. ג. יפה שאת מבינה כנראה קצת במשפטים (או שלא, לא ברור כ"כ), אבל כשלת בהבנת כוונתי. לי אישית אין כל כוונה בתביעה משפטית וסה"כ פתחתי את הדיון למען העלאת הנושא למודעות השחקנים. ד. כמו שכתבתי (ואת בחרת לחזור על דברי), אין כל סיכוי "להתעשר" מתביעה כלשהיא בעניין מפני שמדובר בסכומים נמוכים ומגוחכים. כמו כן, גם כתבתי שתביעה קבוצתית יכולה להניב תוצאות טובות יותר מאשר תביעה של יחיד. בקיצור, תעזרי ותשלחי גם את מורדים מאשר לנסות לתקן אותי

רוני1237

New member
בחיי,די עם הנאומים . אתם משעממים אותי

דברו קצר וקולע מה הטעם במשהו שאף ח'ד לא יקרא?

MiTZi Shpitzi

New member
סיכום החפירה רק בשבילך...

"בקיצור, תעזרי ותשלחי גם את מורדים מאשר לנסות לתקן אותי
"

יוסף1122

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

איזה רוני זאת כפרה עליה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

למעלה