כל מי שמזמין הרבה באינטרנט-מעלי אקספרס ועד אייהרב,כנסו וללא תתאכזבו אני מבטיח :)

Masedus

New member
לכל האנשים שמזמינים הרבה באינטרנט,בגדים באסוס,תוספי תזונה מאייהרב,קרמים מסופר פארם או סתם גאדג׳טים מעלי אקספרס וטמו ידעתם שאתם יכולים לקבל אחוז קטן של קאשבק (לא גדול אמנם אבל מצטבר) לכל הזמנה שאתם עושים באינטרנט? הזמנות מאייהרב,אמזון,עלי אקספרס,איביי,אסוס וגם על אתרים ישראלים כמו טרמינל X,סופר פארם אונליין,אייבורי ואתרים רבים נוספים המופיעים ברשימת האתרים שניתן לקבל עליהם קאשבק.
לדוגמא:עד 9 אחוז קאשבק להזמנות בעלי אקספרס,עד 4 אחוז קאשבק להזמנות באייהרב,עד 3 אחוז קאשבק לסופר פארם אונליין.

מצרף לכם לינק להרשמה: https://cashdo.co.il?ref=esLHUB

ההרשמה היא בחינם ולא דורשת למלא שום פרטי חשבון בנק,אשראי וכו.

אז איך זה עובד? על מנת לקבל את הקאשבק,לפני כל רכישה שאתם עושים באינטרנט,חפשו את האתר שממנו אתם מעוניינים לבצע את ההזמנה (לדוגמא אייהרב),לחצו עליו ועל ׳הפעל קאשבק׳ ומיד תועברו אוטומטית לאתר,וכעת השלימו את הרכישה ובסיומה,סכום הקאשבק יעבור לחשבונכם ויופיע באתר ב׳חשבון שלי׳.
ניתן למשוך את סכום הקאשבק המצטבר לבנק/לחשבון הפייפאל כאשר מגיעים ל50₪,או לחלופין להטעין ׳תו זהב׳ כבר אחרי סכום קאשבק מצטבר של שקל אחד בלבד!

*יש לשים לב שישנם מוצרים בודדים מסוימים שלא ניתן לקבל עליהם קאשבק.ניתן לבדוק באתר אם יש קאשבק על המוצר שאתם מעוניינים לרכוש דרך ׳בדיקת קישור׳.עם זאת,על מרביתם המוחלט של המוצרים יש קאשבק!

ולכל הציניים,אמנם לא מדובר באחוז קאשבק גדול,אבל החושים הישראלים (שלי לפחות)מפקפקים בהכל וישר מחפשים קאץ׳.אני יכול להגיד לכם כדרופשיפר וכבן אדם שכמעט ולא קונה דברים מחנויות פיזיות,אחרי שבוע של שימוש זה מבאס לגלות את זה בדיעבד.
אז חבל על כל קניה,תודו לי אחר כך אני בטוח

למעלה