כל מי שמעוניין לתרום קצת....

Eyal Hershtik

New member
כל מי שמעוניין לתרום קצת.... ../images/Emo36.gif

שלום חברים , בימים אלו מתגבש צוות קטן באיגוד האופניים אשר כל מטרתו היא קידום ענף הרכיבות העממיות. רכיבה עממית בהגדרתי היא כל רכיבה שלא למטרת תחרות כלשהי - ובינהם רכיבות שטח ,רכיבות כביש , רכיבות המוניות וכו' יש הרבה מה לקדם, יש הרבה רעיונות והצעות,יש המון יוזמות מסביב והנטל הוא גדול. כעת ברצוני לגבש צוות אשר בו כל אחד יקח לעצמו נושא מסוים ויקדם אותו ככל שניתן- אני מאמין כי בצורה זו אנו הרוכבים נהנה מיותר ויותר אירועים ודברים חדשים. הצוות יעבוד באופן אינטנסיבי מדי יום וייפגש באופן קבוע אחת לשבועיים-שלושה באזור המרכז (הרצליה-תל אביב) במטרה לשמוע ולהתעדכן כל אחד לגבי פועלו של השני. בעוד כשבוע וחצי לערך יערך המפגש הראשון של הצוות בו נשב ,נשמע ונציע רעיונות ,נחלק מטלות ונתחיל לעבוד באופן שוטף. דרושים אנשים מטורפים לדבר אשר ישמחו להשקיע מזמנם וממרצם במטרה לאפשר לרוכבי האופניים את האפשרויות הכי טובות וכיפיות לטייל בארצנו. כל מי שמעוניין להיות חלק מהצוות , להיות מעורב באופן מעשי בקידום הענף , להיות חלק מעשייה חדשה והפקה של ארועים חדשים מוזמן לשלוח לי מסר או לכתוב אליי למייל : [email protected] או להתקשר לטלפון: 052241870 ואני אזמן אותו למפגש הראשון. אייל הרשטיק

Eyal Hershtik

New member
הבהרה קטנה ...

העניין דורש השקעה בזמן ואף יותר , אני אשמח אם יצטרפו אנשים מעשיים ואפקטיביים שיוכלו לקחת על עצמם נושאים ולהזיז אותם קדימה . וכמעט שכחתי : שיהיה סוף שבוע מעולה לכולנו והרבה

Eyal Hershtik

New member
הקפצה .....

שיהיה שבוע טוב לכולנו ! שיהיה שבוע טוב לכולנו ! שיהיה שבוע טוב לכולנו ! שיהיה שבוע טוב לכולנו ! שיהיה שבוע טוב לכולנו !

מאדמאן

New member
אייל שלום

לקחתי את המייל שלך. יש לנו על מה לדבר. אחרי הבחירות המוניציפאליות בכפר יונה - הרעיון שלי לקים כאן פרוייקט מסויים מקבל חיזוק ממזכיר המועצה. (כך שמעתי..) ולכן אנו נזקק לך בודאות.

למעלה