כל מי שמקרית אתא

• פותח הנושא BAM
  • פורסם בתאריך

BAM

New member
כל מי שמקרית אתא

גם אני מקרית אתא וזה מקום חרא לסקייטבורד אבל מתרגלים פורים שמח לכולם והרבה הרבה סקייטבורד!

באם

New member
אתה מקרית אתא ?!

למה לא אמרת ?! נייס טו מיט יו ברו... בן כמה ? ואני גולש הרבה ברוגוזין א יש מדרגות ורמפה שעשו לאיזה ילד נכה... אז אפשר אתה יודע ..סליידים אוופ.... שע אני ישמח להיפגש וללמוד כמה דברים... ואגב זה לא יהיה ממש מבלבל עם השמות שלנו ?

BAM

New member
אחי

ניראה אולי מחר ניפגש ברוגוזין א´ היום הייתי שם....

באם

New member
מחר אני שם בחמש וחצי..

אחרי צהריים כמובן... עכל המעוניין ללמד אותי לעשות אולי OLLIE כמו שצריך מוזמן לבוא...
אם אני לא יהיה אתם יודעם איפה למצוא אותי...

BAM

New member
אתה לא יודע לעשות אוליי?????

תקשיב אחי בוא לשם ב5 וחצי וחכה לי שם דרך אגב אני בן 12 אני אלמד אותך לעשות אוליי נתראה מחר? נ.ב אתה במקרה הולך מחר לפארק הרצל?

באם

New member
האולי זה הסיוט שלי...

אולי בגלל המידות שלי... גבוה וכל זה יש לי בעיה... אולי בגל לשהצירים אצלי בסקייט ממש לא יושבים טוב...אולי בגלל שאני מתאמן בתדירות נמוכה האולי שלי מסורבללא גבוה ולא איכותי... אולי גם אתה תעזור לי... בקשר לפארק אולי אני לא בטוח ... בגלל אחי אני צריך לעקוב אחרייו עם מצלמה בגלל העדלאתא הזאת......

BAM

New member
טוב תקשיב אחי

ככה.... 1.הגובה וכל זה לא משנה!אל תקשיב לשטויות שאומרים לך! 2.מחר ניפגש ב5 וחצי ברוגוזין 3.גם הסקייט שיש לי כרגע חרא כי אני מחכה לסקייט חדש של פליפ... 4.בן כמה אתה?באיזה כיתה? 5.ואח שלך?באיזה כיתה ואיפה הוא לומד?

BAM

New member
אחי

כן אתה יכול לבוא אם גם אתה רוצה ללמוד אולי.וגם אם לא...... נתראה מחר ב5 וחצי ברוגוזין א´

באם

New member
זה סקייט פארק קלאסי...

זה בית ספר... מגרש... מדרגות BARS... אחלה מקום למתחילים... ככל שהבת ספר יותר איכותי וגדול ככה יש יותר מה לעשות.. בגלל זה אני ממליץ על בית בירם בחיפה... המשטח כדורסל עשוי מחימר וזה מחליק יותר טוב יש מדרגות מדרכות ועוד מלא סקט\יטטרים שמביאים כל מיני ראמפות וכאלה... ממש נחמד

באם

New member
איפה אתה גר?

אני בטוח שתמצא מקומות הרבה יותר טובים באזור הבית שלך ... לכל המעוניין בכל זאת קו 62 מחיפה ואתם אצלנו בשכונה.. אגב BAM תיהיה שם למרות הגשם בחמש וחצי כי כעשיו מתבהרר.. ואפשר לסדר משהו ...

BAM

New member
אחי ממצב?

באתי גם אני עכשיו בגלל הגשם מה קורה? דרך אגב קרא לי יוני... בסדר אני אבוא איך קוראים לך ואיפה אתה גר?

באם

New member
סבבה...

צ´מע אולי זה קצת ידחה ואני לא יגיע אבל תבוא בכל מקרה... תן לזה צ´אנס... אני אסף אני גר בהרצל ... תגיד יכו ליהיות שראית אותך פעם במרכז עם הסקייט? או שנדמה לי? לא משנה קיצר תיהיה בכניסה בין 5 וחצי -6 אם ממש ממש ירד גשם וזה אז תוותר אם לא תחכה אם אני לא שם תחפש אותי פה.. מקסימום תגלוש קצת לבד אני עושה את זה דיי הרבה... ל-ב-ד ! בווואהה...

Jhonny knoxvil

New member
תקשיב זה אני יוני פשוט החלפתי שם

ככה יכול להיות מאוד שראית אותי במרכז כן ואני לא אוכל להגיע היום........

מצטער אני לא יכול להגיעה היום כי לא

לאבא שלי יש את המכונית והוא חוזר העבודה ב-18:00 ואני גר בכרמיאל ככה שעד שאני יגיעה הכל הסתיים אבל אני אשמח לבאו בפעם הבאה אם יהיה יום נעים פבלו. נ.ב רציתי לדעת אם תוכלו לתת לי את הכתובת של המקום כדי שאני ידע לפעם הבאה. להתראות!!!

באם

New member
כרמיאל ?!

אחי מכרמיאל לקרית אתא ?! בשביל מה ?! בשביל שיוני הגבר ילמד אותתי לעשות אולי כמו שצריך ?! קצת הגזמנו... זה כולה בית ספר.. לא סקייט פארק... אגב יוני... גם אני לא יכולתי להגיע .. בו נקבע למחר יש איי סי קיו ? נתאם יותר פרטים? אם לא נצליח לתאם כלום ,מחר (יום ב´) בשעה 2 ברוגוזין בכניסה הראשית...

Jhonny knoxvil

New member
תראה אסף

אם לא קיבלת תהודעה אז רק אמרתי לך מחר ב4 וחצי ברוגוזין א´ ואם אתה רוצה לסכם משהו אחר פשוט תתקשר אליי

למעלה