כל מי שנסע לירושלים היום בשעות הבוקר, ראה את

כל מי שנסע לירושלים היום בשעות הבוקר, ראה את

בוריס גרוסמן עומד במחסום ומנופף לשלום לנהגים. נחמד שהוא בא דווקא היום למחסום - חבל שהוא לא מגיע בימים עם הפקקים המטורפים כדי לראות מה אנחנו עוברים על בסיס שגרתי כשמנסים להגיע לירושלים.

מיכאל155

New member
חבל שכשריאל וגרוסמן נתנו להקים את המחסום

אמא של הנסיכות, נמאס מהפקקים במחסום. היה צריך להלחם על כך שבמקום מחסום א-זעיים יהיו 2 מחסומים שאינם מגבילים את התנועה של תושבי מעלה אדומים לירושלים. מחסום אחד היה צריך להיות באיזור מישור אדומים והשני ביציאה מעזריה. ראש עירייה שאינו שחוק כמו כשריאל לאחר כ- 18 שנה בתפקיד היה מוציא את כל תושבי העיר להפגנות עד להסרת המחסום. דווקא גרוסמן משתדל אבל זה לא מספיק.

המחסום לא ייעלם כל כך מהר מהנוף ואנחנו נמשיך

לזחול לירושלים. כל אלה שמבטיחים במצע הבחירות שלהם שהם ידאגו להעברת המחסום - לא עושים עלי רושם. אגב - שמת לב שלפעמים הפקקים דווקא מתחילים באמצע המנהרה ולא דווקא בדרך למחסום ?

נשמע קצת מגוחך , לא?

אני דווקא מאוד מעריכה את בוריס גרוסמן ,אבל לעמוד במחסום ולנופף ??? משום מה עלתה לי תמונה של מלכת אנגליה מנופפת ממכוניתה...סתם

eee2008

New member
זלזול באינטיליגנציה של תושבי מעלה אדומים

יש גבול לכמה אפשר לעשות תעמולת בחירות זולה, בוריס גרוסמן עמד היום במחסום והתנהג כמו שוטר תנועה. בשביל זה חברים אנחנו לא משלמים לו 1.2 מיליון שקל לקדנציה, שלא יעמוד שבועיים לפני הבחירות וינופף בידיים, התושבים עדיין לא כאלו טיפשים. צריך לאמר את האמת, המחסום לא יזוז, זה לא בשליטה של העירייה, גרוסמן יכול להמשיך לעשות ספינים עד מחר, שלפחות ידאג לתחבורה הציבורית, באמת שלא ברור לי מה ההעשייה שלו בארבע שנים האחרונות.

לא מדוייק - מפני שראיתי את בוריס גרוסמן הרבה

פעמים באיזור המחסום, הרבה לפני הבחירות לרשויות המקומיות. לגבי הטענה על הזזת המחסום - לצערי זה נכון. כנראה זה לא בשליטת העירייה. מה שצריך לעשות זה קצת להאריך את הרמזור שביציאה מהמנהרה לטובתנו - זה יקל משמעותית את הפקק שנוצר כבר באמצע המנהרה. לאחרונה נודע לי שעקב לחצים של גורמים בירושלים הרמזור ביציאה מהמנהרה קוצר ב- 7 שניות לטובת התנועה בירושלים.

eee2008

New member
ולמה הוא עמד ? זה תרם במאומה ?

זה הקל על הפקק ? התשובה היא לא, התשובה העוד יותר נכונה היא שהוא עשה את זה ממניעים פופוליסטים ותו לא.

מיכאל155

New member
לא חשוב המניעים העיקר שהמחסום יועבר

מה איכפת לנו מה המניעים של הפוליטיקיים. מה שחשוב הוא: להסיר את המחסום / מעבר הגבול כדי שיפסקו הפקקים.

ZiV GiLbOa

New member
זה שהוא עמד במחסום לא אומר שהוא מעביר אותו.

המחסום הזה ישאר עוד זמן רב, אל תצפו שבעקבות הבחירות הוא פתאום יעלם.

eee2008

New member
אני חוזר

אתה באמת חושב שזה תורם במשהו להזזת המחסום ? שזה משחרר את הפקקים ? זה לא תורם בכלום, אז למה לעשות הצגות ? אם היה תורם הייתי יושב בפינה, אבל אין לו שום סיבה (חוץ מהבחירות..) לעמוד כמו גולם ולנפנף בידיים כמו שוטר תנועה.

למעלה