כל מי שעבר הבטחה להקשיב ועלנות...

כל מי שעבר הבטחה להקשיב ועלנות...

1. האם ההבטחה באמת משנה מישהו? 2. אנשים זוכרים את ההבטחה שלהם? 3. מה מערך ההבטחה נותן לאדם? האם אתה יותר קשור לשבט? 4. האם אתה מרגיש יותר מחוייב לשבט שלך ולצופים בכלל? נ.ב זה למשפט הבטחה שלי והוא ביום שני ככה שזה דיי דחוף...! נ.ב.מ תודה ותענו מהר ותפרטו ותגידו כל מה שאתם חושבים דחוף!!!

Josie

New member
היי...

רק עכשיו שמתי לב שיש פורום לצופים... באיזה שבט כולם פה? גם אני עומדת לצאת להבטחה השנה ואני ממש מתרגשת ומתה לצאת כבר. אני שמחה אם תסבירו לי מה זה אומר, ואם זה משנה משהו.

anat113

New member
אני הענה לך......

ההבטחה שינתה לי המון, אני חושבת שבחיים אני לא ישכח מה שעשו לנו בהבטחה (עם אתה רוצה אני אוכל לספר לך). מה זאת אומרת מה מערך ההבטחה נותן לאדם? אני מרגישה הרבה יותר קשורה לשבט ומחוייבת זה נותן יותר רצון לבוא עם חאקי - לפני בקושי הלכתי עם חאקי. זה ממש סבבה, במיוחד עם עושים לכם משהו מיוחד כמו שעשו לנו. נ.ב באיזה כיתה אתה? לנו העבירו הבטחה ב ח´ אהל יש כאלה שמעבירים להם ב ט´ מקווה שעזרתי
ענת

אני בט´... היו אמורים לעשות לנו

בשנה שעברה אבל ביטלו את זה... האם מערך ההבטחה מכין את החניך המסויים להבטחה עצמה לערכים שלה למה היא מתכוונת וכו... או שאין שוני בין חניך בערבר מערך הבטחה לבין אחד שלא עבר...? את אומרת שההבטחה שינתה אותך? ועכשיו את יותר "מסורה" לשבט שלך?!? תעני לי מהר המשפט מחר!!!

0% angel

New member
אז ככה

1-לא לדעתי ההבטחה לא משנה מישהו 2-אנשים לא ישכחו בחיים את ההבטחה זאת חוויה שנשארת לכל החיים ומי שמפספס אותו מסכן.... 3-לא יודעת 4-כן...אני אחרי ההבטחה נהייתי הרבה יותר קשורה לשבט איפלו עשיתי מורל (תאמינו או לא) 5- כן מאוד אני לדוגמא הייתי מהחניכות שלא עושות מורל לא לובשות חאקי מבריזות ממפקדים מפריעות למדריכים בקיצור שמה זין על הצופים ועל השבט הייתי באה רק שהתחשק לי וכו´ עכשיו לא רק שאני עושה מורל באה עם חאקי וכדומה הפכתי להיות מכורה לשבט שלי אני לא יכולה שבוע בלי להיות בשבט לפחות שלושה פעמים בשבוע ..ולא רק זה אני מתנדבת ועושה דברים לצופים... השנה (אף אחד לא האמין עליי) אבל אחרי שעברתי את ההבטחה אני גאה בזה שאני בצופים טני הולכת עם החאקי המלוכלך והלא מגוהץ שלי ברחוב ולא מורידה אותו...אפילו תפרתי סמלים אפילו על השולחנות בבציפר רשמתי ערבה שולטים נראה לי שזהו... -דניאל-

למעלה