כל מי שעושה ראפ יכול לעשות חזרות אצלי

כל מי שעושה ראפ יכול לעשות חזרות אצלי

אהלן, אני מזמין את כל הראפרים שכבר מחזיקים מיקרופון להתנסות "לצרוח לתוך המיקרופון" בווליום כמו של הופעה. לשמחתי ,יש לי מקום בהוד השרון שבו להקות עושות חזרות,לצערי אני כמעט ולא רואה ראפרים עושים זאת וחבל שכך. זאת ההזדמנות לבוא אלי לחדר חזרות בתאום מראש ועל בסיס זמן פנוי לקבל את החדר במחיר סמלי (רק לראפרים) . כדי להתרשם מהמקום ולראות איך מגיעים כנסו ל WWW.FEJOYA.CO.IL ומי שלא מתאפק יכול להתקשר ל טל. 097455997 נ.ב. כל מי שאני אראה שהוא ממש טוב,אעזור ללא תמורה בתחום של איך להתקדם כ MC וכיוב'.

Funky Giraffe

New member
מה, הפג'ויה זה שלך?!

מלא הרכבים שהייתי בהם (וכמעט הייתי בהם) מתאמנים שם.

המוביל הארצי התפרק מזמן...

אני ומג'יק זה היה המוביל הארצי,פעלנו במשך כ שנתיים והחלטנו שכל אחד הולך לכיוון שלו,מג'יק בתחום המחשבים שהוא ממש תותח בזה ואני המשכתי במה שעשיתי רוב חיי,מוסיקה בכלל והיפ הופ בפרט.

אחלה חדר חזרות שבעולם!

ואלדד הבעל הבית אחלה גבר גם כן. אחלה וייבס, חדר מפנק, כל מה שמי שעושה מוזיקה בלייב יכול לבקש. כל פעם שאין מקום ואנחנו נאלצים לעשות חזרות בחדר אחר אנחנו מבואסים... אני ממליץ בחום!

רשמתי לפניי...

עוד ניפגש, אולי אפילו שבוע הבא. יש לי להקת רגאיי בשם טראבין וזה החדר שאנחנו הכי אוהבים להתאמן בו. למה אלדד עזב?

Funky Giraffe

New member
שאותו מנהל אגב עידו לדרמן, הבסיסט של התקווה 6

והסולן של אמסטף...

Funky Giraffe

New member
וואללה עם כל הכבוד וזה אין כמו הלייבו

פשוט תענוג. כל כך הרבה ספייס לכל כך הרבה נגנים, אני מכור למקום הזה

561

יורדים בתחנה של ה"קם סון" והולכים פנייה אחת לפני, לגני עם ומשם צריך ללכת קצת ברגל כמה דקות. יש שילוט מעץ שמפנה למקום.

TakTik

New member
יש עד הרבה

גם 641,921,841,842 ועד כמה טובים
זה ממש קרוב לבית שלי...

למעלה