כל מי שעשה מבחנים מתקדמים בערבית בסוף החודש שעבר\תחילת החודש הנוכחי: קיבלתם כבר תשובה? תודה
Z zaq1xsw21 New member 30/11/07 #1 כל מי שעשה מבחנים מתקדמים בערבית בסוף החודש שעבר\תחילת החודש הנוכחי: קיבלתם כבר תשובה? תודה
T tedi הדובונית New member 30/11/07 #2 עשיתי בסוף אוקטובר ועדיין אין תשובה אבל.. האתר של חיל המודיעין מתעדכן ובנתיים רשום לי "הנך מועמדת" אני מציעה לך לבדוק... באמת מעניין מתי יודיעו מה הלאה
עשיתי בסוף אוקטובר ועדיין אין תשובה אבל.. האתר של חיל המודיעין מתעדכן ובנתיים רשום לי "הנך מועמדת" אני מציעה לך לבדוק... באמת מעניין מתי יודיעו מה הלאה
I infinity0 New member 8/12/07 #5 חברים אנא התעזרו בסבלנות... בתור מישהו שעבר את כל התהליך וכבר נמצא שנה בחיל - אני אומר לכם: הסבלנות משתלמת! בזמנו כשעשיתי את המיון המתקדם הייתי צריך לחכות שבועיים-שבועיים וחצי, אבל בסוף מקבלים תשובה! הייו חזקים, התשובה בדרך (=
חברים אנא התעזרו בסבלנות... בתור מישהו שעבר את כל התהליך וכבר נמצא שנה בחיל - אני אומר לכם: הסבלנות משתלמת! בזמנו כשעשיתי את המיון המתקדם הייתי צריך לחכות שבועיים-שבועיים וחצי, אבל בסוף מקבלים תשובה! הייו חזקים, התשובה בדרך (=