כל מי שראה את המנסרים להכנס...

G unit pimp

New member
כל מי שראה את המנסרים להכנס...

קודם כל פעם ראושנה שלי שאני בפורום הזה וגם בכלל אז תנו כבוד.. טוב בקיצור ראיתי לפני כמה ימים את המנסרים מטקסס החידוש אבל זה בעיה הוא לא יכול להיות בז'אנר אימה הוא כ"כ לא מפחיד ממש ממש לא אבל בכל מקרה יש לי כמה בעיות עם הסרט: מבוסס על סיפור אמיתי???????WTF?!?!?!?!?!? מישהו בכלל חשב שאיזשהו בן אדם אפילו הכי שרוט שנוצר יאמין לערמת חרא הזה????לדעתי הם עושים לנו פשוט עבודה בעיניים... 2. הוא לא מפחיד כאילו ממש לא הוא פשוט דוחה ברמת מזוויעה ואני לא מבין איך אפשר בכלל לאהוב את זה זה פשוט גועלי אז מה יש בסרט הזה שכ"כ אהבתם לפחות סיבה אחת הגיונית אם מישהו יכול לענות לי על זה ולהגיב על הסרט אז תודה

boolbool boy

New member
ג'י ווניט רולז!

אין לי יותר מה להגיד...

GoryDAN

New member
רוצה תשובה הגיונית?

אני לא אכנס לפרטי הסרט אבל התשובה היא : ככה מישהו אוהב משהו ואין סיבה ממש לאהבתו, וזה ממש לא משנה אז תשובה הגיונית ממש לא משנה מה שכן שמעתי את הפס קול ששל הסרט והוא ממש חרא אני חייב לציין =)

G unit pimp

New member
בן אדם תעשה לי טובה אין דבר כזה ככה

מה זה ככה אתה יכול לשאול כל בן אדם אחר למה הוא אהב סרט והוא יתן לך תשובה נורמלית ככה לא אומר לי כלום ומישהו שאומר ככהלא נראה לי כל כך אוהב את הסרט בנינו... קח דוגמה(מפגרת אבל בכל זאת) אני אהבתי את אפקט הפרפר כי הוא סרט ממש טוב הרעיון מקורי התסריט נהדר השחקנים מעולים בימוי טוב והסרט יצא מעולה שמו לב לכל הפרטים הקטנים ולא הי שום בעיה בסרט ככה שכל אחד יכול לראות אותו להנות ממנו ולהבין למה... אותו דבר בלהגיד למה סרט הוא חרא ולדעתי המנסרים זה סרט ממש חרא וכבר רשמתי מה דעתי עליו קודם

orrrrrrrrr

New member
אמממ

דבר ראשון- הסרט הכביכול "החידוש"- זה סתם "חרא", לקחו "תסריט" ועשו ממנו זבל, בשביל להבין את כל המהות של "המנסרים מטקסס"(מעריץ כמוני) חובה לראות את הסרט הראשון המקורי והטוב. וכן הסרט מבוסס על סיפור אמיתי-(בעבר דנתי עם מישהו מהפורום- כבר הרבה זמן שלא הייתי פה) הסרט הראשון הוא בעל משמעות, דבר ראשון האספקט הזוויתי של הסרט, התבנית, הצלילים הצורמנים, האלמנטים והסימולציה של "המוות" סרט גאוני ביותר- שקיבל הצלחה(אך לא גדולה) אך יחסית לסרט דל תקציב, הוא הצליח ובגדול. זה סרט מאוד סוריאליסטי שכן יש לו רבדים פסיכולוגים עמוקים, הוא סרט די אירוני. סרט מומלץ למי שלא ראה. דבר שני- מתי יצא המנסרים מטקסס החידוש?

GoryDAN

New member
הסרט המקורי

זכה להצלחה רחבה מאד בארצות-הברית לא בארצנו

G unit pimp

New member
החידוש של הסרט צא ממזמן בארה"ב

אבל לא הביאו אותו לארץ בטענה שהוא אלים מדי אז פשוט לקחתי בDVD אגב תשובה טובה עם נימוק מקבל את זה אבל עדיין לא משנה את דעתי(אולי ממש קצת) נ.ב פעם באה שאתה כותב הסבר תכתוב אותו בעברית ברורה לאדם פשוט כי נאלצתי לפתוח מילון בשביל להבין מה אמרת פה.. חח

orrrrrrrrr

New member
ועוד דבר...

אני מציע לך ממש ממש בחום להשכיר\לקנות את המנסרים מטקסס המקורי והטוב... ת'אמת כל הסדרה מעולה(במיוחד השלישי). הסרט הכי גרוע בסדרה, הוא הרביעי- הם עשו יענו "שובם של המנסרים"- ממש חרא! לא להתקרב לזה בכלל!!

למעלה