כל מי שרוצה להגיע לאולפנים - פרטים

כל מי שרוצה להגיע לאולפנים - פרטים

הצילומים יערכו באולפני ברודקסט, רחוב המלאכה 11, אזור התעשיה חולון בשעה 19:30 (25/11/2004 - יום חמישי). כמות הכרטיסים שהוקצבה הינה 50 כרטיסים בלבד! כל מי שמתכוון להגיע בוודאות (ניתן להגיע עם חבר/ה - בתאום מראש!) מתבקש לאשר את הגעתו עם שרית במייל: [email protected] על מנת שהיא תעביר את רשימת השמות למנהלת האולפן לקבלת אישור כניסה! גלי תשמח מאוד לראותכם
שבוע טוב
אלירן

שרית7

New member
זה בנוגע לספיישל עם גלי ביום חמישי

כמו שאלירן אמר, מאחר וכמות המוזמנים של גלי קצובה (יש עוד קהל שיגיע שלו אין קשר לגלי עטרי) אני חייבת לדעת מי מתכוון להגיע באופן ודאי, אני אערוך רשימה מסודרת של כל האנשים ואעביר את הרשימה למנהלת ההפקה באולפן. אין בעיה להביא חברים או קרובי משפחה אבל זה חייב להיות מתואם כדי שלא יווצר מצב שמישהו ישאר בחוץ מפאת חוסר מקום.

Robbie רובי

New member
שרית כמה אנשים כבר באים???

אני ינבוא אל תדאגי ויביא איתי חבר או שניים. חשוב לפרגן ולצרוח שגלי נכנסת. להתחיל להתאמן בבית ולחדד את הקול.

שלמונזה

New member
אני מתארגנת לבוא ../images/Emo168.gif

חברה שלי היתה אמורה להסיע אותי ובסוף אין לה אוטו
מה שכן אני מנסה לשכנע את ידיד שלי שגר בסביבה לבוא גם, מקווה שיש עוד כמה מקומות פנויים... ובטח שנפרגן לגלי וניתן לה את התחושה הכי טובה שיש. זאת המטרה

שרית7

New member
אחלה כל מי שבא מבורך

אם היה לי אוטו משלי הייתי יכולה לעשות כמה הסעות אבל אני תלוי ברכב של שניץ (אבא שלי)...

שרית7

New member
לא כל כך הרבה יגיעו... דווקא

כוכבית, ירון קרן, מישעולית ובעלה, אולי גם איתן (אח של מישעולית), רינה ובעלה, ואולי סמדר (בנתיים לא תפסו אותה), יפית עם חברה (כמעט בטוח), אלירן, דרור, אחותי ובעלה ועוד שני חברים שלהם (כמעט בטוח) וזהו אני חושבת אולי גם הגרי עם חברה (לא בטוח) וכאמור אתה. חשוב מאוד שנהיה שם בשביל גלי היא מאוד נרגשת בגלל הצילומים האלה.

שרית7

New member
אולי גם מהמשפחה של גלי יבואו

אני רוצה לשכנע אותה להביא את לילושה היא נורא רוצה לראות את אמא שלה מנחה, אבל הבעיה שיש למחרת בי"ס ולי הולכת לישון ב8 בערב אז קשה לי להאמין שהיא תשתכנע אבל אולי בכל זאת...

שרית7

New member
לצערי לא ידוע לי

הדבר היחיד שאני יכולה לומר לך זה שאני יודעת שיש אוטובוס ישיר מתחנה מרכזית ירושליים עד חולון (ישיר עד המקום שבו מתקיימים הצילומים) 404 נדמה לי. אני נסעתי עם האוטובוס הזה בזמנו לירושליים כמה פעמים. וזה אחלה קו נסיעה של שעה.

hilali1

New member
אני יודעת שיש אוטובוס

אני לא בטוחה שהוא עובד בשעות הערב. אני אבדוק ואני אודיע לך...

sarit29

New member
הוא עובד עד שעה מסויימת בערב

יש גם 406 אם אני לא טועה ו405 מגיע לתחנה המרכזית בת"א. האמת הצילומים לא יגמרו כל כך מאוחר כי חלק מהדברים יצולמו בצהריים וקטעי הוי. טי. אר גם כן מצולמים מראש.

שרית7

New member
כמעט ודאי שהוא ישתחרר

הוא הולך להיות מוצב מחדש ביום חמישי ככל הנראה ישתחרר הביתה

hilali1

New member
הי שרית

הקו הישיר לא פעיל בשעות הערב. כרגע אני עוד לא יודעת אם יסתדר לי להגיע. אני בודקת... הילה

למעלה