כל מי שרוצה ששי יודח שיעשה

HilaZ1

New member
../images/Emo45.gif אולי ההגדרה של "לא לשנוא" היא באמת

מוגזמת...(למרות שזה אפשרי,אבל כמו שאמרת,אולי לחצי אחוז מהאוכלוסיה-אני כנראה בחצי אחוז הזה חחח). אבל אתה צודק...אפשר "לשנוא" "לא לסבול" מתמודד כלשהו ועדיין...עדיין לשים לב שאתה לא מתבטא כלפיו כאילו הוא איזה נשיא אירן או משהו. מסכנים מה עשו לכם שאתם קוראים להם יצר הרוע
(ואני לא מדברת על מתמודד מסויים אני מדברת על כולם!
)

mooolly

New member
אוי, נו באמת...

אפשר לחשוב, שכל "השונאים" הם איזה לוחמי גרילה שמקדישים את חייהם להרס וחורבן. בסה"כ תוכנית טלוויזיה, וכמו בכל תוכנית יש את הדמויות שמזדהים עמן, אוהבים אותן, שונאים אותן וכו'... אז הפורום הזה זה בסה"כ במה לדעות, ויש אנשים שיש להם דרכים שונות להביע את דעתם. לרדת לחיים של בן אדם זה לא לעניין, אבל הכינוי "שפרע" לדוגמא, זה לא הכפשה. זה בדיוק כמו "תחמנו". הכינוי "שפרע" מצחיק אותי. זכותי לכתוב אותו. נמאס כבר מכל הטרחנים עם ההערות האלה... זה לא שיש לי תמונה שלה בחדר ואני יורה בה חיצים להנאתי... אפשר לחשוב... ברור שזה פוגע אבל ככה זה תוכניות ריאליטי, מה לעשות?

Lomsahne

New member
זה הרבה מעבר...

ההערות פה עבור את גבול הטעם הטוב ואני לא היחידי שרואה את זה.רק תראה את השרשור העליון בו הבורר אומר על שפרה "עבודה כי כולם בארץ יודעים איזה בן אדם נאצי היא" {והבנאדם טוען שהוא בן 22 שזה עוד יותר עצוב} אם זה מבחינתך לגיטימי אז כנראה שהגבולות שלי ושלך לא באותו מקום.אם עוד לא נמחקה ההודעה הזאת כי הפורום הזה הוא במה לדעות אז אבדנו. אבל אם מבקשים ממך אל תקרא לשפרה ככה בפורום ? מה אכפת לך לקרוא לה בשם הרגיל שלה אם כמה אנשים מבקשים ממך שזה מפריע להם ?

ShukyD

New member
כל מי שרוצה להפסיק להציף את הפורום בהודעות על

שי, וגם מי שלא.. מתבקש לעשות זאת עכשיו. תודה, ההנהלה.

קאראט

New member
אי איפשר שלא להציף את הפורום סביב ג'יפה שכזה

הוא דורש שיידברו עליו. איש דוחה ביותר, מאוהב בעצמו ברמות קשות ביותר, נהנה מהמראה הזוועתי שלו - כל הזמן ניגש אל המראה ומעביר את ידיו על תלתליו, אגרסיבי, אנטיפאטי ועוד כל מה שיעלה לראשו של כל גולש וגולש עליו. כל עוד הוא שורד בבית האח הגדול, נמשיך להוציא קיטור.

ShukyD

New member
אין לי בעיה, אבל תפתחו שירשורים מרוכזים

ואם אתם רואים שקיים נושא על שי גם אם זה לא קשור אחד לאחד למה שאתם רוצים לכתוב - תשרשרו לשם מעבר לזה אתם מוזמנים לכתוב כמה שבא לכם, רק לשמור על הסדר גם ככה הודעה מוצאת את עצמה תוך זמן ממוצע של שעתיים בעמוד הקודם, אז למה לקצר את זה?

למעלה