כל מי שרוצה...

norvgea

New member
כל מי שרוצה...

שהיכנס לברית שקוראים לה theHero מלא ילדים ירשמו כולם להירשם לברית הזאות ואני ישלח לכם כסף וגם נהיה חזקים!!

4ErNi BuMeR

New member
ברית תותחית../images/Emo70.gif

בניגוד לדה סטרונג שלא עוזרים למי שיש לו דירוג גבוה מ-50. הברית הזאת עוזרת לכל האנשים שבה...

meetAmeet

New member
אני עזרתי למישהו בדירוג הרבה מעל 50

שלחתי לו סיוע של כלי נשק בשווי מיליארד- אל תשקר סתם.

מאיפה אתה יודע?! היית ברית?!

הוא לא משקר והוא עזר להרבה אנשים ואנשים עוזרים בברית הזאת חאלס להשמיץ... רוצים להגיד כמה הברית שלכם טובה, סבבה למה על חשבון מישהו אחר... תיהיו יותר טובים כי אתם יותר טובים, לא כי מישהו יותר גרוע ושוב, חאלס להשמיץץץץץץץץץץ

4ErNi BuMeR

New member
אם אתה משמיץ התארגנות "שלנו" כנגד

הסטרונג מותר "לנו" להשמיץ את השטרונג שלך... וחוץ מזה, במקרה "שלנו" הכל אמת לאמיתה.

meetAmeet

New member
כמו העובדה שהרסתם עשרות מדינות?

פשוט תיכנו לברית שלנו לרגע ותראו שזה שקר מוחלט.

4ErNi BuMeR

New member
אל תאמינו לו!!!!!!!!!!

הוא נוכל!!!! אם תיכנסו לברית שלו תצטרכו לא תוכלו לעזוב 3 ימים!!!!!!! הוא נוכל, אתם תיכנסו תראו שהוא משקר ועדיין תהיו תקועים בברית שלו!!!!!!!!!! אל תיכנסו!!!!!!!!!

meetAmeet

New member
חחחחח מישהו מפחד?

מה יקרה אם הוא יהיה בברית שלנו? אני בטוח שהוא יוכל לדבר איתכם שלא תתקפו אותו רק בשביל הבדיקה ההוגנת... או שמישהו פה מפחד?

dipdip

New member
סתם שתדעו!

למי שחושב שדה סטרונגסט לא עוזרת: אתמול קיבלתי עזרה אדירה בצבא כאשר אנשים אחרים תקפו אותי ולא יכולתי להיכנס למדינה ולהתגונן - אז לכל מי שחושב שהברית שלנו לא עוזרת - תפסיקו לקשקש!! ודרך אגב המדינה שלי אפילו לא קרובה ל50 הראשונים אז ככה שעוזרים לכולם גם לחלשים וגם לחזקים!

למעלה