כל מי ששונא את שי-יש לנו הזדמנות להכאיב לו

Ping Poong

New member
כל מי ששונא את שי-יש לנו הזדמנות להכאיב לו

להשאיר את עינב!!!!!!!! יוסי בטוח נשאר הרי, חצי מדינה מצביעה לו. אז קדימה, תעזרו להשאיר את עינב.. הוא מתתתתתתת שיוסי ועינב יילכו חייבים להשאיר אותם כדי שיעלה לו עשן. שלחו סמס עם הספרה 2 ל2020 - כמה שיותר סמסים!!! חייבים להשאיר אותה! ובינינו? אשר סתם משעמם. עינב מביאה את כל האקשן.. ועכשיו זה שיוסי ועינב קלטו שכל שבוע לא משנה מעמידים אותם להדחה, וכל שבוע הקהל מחזיר אותם, ככה יהיה להם ביטחון מלא לעשות לנו אקשן ולהגיד מה שבא להם והם לא יפחדו לעלות על הגריל :) וגם מי שאוהב את יוסי- אתם יודעים הרי שזה לא יהיה אותו יוסי בלי עינב!!! יאללה אנשים, לא נשאר הרבה זמן.. תצילו את עינב!!!

יNOT

New member
../images/Emo6.gif

אחלה רעיון
בהצלחה

droriko

New member
עינב בלי אשר זה כמו אשר בלי עינב

לדעתי הם מוציאים את המיטב שלהם כשהם ביחד , יש ביניהם אחלה דינמיקה. , כשאחד מהם ישאר והשני יעזוב הם די יטמעו בקבוצה ולא יהיה להם יחוד ועניין.

לא נכון עינב פרחה

גם עם אשר גם עם לאון ומי יודע אולי כשאשר יעזוב היא ואבא שלה יישרו קו ויבנו קבוצה חזקה ויחזקו את הקשר בינהם. זה יהיה מאוד חזק

../images/Emo45.gif

יחי יוסי ועינב כי בלעדיהם - הוילה תהיה יבשה כמו הנגב...
ואני יעשה הכל כדי לעצבן את שי
מי שונא אותו יותר ממני???

droriko

New member
כולל למשכן את הבית של ההורים בשביל ההפקה

גם כן אדומה......

Jason2

New member
קצת קשה לעצבן אותו

כשהוא לא מודע למה שקורה או לקיומנו.

Jason2

New member
אני די בטוח שהוא לא חושב את זה

הם כבר יודעים שהבובלילים די חזקים ושרוב הסיכויים שהם ישארו.

Jason2

New member
מה שהוא אומר זה לא בהכרח

מה שהוא חושב, נראה לי שאת כבר יודעת את זה.

shiri1707

New member
אז למה הם מעמידים אותם להדחה כל שבוע?

אני חושבת שהם כבר צריכים להבין שהקהל בבית אוהב את הבובלילים ושכדאי להם להעמיד מישהו אחר להדחה כי אז יש באמת סיכוי שהוא יעוף, זה מוזר שהם מעמידים אותם להדחה כל שבוע.

NoKiA2003

New member
אני רק לא מבין איך הוא תמיד יוצא הנשמה הטהורה

בערוץ 2, רוצה להיות ראשון או אחרון ולא באמצע, ב-ס-ד-ר.

ruti

New member
שימו לב אין טעם לשים את עינב ויוסי להדחה יותר

כי אין שום סיכוי שהם ילכו הביתה. הם יגיעו עד הסוף. כל מי שמולם הולך הביתה וזה החלק הכי יפה בתוכנית עכשיו שי, צבר ושפרה אתם העפים הבאים בתור. נתחיל משי ונעבור לצבר.

Jason2

New member
טעות

מעכשיו ינסו לשים אותם כל הזמן להדחה בתקווה שרק שניהם יהיו בהדחה. אין שום סיבה שלא.

קופנגן

New member
אבל שלושה מעומדים להדחה

מספיק שמישהו קיבל קול אחד והוא מצטרף אליהם

למעלה