כל מעריצי קיילי - קיראו והפנימו

howiefan

New member
אני לא מאמינה לשום דבר

שנכתב באתר "ענין מרכזי" הידוע לשמצה. מה שיש שם זה בעיקר פיברוקים והמצאות של הכתבים. עד שקיילי לא מוציאה הודעה רישמית באתר הרישמי שלה, מבחינתי הם עדיין מאורסים.

KM-AIR

New member
אותו סיפור ישן...

מה הסיפור? כל סיבוב הופעות שלה הם רבים... אני מבקש מכולם להרגע ולחכות לאישור רישמי של קיילי או ג´יימס. הסיפור האחרון בבריטניה הוא שהיא בכלל נכנסה להריון ממנו, אז פללליייזזז.

KM-AIR

New member
טוב, אוקייי../images/Emo63.gif

חקרתי את הנושא. אתם צודקים. זה נכון.

Yaniv-DC

New member
אבל...אבל... אבל...

אתמול בהופעה היא אמרה לג´יימס תודה ועשתה לו שלום, ואמרה שכותבים הרבה דברים בעיתונים, ושלא צריך להאמין לשום דבר...

howiefan

New member
היא אכן אמרה את זה

אתמול בהופעה, וכמו שכתבתי קודם, אני מאמינה אך ורק לקיילי ולא לשמועות שרצות באינטרנט, בטח ובטח לא כאלה שנכתבות באתר ההמצאות והפיברוקים "ענין מרכזי" המזוויע.

Yaniv-DC

New member
../images/Emo32.gifלגבי עניין מרכזי...

כאחד שעובד בחדשות, עניין מרכזי נע בין מצחיק אותי בגיבוב השטויות לבין מרגיז אותי שאפשר לתת זכות קיום לצהובון שכזה. שדר ספורט חלש, שמקבל לשדר משחקים לא חשובים בליגת הכדורסל בערוץ המקומי פותח לעצמו "אתר חדשות", ועוד אנשים מצטטים את מה שהוא מצטט מהצהובונים הבריטים והאמריקאים... נו, שוין.

howiefan

New member
כנ"ל

אצלי גם בעבודה וגם בתקופת הלימודים עשו מהאתר הזה ומבעליו צחוק. אף אחד בתקשורת לא מתייחס אליו ברצינות, זה נחשב לתת אתר, תת רמה, שהכל שם מומצא מפוברק או גנוב מאתרים אחרים בלי לתת קרדיט. הם נתפסו גם מפברקים תמונות, והם מאמינים לכל שטות שנאמרת ומפרסמים את זה כחדשה למרות שבסה"כ מדובר בשמועה שלמחרת כבר מבוטלת. שלא נדבר על טעויות הכתיב, חוסר הסגנון, שום כללי כתיבה עיתונאית, ושום תשומת לב לכללי אתיקה עיתונאית בסיסית. בקיצור- תת אתר, אני מקווה שהאתר ירד מהאינטרנט ומהר.

KM-AIR

New member
זה פורסם בעוד הרבה מקומות

ומעניין שדווקא הצהובונים בבריטניה לא עשו מזה מטעמים...

למעלה