כל מקרה לגופו

CaT LadY

New member
סליחה

קודם כל שלום עוד הפעם. מצטערת שלא הייתי כאן הרבה זמן פשוט המחשב הקודם שלי מת!!! ונאלצנו לקנות מחשב חדש ועד שעשינו זאת ועד שחיברו אותי מחדש לאינטרנט... הייתי רוצה לשאול כמה שאלות 1) בעירי (מעלה אדומים) קיימת רק חנות חיות אחת. לפני כמה זמן כשעברתי בסביבה ראיתי אחד מהעובדים משחררים תוכי חולה מאוד. התוכי נראה מאוד חולה הוא ראיתי שהוא היה פגוע והיו לו חסרות נוצות. העובד שם אותו על העץ שליד החנות והלך. לאחר מספר שניות התוכי נפל מהעץ. התחננתי בפני אימא שלי שתרשה לי לקחת אותו הבייתה אך מכיוון שיש לי חתולה היא לא הסכימ וגם מפני שיכולות להיות לו מחלות. נאלצתי להשאיר אותו שם. לאחר חזרתי הבייתה התחלתי להתקשר לאגודות ולשאול מה ניתן לעשות בנידון. אך רוב האגודות פשוט הפנו אותי לאגודות אחרות. לאחר מספר נסיונות יצרתי קשר עם אגודת אנונימוס. וההיא נתנה לי את הטלפון של שאול מימון (פקיד במשטרה)- התקשרתי למקום וענתה לי קרן המזכירה שלו . אני לא רוצה ללכלך אבל היא לא נשמעה כאילו היא ממש מעוניינת לשמוע את דבריי. יכול להיות שגם אני לא ממש דיברתי לעניין אבל פשוט הייתי נורא נסערת באותו הזמןץ לאחר חמש דקות של שיחה היא הבינה אותי ושאלה אותי איפה אני גרה ואיפה נמצאת החנות. נתתי לה את הפרטים שהיא ביקה והיא אמרה שהיא טטפל בנושא. לאחר כמה ימים שוב ראיתי התעללות דומה בחנות: במקום החזיקו בכלוב של אוגרים חתול יחסית גדול (הייתי נותנת לו 3 חודשים). מה אפשר לעשות אני רואה שלא ממש טיפלו בזה...? 2) האם מישהו שמתגורר במעלה אדומים או בירושלים (שנוסע לעצרת ב-2) יכול להביא לי טרמפ? בתודה מראש על העזרה ושוב עימכם הסליחה אלה

«Spider»

New member
שלום. יש לי שאלה

ליד הבית שלי יש חנות כלבו ולבעל החנות יש כלב. כל ערב שהוא חוזר הביתה הוא נועל את הכלב בחנות וגם בסופי שבוע הכלב נשאר שם (אני שומע אותו מילל) ביום שיש האחרון הוא השאיר את הכלב שם עד יום שלישי שכיפור נגמר השאלה שלי היא האם מותר לו לעשות את זה? ואם לא אז למי אני יכול לדווח?

מור ד

New member
זה לא שהוציאו תוכי חולה...

זה כמו שזורקים עגבניול מקולקולת בשוק, או שמשמידים מארזים של windos 2000 כשמגיע xp זה כמו שזורקים ערימות של פאוור רינג´רס כשמגיע ספיידרמן, זה לא אומר שהתוכי הירוק נהיה פסה, אלא שהוא נהיה סחורה פסולה... לפי המוכר כמובן. אני במקומך הייתי לוקח אותו לווטרינר

מור ד

New member
חטא אחד לא נסלח לו!

אני הייתי פורץ לחנות ומציל את הכלב, אבל לא הייתי עושה את זה

shanty.G

New member
פקס של עמותת תנו לחיות לחיות

6241779-03. לכתוב לאתי אלטמן פקס מפורט: כתובת, שם הבעלים, שם החנות, טלפון. פרטים שלך, על מנת שיהיה למי לפנות לפרטים נוספים וכמובן פרטי המקרה עצמו. כדאי להרים טלפון לוודא שהפקס הגיע לברר מה הלאה. 6241776/82/69-03. בהחלט אסור לו!

shanty.G

New member
כמה אפשרויות

לגבי התוכי (למקרה הבא אם יהיה), הכי טוב היה להביאו למחסה כלשהו, ולדאוג להביאו לוטרינר או ליצור קשר עם אחד מהשניים - ביה"ח הזואולוגי לחיות בר באבו כביר, או אבי קרן צבי מנהל כלביית תנו לחיות לחיות, אשר יודע לטפל בבעלי כנף וחיות בר. לגבי החתול המוחזק בתנאים לא ראויים, את יכולה לשלוח פקס מפורט לאתי אלטמן מעמותת "תנו לחיות לחיות" (6241779-03) וגם לצחי דותן מהמשרד לאיכות הסביבה (מישהו יכול להביא לכאן את מספר הפקס?) ואחרון חביב: את הבקשה להסעה את יכולה לפרסם בלוח הטרמפים בפורום, אני מקווה שתמצאי את הדרך להגיע!

shanty.G

New member
כל מקרה לגופו

ועדיין, יש בהם מן המשותף
במקרי הזנחה / התעללות בבעלי חיים, אנא פנו לאחד מהגורמים הבאים: אתי אלטמן, דוברת עמותת "תנו לחיות לחיות" פקס: 6241779-03 טל´: 6241776/69/82/96 המשרד לאיכות הסביבה, רפ"ק שאול מיימון (למי יש את הטלפון הנכון והמעודכן של מיימון?) טלפון 24 שעות: 9253321-08

למעלה