כל מ י שבפורום>חובה להיכנס!@#$

שירן1112

New member
כל מ י שבפורום>חובה להיכנס!@#$

ככה,אני לא חדשה פה,היתי פה לפני יותר מחצי שנה,והפסקתי אחרי חודש. רציתי רק ליידע אותכם במשהו שנתגלה אלי עכשיו. הרגע שמעתי את השיר של: blink 182-first date וחשבתי לעצמי שהשיר מוכר לי מאוד..אך לא זכרתי מאיפה.(רק שתדעו,שזאת פעם ראשונה שאני שומעת את השיר הזה) ואז עלה במוחי השיר של "ביט 69-עוגות גבינה" אותו מאוד אהבתי בעבר. שמעי את השיר של בלינק,ולאחר מכן את השיר של ביט,וזה נשמע בול אותו דבר רק בעברית! אני חושבת שהשראה זה בסדר,שאולי הם ניסו לחקות את המקור,אבל שיר שנשמע ב-ו-ל כמו שיר אחר רק עם שינו השפה?! זה פשוט העתקה! מי שרוצה לשמוע את השיר של בלינק (ואני מאמינה שלכל מעריצי ביט פה יש את השיר "עוגות גבינה" אז אינני צריכה לתת לכם אותו) שיכנס לאתר הבא: www.radioblogclub.com/search/0/blink_182_first_date (אם זה לא מופיע לכם קקישור,תסמנו תעיקו ואז תדביקו ותיכנסו) תיכנסו למטה באתר לאחד המקומות שהם כתוב "בלינק 132-פירסט דייט" ותשמעו את השיר. ואם זו לא העתקה מוחלטת,אז אני לא יודעת מזה. פשוט מגעיל מה שהולך פה. ביט 69-עכשיו זה תלוי בכם. שירן.

just gaya

New member
מתוקה ראיתי את זה...

אני יודעת שהבתים עצמם דומים אני לא יודעת עם זה העתקה אבל זה נשמע ממש דומה הפזמון שונה מעוגות גבינה..אבל זה החלטה שלך מה לחשוב על זה עם הם העתיקו או לא... אהה וגם החלטה של הלהקה עצמה

helush716

New member
יום שני מתי שאת רוצה ../images/Emo3.gif

בינתיים אני צריכה לחרוש

dweck2k

New member
הייתי פעם בתערוכה ואיזה ילד צעק

משעמם פה כמו בסין! דוויק

helush716

New member
תערוכות..

קודם כל אני חושבת שגם אם לא מתעניינים בדברים כאלה, צריך ללכת ולראות אותם מבחינה של השכלה ותרבות. גם כשאני הייתי קטנה זה שעמם אותי אבל אמא שלי המשיכה לקחת אותי ולאט לאט התאהבתי בסוגי האמנות השונים. אותו דבר עם תיאטרון. ובציורים יש הרבה יותר מסתם צבע על בד.. זו הצורה שבה הצייר צייר עם המכחול, שמעידה על הרגשות שלו בזמן שהוא צייר ועוד הרבה דברים אחרים... אני חושבת שאם תלכי פעם אחת לא תתחרטי.. תלכי לתערוכה שתעניין אותך. ממ.. אני אישית אוהבת מאוד מארק רותקו שהוא מצייר את סגנון הציורים האלה שרואים שני ריבועים אחד אדום ואחד כחול אחד מעל השני ואומרים: " זה אמנות?! גם ילד בן שלוש יכול לצייר ככה". אבל זה לא נכון.. יצאתי מהתערוכה שלו עם ספר שהבן שלו כתב עליו וחקר ועשה ניתוח אמנותי של העבודה שלו וגיליתי כאלו פילוסופיות ודברים שבחיים לא הייתי חושבת עליהם.. שזה מדהים. אבל.. מי אני שאגיד חשוב או לא?
זו דעתי..
וסליחה על העומס

וואו../images/Emo5.gif../images/Emo11.gif

זה בדיוק מה שאמרת על מה שאני חושבת. עכשיו, איך את מרגישה?><

helush716

New member
סבבה, למה?

לא אמרתי לך שאת לא בסדר, רק אמרתי מה שאני חושבת.. מותר?

dweck2k

New member
ריספקט.

אני אישית לא מת על רותקו, ויותר בעניין של פופ ארט וכו'. אבל ריספקט על העניין שאת מגלה. דוויק

NA BoldAs Love

New member
לא מבינה את זהה.. הייתי במומה חצי

הדברים שהיו שם היו הזויים ולא מובנים. היו דברים נורא יפים אבל שהגענו לאומנות המודרניתתת כלום אבל כלום לא היה ברור!!!היה כאילו דבר שנראה כמו כפיתה עקומה בצופים וכולם סגדו לזה...

למעלה